Pulang: Insanity

Alle reviews

Pulang: Insanity

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig

ReBuy

0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig

Ongediertewinkel

0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon merklogo voor beoordelingen van Overig

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon

0 reviews

 Iedere webshop begint met een goede website. Maar ook wanneer je een fysieke winkel hebt of een kantoor hebt waar je je producten en die...

Pulang: Insanity

Horror is een populair genre. Ben jij er ook gek van? Als het om het horrorgenre gaat, kan geen enkele andere vorm van media zoveel extreme angst aanjagen als videospelletjes. Het interactieve aspect dat videospellen biedt, dwingt spelers om alle gruwelen rechtstreeks onder ogen te zien. Angst kan een gevoel van noodzaak veroorzaken dat de adrenaline doet stromen. Het kan dus stress verminderen en de hersenen gezonder maken. Naast adrenaline, kan het spelen van horror genre games een unieke ervaring zijn. Maar misschien zijn niet alle horrorgames geschikt voor je. Daarom raden we aan om eerst reviews over het spel te lezen.

Over Pulang: Insanity
Pulang: Insanity is een van die psychologische horrorgames. Dit spel werd uitgebracht door Ozysoft Studio op 13 maart 2020. De indie studio achter het spel werd al in 2013 opgericht door Ozy en Sopian. Beiden zijn afkomstig uit Indonesië en Pulang: Insanity is hun eerste werk en is dan ook door het Indonesische eiland Borneo geïnspireerd. Ze hebben ondertussen al twee awards en verschillende nominaties ontvangen ondanks dat Ozysoft aanvankelijk geconfronteerd werd met veel obstakels die de publicatiedatum steeds verlengden. 

Het Spel Pulang: Insanity
Pulang: Insanity is een psychologisch horror spel dat zich afspeelt in de mythische cultuur van Indonesië. Gepresenteerd vanuit een eerstepersoonsperspectief, waarbij spelers problemen en puzzels in het spel moeten oplossen. Het is een spel zonder de zogenaamde ‘jumpscares’ of te luide audio. Pulang: Insanity heeft een andere benadering van horror, in tegenstelling tot de doorgaanse horrorgames waarin je achtervolgd wordt door zombies of andere gruwelijke vijanden. Dit spel richt zich op de griezelige sfeer die wordt gecreëerd met minimale licht visualisatie vergezeld van geluidseffecten die kippenvel veroorzaken. De horror die wordt geleverd is puur van de sfeer in het spel zelf, zelfs als er geen vijanden op dat niveau zijn. In feite heeft Ozysoft ook verklaard dat dit spel is geschreven op basis van onderzoek naar de originele mythen in Indonesië. Het bedrijf heeft verschillende mensen geïnterviewd die direct betrokken waren bij de verschillende rituelen. Daarom zijn de figuren die in dit spel voorkomen vreemde en nieuwe figuren.

Details over Pulang: Insanity
Om dit spel te spelen, moet je computer minstens 4 GB RAM-geheugen hebben met minimum een Intel Core i3 processor. Ook is de aangeraden minimumleeftijd om te spelen 18+. Geaccepteerde betaalmethodes om Pulang: Insanity aan te schaffen via de website zijn betaalkaarten en een selectie aan digitale portemonnees. Voordat je het spel koopt, kun je de trailer of aanvullende uitleg bekijken via hun sociale media. Momenteel hebben ze twee verschillende versies op de markt namelijk de Lunatic Edition en de Director's Cut.

Complimenten, Klachten en Tips over Pulang: Insanity
De kwaliteit van de gepresenteerde graphics is zeer visueel. Ozysoft is in staat om Pulang: Insanity goed te verpakken. Vooral met het feit dat alle visuals en verhaallijnen gebaseerd zijn op inheemse culturen en mythen. Naast Engels, ondersteunt dit spel ook verschillende andere talen. Als je het bedrijf wil contacteren, kan dit via het populaire platform Discord of een Google Form. Wat vond jij van Pulang: Insanity? Deel het met de wereld in een recensie waar je jouw ervaring probeert te beschrijven. Let wel op met spoilers!