ErvaringenSite

  Ervaringen Teve Blad

  Steeds meer bladen en tijdschriften bieden de mogelijkheid om via het internet abonnementen af te sluiten en op te zeggen. Maar hoe makkelijk is dat echt en welke service mag je als klant verwachten? Wordt er naar je geluisterd als je een klacht hebt over een foute bezorging? Is het opzeggen van je abonnement zo eenvoudig als de aanbieders beweren? Om je antwoord te geven op deze vragen raden we je aan om reviews van klanten te lezen. Je vindt deze reviews op onze website en door ze aandachtig te lezen kun je een duidelijk beeld krijgen van de werkwijze van de diverse aanbieders van bladen en tijdschriften. Op die manier weet je direct wat je te wachten staat en kun je beslissen een abonnement af te sluiten of je favoriete tijdschrift alsnog elke week in de kiosk te kopen.

  Over Teve Blad

  De website van Teve Blad wordt door DPG Media uit Antwerpen gebruikt om abonnementen voor de gelijknamige Belgische Tv-gids aan te bieden. De site beschikt net als anderen van de DPG over een rubriek met veelgestelde vragen. Mocht je het antwoord op een vraag die je hebt daar niet kunnen vinden dan kun je contact opnemen met de klantenservice van de website. Op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 kun je de medewerkers van deze afdeling telefonisch bereiken.

  1A MODERNE TALEN: ALGEMEEN

  De abonnementen van Teve Blad

  DPG Media biedt klanten verschillende soorten abonnementen om deze tv-gids thuis bezorgd te krijgen. Je krijgt per abonnement dezelfde service, enkel de looptijd en de prijs per maand verschilt. Zo kun je kiezen uit een abonnement van 1, 2 of 3 jaar. Gedurende die tijd krijg je wekelijks de gids gratis thuisgestuurd en deze gids bevat een uitgebreide tv-programma voor alle zenders die in België beschikbaar zijn. Ook bevat het tijdschrift een soap- en filmwijzer om precies te weten wanneer deze uitgezonden worden. Bovendien kunnen abonnees gebruik maken van extra voordelen. Daarnaast kun je het abonnement tijdens vakanties pauzeren of naar je vakantieadres laten sturen. Voor leerkrachten is er nog eens extra korting te krijgen op de gids, tijdens het bestellen wordt dan om je lerarenkaartnummer gevraagd. Elke verkrijgbaar abonnement is te betalen met veilige methodes zoals creditcard, PayPal, Belfius en Bancontact.

  Reviews over Teve Blad

  Ben jij via de webite van Teve Blad ook abonnee geworden of geweest? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij hebben namelijk jouw hulp nodig om andere klanten te informeren over wat zij van deze website kunnen verwachten. Het ziet er natuurlijk eenvoudig uit om een abonnement af te sluiten en ook het opzeggen lijkt ook makkelijk in zijn werk te gaan. Maar is dat wel zo? Laat door middel van een review op onze website weten wat jouw ervaring met de site van Teve Blad is. Ben jij tevreden over het blad, de bezorging en de manier waarop het bedrijf als klant met je omgaat? Of heb je inmiddels al meerdere malen een klacht ingediend of geprobeerd op te zeggen en blijf je tegen problemen aanlopen? Schrijf hier uitgebreid over in jouw beoordeling zodat nieuwe klanten niet langer hoeven te twijfelen over al deze vragen.

  Teve Blad
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Teve Blad

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Teve Blad een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Teve Blad. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Teve Blad actief?

  Teve Blad is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Teve Blad gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.