ErvaringenSite

  Ervaringen Solvari

  Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van een verbouwing? Lees hier de ervaringen met Solvari, een bedrijf dat diverse specialisten in het bestand heeft voor het uitvoeren van onderhoud en verbouwingswerkzaamheden. Een verbouwing, daar komt vaak veel bij kijken. U moet vooraf goed weten wat u wilt en wat de planning is. Een kleine verbouwing geeft natuurlijk minder rompslomp dan een grote, maar ook kleine aanpassingen moeten goed gebeuren. Daarom is het belangrijk om de juiste vakman te vinden. Deze kan het werk met goed gevolg uitvoeren zodat u hopelijk tevreden bent over het eindresultaat.

  Over Solvari

  Solvari is een bedrijf dat zelf geen werkzaamheden uitvoert. U kunt op de website van Solvari vakmensen vinden voor het laten verrichten van diverse onderhouds- en verbouwingswerkzaamheden. U kunt Solvari dus zien als een soort vergelijkingswebsite voor onderhoudswerk. U kunt op de website de bedrijven van uw keuze selecteren en direct meerdere offertes aanvragen voor uw onderhoudsopdracht. Zo wordt het gemakkelijker om de bedrijven en de aanbestedingsprijs met elkaar te vergelijken. Solvari bestaat nog niet zo lang maar heeft inmiddels al een flink aantal vakmensen door geheel België in het bestand. Zo kunt u een vakman zoeken die bij u in de regio gevestigd is, dit is vaak goedkoper dan iemand laten komen die aan de andere kant van het land woont omdat de reiskosten uiteraard ook in de offerteprijs moeten worden meegenomen. U kunt klussen aanmelden zoals het bouwen van een aanbouw aan uw woning, maar ook voor het plaatsen van een terrasoverkapping of een dakkapel. Ook het laten plaatsen van de steeds populairder wordende zonnepanelen kunt u laten aanbesteden door meerdere aanbieders. Solvari maakt het gemakkelijk om snel en eenvoudig te vergelijken als u een verbouwingsopdracht heeft.

  Ronald Goedemondt over klusprogramma's

  Ga in zee met een erkend bedrijf

  Bij een verbouwing is het belangrijk om in zee te gaan met een betrouwbare partij. Het gaat vaak om veel geld en soms om ingrijpende aanpassingen. Als dit niet goed gebeurt kan dit heel vervelende gevolgen hebben. Daarom werkt Solvari alleen met betrouwbare door hen gecontroleerde vakmensen. Wanneer u in zee gaat met een aannemer die u via Solvari heeft gevonden geeft dit een extra garantie dat uw opdracht goed en snel wordt uitgevoerd. U kunt natuurlijk ook voordat u uiteindelijk de opdracht gunt, nog nadere referenties inwinnen, veel bedrijven hebben een website waarop ze projecten laten zien waar zij aan hebben gewerkt. Zo kunt u een idee krijgen van de kwaliteiten van een bedrijf.


  Maak goede afspraken vooraf en leg ze vast

  Het is belangrijk bij een verbouwings- of onderhoudsopdracht dat u goede afspraken maakt met de opdrachtnemer. Zet goed en duidelijk op papier wat de bedoeling is zodat hierover geen misverstanden ontstaan. De prijs van de klus moet hier natuurlijk ook worden vermeld en eventueel de te gebruiken materialen. Daarnaast kunt u afspraken vastleggen omtrent de planning, wanneer moet het werk af zijn en wat gebeurt er als die planning onverhoopt niet wordt gehaald. Anderzijds kan de opdrachtnemer van u verlangen dat u bepaalde voorbereidende werkzaamheden zelf doet. Ook dit kan in de opdracht worden vastgelegd.

