ErvaringenSite

  Ervaringen tankpas.nl

  Ben jij ondernemer of ZZP’er? Dan heb je vast wel gehoord van een tankpas. Er zijn veel bedrijven die een tankpas aanbieden, vandaar is het niet altijd even makkelijk om er één te kiezen.

  Dus neem even de tijd bij het kiezen van een tankpas, want de ene heeft meer voordelen dan de ander. Daarom is het belangrijk om de meningen en reviews van andere klanten te bekijken. Dit helpt enorm bij het maken van keuze in deze competitieve markt.

  Een tankpas is handig als je ondernemer bent, zo hoef je geen bonnen te bewaren en is je administratie zo geregeld. Ook hoef je niet elke keer te pinnen met je eigen pinpas, je hebt simpelweg een tankpas en die gebruik je elke keer.

  Over Tankpas

  Tankpas.nl richt zich voor op het vergemakkelijken van jou tankervaring. Ze bieden niet alleen autodiensten aan die je helpen met tanken maar ook bieden zij hulp aan met onder andere pech, administratie en autowassen.

  Tankpas specialiseert zichzelf vooral op brandstofkosten besparing. Als jij iemand bent die veel rijdt voor zijn werk is tankpas een optie. Ook geven zij het eerste jaar wat korting op je maandelijkse facturen.

  Tankpas is onderdeel van Travelcard en is al vele jaren bezig met het creëren van een ideale tank formule. Een ondernemer kan het druk hebben, vandaar dat Tankpas het proces eenvoudig heeft gemaakt.

  Algemeen - Duiken hoog

  Producten en diensten Tankpas

  Tankpas biedt verschillende diensten aan zoals overal tanken in Nederland, Auto opladen bij meer dan 100.000 laadpalen, gratis vloeistoffen bijvullen, auto gratis wassen en nog veel meer. Het is ook mogelijk om internationaal te tanken voor een bepaald bedrag per maand.

  Een normaal tankpas waarbij je overal kan tanken in Nederland kost een paar euro per maand. Hieronder valt gratis vloeistoffen bijvullen, carwash, parkeren, OV, en tanken in de Benelux met BTW factuur. Deze pas heb je binnen 2 werkdagen ontvangen na het aanvragen en zo kan je ook nog eens wat extra opties toevoegen als je dat nodig vindt. Zo kan je bijvoorbeeld eenvoudig BTW terugvorderen elke kwartaal, omdat je alles op drie facturen hebt staan.

  De extra opties die tankpas aanbiedt zijn onder andere, tanken in het buitenland bij meer dan 55.000 tankstations, 24/7 pechhulp in Nederland en laden door Europa met een speciaal laad-sleutelhanger. Elke optie heeft zijn eigen prijs per maand en komt bovenop het huidig tarief van een tankpas.

  Complimenten, klachten of tips over Tankpas

  Ben jij al in bezit van een tankpas? En heb je enige ervaring ermee? Deel deze dan in de reviews, zodat andere leden een beslissing kunnen maken bij het aanschaffen van een tankpas.

  Heb je enige klachten ervaren bij het aanschaffen van een tankpas? Deel deze dan ook, zodat iedereen op de hoogte blijft van toekomstige klachten. Door het delen van klachten is het mogelijk dat de diensten van tankpas worden verbeterd.

  Deel ook je ervaringen met de klantenservice en de website? Als jij misschien een probleem heb met bestellen of iets dergelijks meld dit dan ook in de reviews voor eventuele verbeteringen.

  tankpas.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over tankpas.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is tankpas.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over tankpas.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is tankpas.nl actief?

  tankpas.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige Autodiensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van tankpas.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.