ThePowerMBA

Alle reviews

ThePowerMBA

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
CIVAS Opleidingen
0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

De Bijlesmeester merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
De Bijlesmeester
0 reviews

Je kinderen een goede en kwalitatieve opvoeding geven is enorm belangrijk voor ouders. En de meeste mensen stellen dit gelijk aan goede punten hale...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
Thuiscursus.nl
0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ThePowerMBA

Wil je graag weten welke alternatieve bedrijfsonderwijsmethoden er zoal op de markt verkrijgbaar zijn? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van ThePowerMBA. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met ThePowerMBA te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële studenten, en hen helpen beslissen of het aanbod van deze organisatie aansluit bij hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. Het maakt trouwens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over ThePowerMBA
Deze onderneming werd opgericht in 2017 met de missie om de toegang tot belangrijke kennis, tools en inspiratie open te stellen voor iedereen die wil leren, waar ter wereld ze zich ook bevinden. ThePowerMBA daagde zichzelf uit om het traditionele bedrijfsonderwijs te transformeren, en daarbij hebben ze een aantal fundamentele principes gevolgd, waar al hun studenten voor moeten tekenen. Tienduizenden professionals zouden zich al bij de revolutie hebben aangesloten omdat ze deze principes delen en geloven dat het onderwijs moet veranderen. Onder de medewerkers en instructeurs van ThePowerMBA-programma's zouden zich de ondernemers en bedrijfsleiders achter enkele van 's werelds meest toonaangevende bedrijven bevinden, zoals bijvoorbeeld Tesla, Whole Foods en nog veel meer.

Producten en diensten van ThePowerMBA
Op de website van ThePowerMBA kun je bovenaan kiezen uit een aantal categorieën, zoals Our Programs, About Us, FAQ, Login, Blog en Language. Omdat sommige van deze categorieën verder zijn opgedeeld in een aantal subcategorieën, kun je vlotter door het aanbod van The PowerMBA navigeren. Verder kun je bekijken met welke bedrijven deze organisatie zoal samenwerkt, van wie je mogelijk les zou kunnen krijgen en meer details over de verschillende programma's lezen. Volgens de informatie op deze site kun je bij The PowerMBA rekenen op een flexibele en digitale methode, slechts een minimale investering, ondersteuning van 's werelds meest succesvolle ondernemers, de beste gemeenschap van de zakenwereld en vertrouwd door meer dan 600 bedrijven. Voor vragen of opmerkingen kun je het team van deze onderneming per e-mail, telefonisch of via WhatsApp contacteren.

Complimenten, klachten en tips voor ThePowerMBA
Ben je al vertrouwd met de diensten van dit bedrijf? En ben je nog op zoek naar een online platform om een informatieve review over jouw persoonlijke ervaring te schrijven? Dan is dit jouw kans! Zo kun je onze bezoekers laten weten of je tevreden bent van de aangeboden opleidingen of hoe het contact verloopt als je vragen hebt. Of misschien sta je te trappelen om een aantal nuttige tips te delen? Laat het ons zeker weten, wij kijken alvast reikhalzend uit naar jouw uniek verslag. Tot slot klik je gewoon even hier als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven. Veel leesplezier toegewenst!