ErvaringenSite

  Ervaringen Ticketnetwork

  Ben je op zoek naar sport-, muziek- of festivaltickets? Neem dan gerust eens een kijkje bij Ticketnetwork. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg fijn vinden als je even de tijd zou willen nemen om deze pagina met Ticketnetwork reviews aan te vullen. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen of dit bedrijf aansluit bij hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. En omdat alle reviews op deze pagina sowieso gepubliceerd worden, maakt het echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was.

  Over Ticketnetwork

  Ticketnetwork is een online marktplaats die een afzetmarkt biedt voor kopers en verkopers van tickets voor live entertainment evenementen. Deze onderneming werd in 2002 opgericht door ticketmakelaar Don Vaccaro en softwareontwikkelaar Doug Kruse. Ticketnetwork exploiteert verschillende retailsites en heeft een overeenkomst met grote reis- en mediabedrijven. In 2015 tekende TicketNetwork een exclusieve overeenkomst met ATBS om Private Label Websites te leveren aan hun Private Label Affiliates. TicketNetwork werkt volgens een model dat vergelijkbaar is met eBay, waar tickets op de marktplaats van het bedrijf worden geplaatst. De transacties worden echter afgehandeld door de individuele verkoper. Kopers betalen een vergoeding voor gekochte tickets, plus een leveringsvergoeding, afhankelijk van de methode van levering, locatie, en de tijd tot het evenement. Zodra de tickets beschikbaar zijn, verzendt de verkoper ze direct naar de koper.

  Algemeen - Boogschutter

  Producten en diensten van Ticketnetwork

  Heb je min of meer een idee van datgene waarnaar je op zoek bent? Dan kun je bovenaan de website in het zoekvenster een algemene of specifieke term ingeven. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Pop, Rock, Country, Las Vegas, NFL en NBA.Verder is er op de website ook een overzicht van populaire evenementen en kun je opzoeken welke evenementen er bij jou in de buurt worden georganiseerd. Als je al over een Ticketnetwork login beschikt, kun je je via de site ook aanmelden bij deze organisatie. Heb je een vraag of opmerking voor het team van deze onderneming? Dan kun je in eerste instantie een kijkje nemen op de pagina met veelgestelde vragen. Als je je antwoord daar niet tussen vindt, kun je de klantenservice telefonisch of per e-mail contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor Ticketnetwork

  Heb je ooit al een beroep gedaan op de producten en diensten van dit bedrijf? Grijp dan de kans om op deze pagina een korte, eerlijke review over Ticketnetwork te schrijven. Zo kun je onze bezoekers laten weten of jij Ticketnetwork betrouwbaar vindt en of de communicatie met deze organisatie vlot verloopt als je vragen of opmerkingen hebt. Of misschien wil je wel enkele nuttige tips delen? Laat het ons zeker weten, wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar jouw uniek verslag. Tot slot hoef je alleen maar even hier te klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven. In ieder geval wensen wij je veel leesplezier toe!

  Ticketnetwork
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ticketnetwork

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ticketnetwork een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ticketnetwork. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ticketnetwork actief?

  Ticketnetwork is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ticketnetwork gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.