  Klachten

  Omdat Solvari slechts een website is waar u aannemers en vakmensen kunt vinden, is het indienen van een klacht hier niet zo zeer aan de orde. Wanneer het werk niet naar behoren wordt uitgevoerd zult u dat met het bedrijf dat het werk heeft uitgevoerd moeten oplossen. U kunt natuurlijk wel bij Solvari melden dat u niet tevreden bent over de dienstverlening van een via hun website gevonden vakman. Wanneer er over een bepaald bedrijf vaker klachten komen zal dit er waarschijnlijk toe leiden dat het bedrijf van de website van Solvari wordt verwijderd. Indien u een klacht heeft over een opdracht wordt u geadviseerd om dit zo spoedig mogelijk, bij voorkeur schriftelijk, aan het desbetreffende bedrijf kenbaar te maken en om een bevredigende oplossing te verzoeken. Als een bedrijf bij een branchevereniging is aangesloten kunt u zich daar eventueel toe wenden als de afhandeling van uw klacht niet naar wens is.

  Heeft u wel eens een klus uitbesteed? En heeft u daarvoor gebruik gemaakt van de vergelijkingswebsite Solvari?

  Dan horen wij graag wat uw ervaringen waren. Werd het werk goed uitgevoerd, heeft u via Solvari een goede en betrouwbare vakman gevonden? Of waren uw ervaringen minder positief? Hoe dan ook nodigen wij u van harte uit om uw beoordeling met de bezoekers van België Review te delen. U kunt direct uw bericht op deze pagina achterlaten.

  Lees hier ervaringen van mensen die via Solvari hun droomhuis hebben gerealiseerd! Maar is de vergelijkingswebsite voor bouw- en verbouwklussen wel betrouwbaar?

  Solvari
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5.2
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  5

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Het is altijd de klant zijn fout  Dit is wat Solvari zegt : Op het gedrag van de lead (bijvoorbeeld hoe snel ze beslissen of waarop ze vergelijken) hebben we geen invloed. Net als vergunningen of technische details. Dat hoort bij het ondernemersrisico. Het is aan de partners om te kijken hoe winstgevend de leads zijn en om dan een vergelijking te maken met andere vormen van marketing. Wij zijn er van overtuigd dat wanneer de leads goed worden opgepakt, zij een waardevolle toevoeging zijn aan uw onderneming.

  Dit was mijn argument: Zoals ik aanhaalde in de mail gaat het hier om een lead waar het het telnr niet klopt en nog steeds weiger je daar op te antwoorden. Dit heeft niks te maken met het feit of wij de lead goed of slecht aanpakken, tijdig of niet!
  Het hele traject begint met een correct telnummer!
  Dan kan je net zo goed het telnr weglaten in de lead: of het nr klopt of niet hangt af of wij de lead goed benaderen of niet??
  Bizarre reflectie dit.

  ---------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -----------------
  Conclusie slechte leads worden niet teruggenomen want steeds vinden ze daar een achterdeurtje om onder het retourbeleid uit te komen. Meedenken met de klant of de klant tevreden houden zit er zeker niet in!


  service krijgt van mij toch 1 ster omdat ze wel steeds antwoorden op onze mails.

  Door: Total EnergY Projects02-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  nieuwe keuken

  Online een keukenboek besteld en daarmee zijn wij naar bruynzeel keukens op de Utrecht Kanaleneiland gegaan. De meneer in de winkel nam uitgebreid de tijd voor ons en nam alle opties door met ons. Wij willen nog wel even nadenken want het is een hele onderneming, zo een nieuwe keuken! en ook wel duur toch ook, we hebben er voor gespaard. Maar gelukkig niet opdringerig. We hebben alles op papier meegekregen en moeten vooral nog wat knopen doorhakken. Maar dan gaan we zeker bij Bruynzeel bestellen want ze zijn daar erg aardig en hebben een mooie collectie.

  Door: Annemarie Schellekens15-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Solvari

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Solvari een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Solvari. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Solvari actief?

  Solvari is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope energie, Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Solvari gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.