Skyeng

Alle reviews

Skyeng

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

CIVAS Opleidingen

0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Thuiscursus.nl

0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

Theorie-leren.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Theorie-leren.nl

0 reviews

Op zoek naar een platform dat u kan helpen bij uw theorie examen? Theorie-leren.nl is een online platform om te leren voor je theorie examen, dit k...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

Skyeng

Wanneer je talen wilt leren, hoef je allang niet meer naar school. Klaslokalen met een leraren voor schoolborden worden steeds meer overgenomen door online cursussen. Online courses worden steeds populairder. Om de Engelse taal te leren, heb je keuze uit verschillende websites, waaronder Skyeng.

Een taal leren kost echter tijd. Je wilt liever geen uren kwijt zijn aan een middelmatige cursus, want dan zou je je tijd nuttiger kunnen besteden. Hierom is het handig om even onderzoek te doen naar de online school waar je mee te maken hebt. Het bekijken van reviews kan hiervoor een handige tool zijn. Kijk daarom snel verder hoe anderen Skyeng beoordelen op ErvaringenSite.

Over Skyeng
Skyeng is een website waar je de English language kunt leren. De lessen worden gegeven door teachers over de hele wereld. De website vertelt ons dat in Skyeng inmiddels meer dan 100 000 mensen in haar virtuele klaslokalen zitten en dat de organisatie meer dan 11 000 teachers heeft. Samen bieden deze leraren meer dan 110 verschillende cursussen in volledig Engelse taal aan. Tot slot lezen we dat Skyeng de grootste leverancier is van Educatieve software binnen Europa.

De website is eigendom van het bedrijf Sky Math Ltd, een bedrijf uit San Fransisco, California, VS. Dit bedrijf richt zich op het ontwikkelen van educatieve apps voor computers en mobiele apparaten zoals tablets.

Producten en diensten van Skyeng
Bij Skyeng kun je dus lessen in de Engelse taal volgen. Wanneer je nog niet bekend bent met het platform, kun je gratis een account aanmaken om de website uit te proberen. Hier zal het platform worden uitgelegd, kun je een instaptest doen om te zien wat jouw niveau is en wordt er een studieplan voor je gemaakt. Met deze Skyeng login kun je in het vervolg al je lessen volgen als je besluit te gaan betalen voor de cursussen.

Bovenin de website zien we ook nog drie specifieke categorieën waar je voor kunt studeren. De eerste is Skyeng Kids, specifiek gericht op kinderen. Dan is er Skyeng IELTS. Dit is een specifiek examen dat je nodig hebt voor bepaalde banen en studies in Engelstalige landen zoals Nieuw Zeeland, Australië en Canada. Een andere test waarvoor je kunt leren is Skyeng TOEFL. Deze test is meer internationaal, en een succesvol resultaat kan je toegang bieden tot meer dan 11 000 universiteiten wereldwijd.

Werken voor Skyeng?
Met meer dan 11 000 leraren beschikbaar, kan er wellicht ook een Skyeng career voor jou zijn. Skyeng is regelmatig hiring nieuwe teachers en hiervoor kun je naar de jobs-sectie gaan op de website om te zien of er wat beschikbaar is. Je dient hiervoor uiteraard wel een goed niveau van de taal te beheersen.

Heeft Skyeng promo codes en andere kortingen?
Wanneer je een krap budget hebt, kan het zin hebben om de website even in de gaten te houden voordat je jouw cursus start. Er worden regelmatig kortingsacties gehouden. Zo wordt er bijvoorbeeld met Black Friday een extra korting op je eerste betaling. Ook zijn er online promo vouchers te vinden welke je wellicht een extra korting kunnen geven op je Skyeng cursus.

Klachten, complimenten of tips voor Skyeng
Als jij al gebruik maakt van deze website, horen we graag van je. Door jouw Skyeng ervaringen met ons en onze lezers te delen, help je anderen te bepalen welke online school het beste bij hen past. Hiermee leren we allemaal een beter spreken, en kan de hele wereld elkaar een beetje beter begrijpen. Bedankt voor je tijd!