ErvaringenSite

  Ervaringen Tinki Academy

  Een kleine pup heeft een hoop te leren. Hij of zij moet leren buitenshuis zijn of haar behoeften te doen, aan de lijn te lopen en een tijdje alleen te zijn. Om hem of haar dat te leren kun je als nieuwe baas vast wel wat hulp gebruiken. Tinki Academy heeft daarom een hondenschool waarin ze hulpmiddelen aanbieden om je hond netjes op te voeden. Maar hoe nuttig zal dat boek nou eigenlijk zijn? Zullen die online hondencursussen nou eigenlijk wel zoveel zin hebben? En zal er Tinki Academy klantenservice zijn om je te helpen als je even geen raad weet met je nieuwe pup of jonge hond? De enigen die je hier meer over kunnen vertellen zijn hondeneigenaren die al een cursus van Tinki Academy hebben gevolgd. Lees hun reviews om te zijn hoeveel zij nou eigenlijk aan Tinki Academy gehad hebben tijdens het opvoeden van hun opgroeiende pup. Hun meningen, beoordelingen, ervaringen en cijfers kunnen je laten zien of Tinki Academy jou kan helpen je pup op te voeden.

  Over Tinki Academy

  Tinki Academy is een bedrijf dat trainingen en cursussen voor honden aanbiedt. Het zijn allemaal online cursussen, dus je kunt zelf kijken wanneer je de cursus wilt doen. Ze leren je meer over de ontwikkeling van je nieuwe huisgenoot en zullen je laten zien hoe je jouw hond het beste kunt trainen op ieder levensstadium van je hond. Hun doel is niet alleen om je de basiscommando’s bij te brengen en je te helpen deze aan je hond te leren. Ze willen ook graag dat je een goede band krijgt met je viervoeter. Daarom hebben ze het niet alleen over trainen maar ook over socialiseren, gezondheid en verzorging.


  Hier wat spelende en stoeiende puppy's, omdat ze zo schattig zijn.

  Diensten van Tinki Academy

  je kunt je gemakkelijk inschrijven voor hun website. Hij is wel Engels, dus je zult wat Engelse hondentermen moeten kennen om er wijs uit te worden. Nadat je lid bent geworden van hun website kun je de app downloaden. Zo heb je op ieder moment, ook als je met je hond aan het wandelen bent, de mogelijkheid dingen op te zoeken via je smartphone, tablet of laptop. Je kan het totale trainingsprogramma downloaden of gewoon een enkele cursus kiezen van iets waar je met je hond tegenaan loopt. Het gaat hierbij om levenslange toegang, dus je kunt voor zolang je hond leeft, maar ook bij het opvoeden van een volgende hond, de cursussen nakijken. Je kunt dus ook kijken of er nog nieuwe onderzoeken, trainingsprogramma’s of inzichten aan het licht zijn gekomen. Ook bieden ze je een gratis e-book aan waarin ze het hebben over een aantal dingen die je pup zal moeten lezen. Dit is bijvoorbeeld zindelijk worden, slapen, alleen zijn, stoppen met bijten, de basiscommando’s, wandelen aan de lijn en omgaan met de bench. Deze dingen worden uitgelegd in 6-12 stappen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Tinki Academy

  Heb jij al eens een cursus van Tinki Academy gevolgd? Dan zijn wij heel benieuwd of jij en je hond iets aan deze ervaring hebben gehad. Laat een Tinki Academy review achter en vertel ons hoe jij en je hond deze cursus gevonden hebben en of je het aan een andere toekomstige hondeneigenaar zou aanraden.

  Tinki Academy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tinki Academy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tinki Academy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tinki Academy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tinki Academy actief?

  Tinki Academy is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tinki Academy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.