Squla

Alle reviews

Squla

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

CIVAS Opleidingen

0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Thuiscursus.nl

0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

Theorie-leren.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Theorie-leren.nl

0 reviews

Op zoek naar een platform dat u kan helpen bij uw theorie examen? Theorie-leren.nl is een online platform om te leren voor je theorie examen, dit k...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

Squla

Squla is een uitgever van online educatief materiaal voor basisschool leerlingen. Het bedrijf staat inmiddels al een jaar of tien, het is destijds opgericht door André Haardt. Inmiddels heeft oprichter André Haardt het stokje overgedragen aan COO Serge Bueters die daarvoor al vijf jaar werkzaam was bij Squla. Op deze pagina kunt u de ervaringen achterhalen die andere mensen met Squla hebben, dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Ook kunt u op ErvaringenSite op andere soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over Squla
Squla is een Nederlandse start up die online educatief materiaal aanbiedt voor basisschool leerlingen. Dit wordt gedaan door middel van spelletjes en quizzes met leerstof van de kinderen. De online educatietool heeft inmiddels al meer dan 65,000 betalende abonnees op het platform. Het bedrijf is tot nu toe elk jaar van zijn bestaan verdubbeld en is momenteel ook bezig met internationale pilots. Ook maken meer dan 4,000 scholen gebruik van de dienst, voor scholen is de dienst gratis zodat leerkrachten het ook in de klas kunnen gebruiken. Het bedrijf biedt meer dan 70,000 games en quizzen aan in alle schoolvakken voor ieder kind op de basisschool, van groep één tot en met acht. 

Producten en diensten
Squla biedt dus meer dan 70,000 games en quizzen aan in alle schoolvakken voor kinderen op de basisschool. Een paar voorbeelden van producten en/of diensten die ze nog meer aanbieden zijn:


- TaalExtra: Ieder kind maakt wel eens een spellingfoutje maar voor sommige kinderen is er meer aan de hand dan alleen het maken van spellingsfoutjes. Squla biedt een spellingtest aan van Squla waarmee u erachter kunt komen hoe goed uw kind scoort op spelling en taal en waar nog aandacht aan besteed kan worden. De uitgebreide foutenanalyse ontvangt u daarna per e-mail. Mocht de uitslag niet zo goed zijn als gehoopt kan uw kind gebruik maken van het programma TaalExtra ,dat is gemaakt met behulp van dyslexiebehandelaren, waar uw kind een persoonlijke leerroute kan volgen op het gebied van taal en spelling. Dit kan allemaal op het eigen tempo van uw kind. 


- Checkit!: Is uw kind even toe aan iets anders dan het oefenen van zijn of haar reguliere lesstof? Squla heeft ook een programma genaamd Checkit! waar hij/zij quizzen kan spelen over actualiteit en bijzondere thema's zoals bijvoorbeeld de Kinderboekenweek, het Wereld Natuur Fonds etc. Aan het eind van elke week is er ook een nieuwsbegrip quiz beschikbaar waar uw kind vragen kan beantwoorden over de actualiteiten van die specifieke week. Maandelijks komen er bij  Checkit! ook nieuwe quizzen bij zodat het daadwerkelijk actueel blijft. Checkit! is beschikbaar voor basisschool leerlingen van groep vier tot en met groep acht. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Squla
ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te geven en te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening over Squla door middel van een review op ErvaringenSite te delen zodat anderen ook een transparant beeld krijgen over Squla. Ook kunt u op ErvaringenSite ontdekken wat anderen van Squla vinden. Lees hier de aanbevelingen, klachten en tips van anderen over Squla.