ErvaringenSite

  Ervaringen TicTacPhoto

  We maken met onze mobieltjes honderden foto’s en het is zonde om met al die foto’s niets te doen. Je kunt tegenwoordig binnen een paar minuten een fotoboek samenstellen of muurdecoraties laten maken. Bij TicTacPhoto hebben ze altijd genoeg keuze om je foto’s te transformeren in leuke producten voor in huis. Je foto’s blijven zo voor altijd een blijvende herinnering. Wat vinden hun klanten echter van de kwaliteit van de producten? En kun je de foto’s makkelijk personaliseren en bewerken? Je ontdekt het hier in de reviews en beoordelingen van klanten die hun fotoproducten al besteld hebben bij TicTacPhoto. Je leest hier alles over hun ervaringen!

  Over TicTacPhoto

  In 2004 werd de webshop voor gepersonaliseerde fotoproducten opgericht. Als onderdeel van Hemera Photo heeft de webshop al de nodige ervaring. De Belgische bedrijf willen hun klanten altijd het beste bieden en produceren daarom alle producten helemaal zelf. Ze beheren het hele productie- en verkoopprocess: Het begint bij het drukken van de producten, maar gaat door tot de logistiek, klantenservice, promotie en ook de ontwikkeling van de software. Deze zelfontwikkelde software voor het ontwerpen van de fotoproducten is afgesteld op de wensen van de klant om het maken van gepersonaliseerde producten nog makkelijker te maken. Ze hebben ook een collective van de beste photos, bij TicTacArt.


  Wat kun je allemaal met de App van TicTacPhoto? Ontdek het in de video!

  Diensten TicTacPhoto

  Alle fotoproducten worden gedrukt met de beste kwaliteit printers van Kodak. De printers van Kodak hebben een ongeëvenaarde drukkwaliteit en worden over heel Europa gebruikt. Vanaf het begin heeft de webshop samengewerkt met Kodak en het is hun ervaring dat Kodak de beste printer op de markt is. TicTacPhoto heeft voor klanten ook een deelfunctie voor al hun fotoboeken. Hierdoor is het maken van fotoboeken met je vrienden nog eenvoudiger. Je kunt de webshop ook altijd bereiken via de LiveChat op de website om vragen te stellen. Op YouTube heeft TicTacPhoto een kanaal om klanten te inspireren en om te laten zien wat met hun software allemaal mogelijk is. Op Facebook worden klanten met elkaar in contact gebracht, zodat ze elkaar kunnen helpen. Overigens heeft TicTacPhoto nu ook een App om je fotoproducten met je mobiel of tablet te ontwerpen.

  Klachten TicTacPhoto

  Is de kwaliteit niet wat je verwacht had? Of lijkt jouw fotoboek niet op het ontwerp dat jij gemaakt hebt? Neem dan altijd eerst contact op met de klantendienst voordat je een review schrijft. Je kunt in de LiveChat je klacht melden, maar je kunt ook gebruikmaken van het contactformulier op de website. Laat nadat je contact opgenomen hebt, weten of je vriendelijk bent geholpen door een review te schrijven.

  Jouw ervaringen met TicTacPhoto

  Ben jij net terug van een vakantie in Spanje en heb je een fotoboek gemaakt bij TicTacPhoto? Of heb jij de foto’s van je kleinkinderen in een kalender gezet? Vertel dan over jouw ervaringen met de webshop en hun software in jouw review. Wat vind je van de kwaliteit van de fotoproducten? Is de software eenvoudig te gebruiken? En worden alle producten op tijd geleverd? Laat het in jouw beoordeling weten en vertel andere klanten of jij vaker gaat bestellen bij TicTacPhoto.

  Hebben ze de beste kwaliteit fotoboeken? Wat vinden klanten van de kalenders en muurdecoraties? Lees hier de reviews en ervaringen over TicTacPhoto.

  TicTacPhoto
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TicTacPhoto

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is TicTacPhoto een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over TicTacPhoto. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TicTacPhoto actief?

  TicTacPhoto is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Foto en Canvas

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TicTacPhoto gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.