ErvaringenSite

  Ervaringen Sleep Cycle

  Bent u iemand die het gevoel heeft dat u nooit genoeg uren kan slapen? Bent u iemand die misschien altijd moe wakker wordt? Of juist iemand die erg moeilijk in slaap kan komen? Dan is het misschien nuttig om eens uw manier van slapen te laten onderzoeken. Slaap en welzijn staan erg dichtbij elkaar en wellicht na dit onderzoek slaapt u niet alleen beter, maar voelt u zich ook een stuk beter. Sleep Cycle is een bedrijf dat een app op de markt heeft gebracht die u zou helpen bij het verkrijgen van een optimale nachtrust, althans dat is wat ze zelf claimen op hun website. Hier op ErvaringenSite leest u reviews van andere mensen waarmee u kunt controleren of dit ook daadwerkelijk door gebruikers van de app zo gezien wordt. U leest ervaringen en mening waarmee u voor uzelf een gedegen afweging kunt maken, om al dan niet Sleep Cycle als bedrijf in de arm te nemen, om u te helpen beter te kunnen slapen.

  Over Sleep Cycle

  In 2008 is het bedrijf Sleep Cycle opgericht in Göteborg, Zweden door Maciek Drejak. De stad staat niet alleen bekent als bekende zeehaven en visgerechten, maar ook van de diverse tech-startups. Sleep Cycle biedt een app voor zowel iOS en Android dat zich richt op welzijn en slaap van de gebruiker. Het bedrijf werd opgericht door veteranen uit de industrie met een gedegen kennis met betrekking tot slapen. In 2009 kwam het bedrijf als eerste ter wereld met een Smart Alarm Clock App. Deze draaide alleen op iOS apparaten en men moest met de telefoon in bed slapen om resultaten tijdens het slapen te krijgen. Door de jaren heen is de app steeds verder ontwikkeld mede ook op basis van alle data die men verzameld heeft van haar gebruikers. In 2015 kwam er een versie waarbij de telefoon op het nachtkastje kon blijven staan. Dit werd mede mogelijk gemaakt door een eigen patent op het gebied van een machine learning geluidsanalyse algoritme, genaamd Aurora technologie. Ondertussen hebben bijna veertig miljoen mensen de Sleep Cycle app gedownload en zijn er miljarden uren slaap opgenomen en geanalyseerd, dit inclusief miljoenen uren snurken. Sleep Cycle heeft sinds kort de Sleep Cycle Institute, daarmee wordt alle verzamelde data met betrekking tot slaap beschikbaar gesteld voor derden. De missie van Sleep Cycle is mensen over de hele wereld te helpen met een betere nachtrust.

  SIVI Algemeen 2021

  Producten en Diensten Sleep Cycle

  De app van Sleep Cycle is beschikbaar voor zowel het besturingssysteem iOS als Android en kan gratis gedownload worden. Wanneer u de app gedownload heeft, dient u een aantal stappen te doorlopen om u als gebruiker te laten inloggen in de app. Na uw gebruikersnaam en wachtwoord in gegeven te hebben, krijgt u te zien dat u de app 7 dagen gratis kunt gebruiken en dat al uw gegevens beveiligd zijn en enkel en alleen met u gedeeld wordt. De Sleep Cycle app kan u helpen bij het in slaap vallen, door allerlei rustgevende geluiden. Tevens helpt de app bij het leren om beter te slapen, door middel van statistieken en het registreren van snurkgeluiden. De app biedt u de mogelijkheid om notities te maken in afwijken nachten door bijvoorbeeld bepaalde gebeurtenissen in uw dag dagelijkse leven. U wordt iedere morgen gevraagd om een gemoedstoestand aan te geven wanneer u wakker wordt, ook deze data wordt weer meegenomen in de totale analyse. De Sleep Cycle app heeft eveneens als optie om u wakker te maken in de slaapcyclus waarin u het lichts slaapt, om zo beter uitgerust wakker te worden. En u kunt daarbij aangeven welke van de 15 extra melodieën dit zou mogen doen. Na de zeven dagen proef periode kunt u ervoor kiezen om tegen betaling verder te gaan met het gebruiken van de app, de prijs daarvoor is $9,99 per maand of $39,99 per jaar.

  Ervaringen, opinie, klachten en suggesties Sleep Cycle

  Heeft u de app van Sleep Cycle op uw mobiele telefoon staan? Gebruikt u de app van het bedrijf iedere dag om uw slaap te registreren? Ben u bekend met het bedrijf en haar producten? Dan willen we u vragen om hier op onze site een review achter te laten met daarin u eerlijke mening over het bedrijf. Vertel ons alstublieft wat uw ervaringen zijn, ook als dit klachten betreffen horen we ze graag. Misschien heeft u wel suggesties voor Sleep Cycle. We vragen u om zo uitgebreid mogelijk te zijn, want hoe meer u met ons deelt hoe betrouwbaarder het geschetste beeld wordt van Sleep Cycle.

  Sleep Cycle
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sleep Cycle

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sleep Cycle een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sleep Cycle. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sleep Cycle actief?

  Sleep Cycle is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Apps

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sleep Cycle gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.