ErvaringenSite

  Ervaringen Tenergy Power

  Als het gaat om batterijen dan is de levensduur en kwaliteit van groot belang. Ieder huishouden heeft tegenwoordig meerdere gadgets die op een of andere manier met een batterij voor zien wordt van stroom. Het aanbod met betrekking tot batterijen en laders is groot. Kijkend naar verschillende bedrijven en industrieën dan zijn de toepassingen bijna oneindig. Tenergy Power is een Amerikaans bedrijf dat batterijen produceert en aanbied. Voor u als consument is het fijn dat u op onze site kunt lezen wat ervaringen van anderen zijn met betrekking tot Tenergy Power. Waar worden batterijen geproduceerd? Hoe lang gaat een batterij mee? Hoe is hun klantenservice? Hoe zit het met de kwaliteit? Allen vragen die bij het maken van een bepaald merk een belangrijke rol spelen. Door hier op Ervaringensite.be reviews te lezen over Tenergy Power en haar producten krijgt u een gedegen beeld van wat je van hen kan verwachten.

  Over Tenergy Power

  Het bedrijf Tenergy Power werd in 2004 opgericht in Siliconvalley, Verenigde Staten. Tenergy Power is een groothandel in batterijen en batterijladers. Xiangbing Li is degene die het bedrijf is gestart, ondertussen heeft het meer dan 90 medewerkers. De reden dat Tenergy Power relatief snel is gegroeid in de industrie heeft te maken met de nauwe samenwerking met haar klanten. Tenergy Power produceert en levert batterijen en batterij-oplossingen vanuit America over de hele wereld haar producten en richt zich met name op industriële klanten. Ze hebben een brede kennis en kunde op het gebied van Li-Ion-, NiMH-, Li-Polymeer-, NiCd- en LiFePO4-batterijen. Als het gaat om de oplaadbare batterijen van Tenergy Power dan kom je die in veel verschillende disciplines tegen, zoals in het leger, het ziekenhuis, verschillende industrieën, in consumentenproducten, bij opslag en transport. Daarnaast heeft Tenergy Power een brede kennis op het gebied van laders, energiebeheer en de ontwikkelingen op dit gebied.

  Algemeen Dagblad 'Angela' WOEDEND OP ARTS!! NPO OP1

  Producten en diensten van Tenergy Power

  De producten van Tenergy zijn grofweg in te delen 6 groepen, namelijk batterijen, batterijpacks, opladers, hobby en speelgoed, accessoires en op maat gemaakte batterijpacks. In de groep batterijen worden in principe alle varianten aangeboden die op de markt te vinden zijn zowel in de oplaadbare als de niet oplaadbare variant. Als het gaat om opladers dan kunnen ze voor ieder aangeboden batterij ook de desbetreffende lader leveren. Bij hobby en speelgoed zijn de batterijen voor bijvoorbeeld vliegtuigen en raceauto’s te vinden. Ook bieden ze batterijen voor elektrische stofzuigers, solarlampen en powertools.
  De klantenservice is gevestigd in America en via hen kun je alle vragen beantwoord krijgen. Ze kunnen je bijvoorbeeld helpen met wereldwijde verscheping en het opmaat laten maken van specifieke batterijpacks.

  Beoordeling, ervaring, mening en tips Tenergy Power

  Heeft u onlangs of in het verleden contact met het bedrijf Tenergy Power gehad? Heeft u ooit bestellingen via hun website geplaatst? Werkt u in het leger en gebruikt u dagelijks batterijen van Tenergy Power? Dan willen we u graag vragen om een beoordeling, dan wel review te schrijven. Graag horen we uw ervaringen en mening over het bedrijf en haar producten. Uw review wat u bij Ervaringensite.be achter laat draagt bij aan het scheppen van een betrouwbaar beeld van Tenergy Power en help consumenten een gedegen keuze te maken.

  Tenergy Power
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tenergy Power

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tenergy Power een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tenergy Power. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tenergy Power actief?

  Tenergy Power is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tenergy Power gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.