Smart Money System

Alle reviews

Smart Money System

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

CIVAS Opleidingen

0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Thuiscursus.nl

0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

Theorie-leren.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Theorie-leren.nl

0 reviews

Op zoek naar een platform dat u kan helpen bij uw theorie examen? Theorie-leren.nl is een online platform om te leren voor je theorie examen, dit k...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

Smart Money System

Wil je jezelf een nieuwe vaardigheid eigen maken en je eigen bedrijf starten, maar weet je niet hoe? Dan is het een optie om te beginnen met een opleiding via Smart Money System Now. Wil je weten wat anderen voor ervaring hebben met dit bedrijf dan raden we je aan om verder te lezen want je leer hier meer over die ervaring. 

Smart Money System Now is een online aanbieder van opleidingen die je kunnen helpen om je eigen bedrijf te starten. 

Ben jij al begonnen bij Smart Money System Now of ben je ondertussen aan het werk in je eigen bedrijf dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring. We willen je dan ook vragen om die ervaring samen te vatten in een review over de opleiding en het bedrijf erachter. Heeft deze opleiding je bijvoorbeeld geholpen om je eigen bedrijf te starten? We zijn benieuwd. 

Over Smart Money System Now
Smart Money System Now is in de eerste plaats een aanbieder van opleidingen voor mensen die een eigen bedrijf willen starten. Vanuit die opleidingen kun je je eigen bedrijf starten en geld verdienen met de verkoop van producten zowel als opleidingen voor anderen. 

Het bedrijf is gevestigd in Colombia in Zuid-Amerika. Ze werken met veel lokale bedrijven samen waaronder Grafikiando een Reclame- en grafisch ontwerpbureau. Grafikiando is een project onder leiding van CEO Andres Ocampo, die zijn uitgebreide ervaring in marketing en reclame gebruikt om bedrijven een bedrijf te bieden dat grafische oplossingen op maat biedt, zowel fysiek als digitaal.

Een ander bedrijf waar ze mee samenwerken is Rxolab. Dit is een bedrijf dat werkt aan softwareontwikkeling en technische service. Rxolab is een project geleid door CEO Jhon Sebastian Giraldo Montoya. Ze bieden digitale oplossingen om aan de behoeften van klanten te voldoen, of het nu gaat om een kleine of grote wijziging.

De producten van Smart Money System Now
Smart Money System Now is een aanbieder van opleidingen die je kunnen helpen om je eigen bedrijf te starten. De leermethode is onderverdeeld in 4 verschillende stadia waarin ze studenten door de wereld van het bedrijfsleven en de verkoop loodsen. Ze leren ze zowel de basisbeginselen om een bedrijf op te starten, als de gespecialiseerde kennis die nodig is om een bedrijf of onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Tijdens en na de opleiding kunnen leerlingen het platform gebruiken om verschillende producten te verkopen waaronder kleding, gedrukte reclame, webpagina's of transportdiensten. Met het verkopen van deze artikelen krijg je SMAR COINS. Deze munteenheid is een digitale munt die je in kunt zetten om andere opleidingen aan te schaffen of andere producten die het bedrijf aanbiedt. 

Als jij anderen weet te motiveren om ook een opleiding te doen bij Smart Money System Now dan krijg jij hier een beloning voor. En verkopen zij vervolgens ook de opleiding aan iemand dan krijg je ook daar een beloning voor. Hoe meer mensen je rekruteert des te meer je verdient. 

Ervaringen, klachten en tips over Smart Money System Now
We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring als student van Smart Money System Now we willen je vragen die ervaring hier op te schrijven in een review. Hiermee kun je anderen helpen om te bepalen of deze opleider geschikt is om hun doelen te bepalen.