Speedbooks

Alle reviews

Speedbooks

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Huurflits merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Huurflits

2 reviews

Vastgoed is een interessante markt tegenwoordig. Maar hoe zat dat vroeger? Onze voorouders zijn van een leven waarbij zij moesten jagen op dieren e...

AVS4You merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Software-oplossingen producten

AVS4You

1 reviews

Wanneer je bijvoorbeeld met je HD camera een film hebt gemaakt wil je deze graag gaan bewerken, in hoofdstukken verdelen bijvoorbeeld, of titels en...

De Roze Doos merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Overige diensten producten

De Roze Doos

1 reviews

Al bekend met de dozen van De Roze Doos of nog niet? Lees hier wat het is en kijk op ErvaringenSite naar de reviews over dit handig product. O...

Renowizz merklogo voor beoordelingen van Overige diensten

Renowizz

1 reviews

Renowizz is een online platform waar je gemakkelijk de juiste vakman kan vinden die je nodig hebt. Wat klanten vinden van het aanbod en de service ...

Speedbooks

Jaarrekeningen, aangiftes en rapportages zijn allemaal aspecten die te woord komen bij het runnen van een bedrijf. Toch is het vaak lastig om er bij te blijven als je het zo druk hebt als ondernemer. Vroeger deed men alles met pen en papier maar tegenwoordig geniet de markt van talloze computersystemen die administratie toch wel even wat efficiënter maken.
 
Als ondernemer is het vaak lastig om precies te bepalen hoe het bedrijf er financieel voor staat. Gelukkig bestaan er systemen tegenwoordig om snel en voordelig de financiële positie van een bedrijf te kunnen achterhalen. Daarom is het belangrijk om even de reviews en meningen te weten van andere klanten.
 
De financiële positie van een bedrijf is belangrijk om te weten voor een ondernemer. Tegenwoordig berekent een ondernemer niet alles zelf en wordt er gebruik gemaakt van een boekhouder of een andere oplossing.
 
Over Speedbooks
Speedbooks is Opgericht door Lume Paulusma en Konstantijn Mikes in 2009. Na vele jaren ervaring in de financiële sector hebben zij een rapportage systeem ontwikkeld. Lume Paulusma is de CEO van het bedrijf als grootste aandeelhouder en Konstantijn is de bedenker van de software na jaren gewerkt te hebben in de financiële- management software sector.
  
Speedbooks biedt de mogelijkheid voor alle ondernemers om verschillende rapporten te verwerken. Het biedt ondernemers overzicht en gemak in het creëren van de financiële positie van het bedrijf. Het is een slim bedacht boekhoudsysteem die niet perse de boekhouding verzorgd, maar toch wel een onderdeel van is.
 
Er zijn verschillende functies bij het gebruiken van Speedbooks zoals, jaarrekeningen verwerken, financiële rapport uitdraaien en nog veel meer. Speedbooks is altijd bezig met het innoveren en verbeteren van hun eigen rapportage systeem.
 
Producten en diensten Speedbooks
Om te beginnen kun je als ondernemer 14 dagen gratis het rapportagesoftware proberen van speedbooks. Het gaat vooral om MKB en ZZP’ers, maar ook kan een accountancy terecht bij speedbooks om klanten te helpen met hun financiële diensten.  

Speedbooks biedt een rapportage systeem voor je onderneming waarbij je gemakkelijk je financiële positie kan bekijken. Op elk moment kan je vanuit je mobiel of laptop je gegevens tevoorschijn halen. Het ziet er grafisch ook nog eens goed uit en je kan zelf grafieken en tabellen toevoegen. Helemaal hoe je dat zelf wilt.

Ook kan een accountancy bureau gebruik maken van de diensten van Speedbooks. Zij hebben namelijk een pakket dat speciaal is afgestemd voor accountants. Dit pakket is bedoeld voor een administratiekantoor die zijn klanten gemakkelijk kan helpen met behulp van het rapportage systeem. Vooral gericht op het coachen van klanten met een real time rapportage systeem.


Complimenten, klachten of tips over Speedbooks
Heb jij Speedbooks al een keer geprobeerd? Deel je ervaring dan met andere toekomstige klanten, zodat zij een beter beeld krijgen van Speedbooks en jou ervaring.  

Heb je misschien een slechte ervaring met Speedbooks? Deel deze dan ook om toekomstige problemen te kunnen verbeteren. Jou ervaring is belangrijk voor anderen bij het maken van een keuze, dus twijfel niet en laat een review achter. Ook kan je altijd via de online chat van Speedbooks vragen stellen indien nodig.

Hoe is de online support en website van Speedsbooks? Heb jij daar enige ervaring mee, deel deze dan onder de reviews zodat anderen hier wat aan hebben.