Teve Blad

Alle reviews

Teve Blad

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Viagogo merklogo voor beoordelingen van Overig
Viagogo
0 reviews

Treed uw favoriete band binnenkort op in Amsterdam en bent u op zoek naar tickets? Of kunt u door persoonlijke redenen niet meer naar de bekerfinal...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig
ReBuy
0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig
Ongediertewinkel
0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Teve Blad

Steeds meer bladen en tijdschriften bieden de mogelijkheid om via het internet abonnementen af te sluiten en op te zeggen. Maar hoe makkelijk is dat echt en welke service mag je als klant verwachten? Wordt er naar je geluisterd als je een klacht hebt over een foute bezorging? Is het opzeggen van je abonnement zo eenvoudig als de aanbieders beweren? Om je antwoord te geven op deze vragen raden we je aan om reviews van klanten te lezen. Je vindt deze reviews op onze website en door ze aandachtig te lezen kun je een duidelijk beeld krijgen van de werkwijze van de diverse aanbieders van bladen en tijdschriften. Op die manier weet je direct wat je te wachten staat en kun je beslissen een abonnement af te sluiten of je favoriete tijdschrift alsnog elke week in de kiosk te kopen.

Over Teve Blad
De website van Teve Blad wordt door DPG Media uit Antwerpen gebruikt om abonnementen voor de gelijknamige Belgische Tv-gids aan te bieden. De site beschikt net als anderen van de DPG over een rubriek met veelgestelde vragen. Mocht je het antwoord op een vraag die je hebt daar niet kunnen vinden dan kun je contact opnemen met de klantenservice van de website. Op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 kun je de medewerkers van deze afdeling telefonisch bereiken.

De abonnementen van Teve Blad
DPG Media biedt klanten verschillende soorten abonnementen om deze tv-gids thuis bezorgd te krijgen. Je krijgt per abonnement dezelfde service, enkel de looptijd en de prijs per maand verschilt. Zo kun je kiezen uit een abonnement van 1, 2 of 3 jaar. Gedurende die tijd krijg je wekelijks de gids gratis thuisgestuurd en deze gids bevat een uitgebreide tv-programma voor alle zenders die in België beschikbaar zijn. Ook bevat het tijdschrift een soap- en filmwijzer om precies te weten wanneer deze uitgezonden worden. Bovendien kunnen abonnees gebruik maken van extra voordelen. Daarnaast kun je het abonnement tijdens vakanties pauzeren of naar je vakantieadres laten sturen. Voor leerkrachten is er nog eens extra korting te krijgen op de gids, tijdens het bestellen wordt dan om je lerarenkaartnummer gevraagd. Elke verkrijgbaar abonnement is te betalen met veilige methodes zoals creditcard, PayPal, Belfius en Bancontact.

Reviews over Teve Blad
Ben jij via de webite van Teve Blad ook abonnee geworden of geweest? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij hebben namelijk jouw hulp nodig om andere klanten te informeren over wat zij van deze website kunnen verwachten. Het ziet er natuurlijk eenvoudig uit om een abonnement af te sluiten en ook het opzeggen lijkt ook makkelijk in zijn werk te gaan. Maar is dat wel zo? Laat door middel van een review op onze website weten wat jouw ervaring met de site van Teve Blad is. Ben jij tevreden over het blad, de bezorging en de manier waarop het bedrijf als klant met je omgaat? Of heb je inmiddels al meerdere malen een klacht ingediend of geprobeerd op te zeggen en blijf je tegen problemen aanlopen? Schrijf hier uitgebreid over in jouw beoordeling zodat nieuwe klanten niet langer hoeven te twijfelen over al deze vragen.