Tinki Academy

Alle reviews

Tinki Academy

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Viagogo merklogo voor beoordelingen van Overig
Viagogo
0 reviews

Treed uw favoriete band binnenkort op in Amsterdam en bent u op zoek naar tickets? Of kunt u door persoonlijke redenen niet meer naar de bekerfinal...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig
ReBuy
0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig
Ongediertewinkel
0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Tinki Academy

De hond uw beste vriend! Een bekend gezegde bij velen. Maar dat is ook een feit, omdat honden vaker bewezen hebben dat zij niet alleen een huisdier, maar ook een metgezel kunnen zijn voor mensen. Honden tonen hun emoties, leven mee op zowel blijde als droevige momenten en verminderen vaak het gevoel van eenzaamheid of het gemis van een huisgenoot.

Voor velen zijn honden dan ook echt een waardevolle en trouwe vriend. Daarom is het belangrijk om zo goed mogelijk te zorgen voor jouw hond. Niet alleen op het gebied van voeding, maar ook medische zorg, ontspanning en verzorgingsproducten zijn belangrijk voor honden. Tinky Academy is een van de bedrijven die zich committeert aan informatie rondom de zorg voor honden. Heb je interesse in hun producten of diensten? Bekijk dan eerst de ervaringen van anderen met dit bedrijf of andere soortgelijke bedrijven.

Over Tinky Academy
Tinky Academy is een onlinehondenschool, waarbij er trainingen en cursussen verzorgd worden voor hondenbaasjes. Deze trainingen zijn voor honden in alle leeftijdsfasen, vanaf puppy tot volwassen hond. De trainingen worden verzorgd door verschillende hondenexperts en omvatten onderwerpen zoals opvoeding, socialiseren, gezondheid en verzorging

Producten en diensten van Tinky Academy
De 6 onlinetrainingen van Tinky Academy zijn bedoeld om op elk moment en onder elke situatie om te kunnen gaan met jouw hond. Bij deze trainingen vertellen experts over onder andere de communicatie met de hond, de verzorging en de gezondheid. De trainingen kunnen of volledig gekocht worden of men kan ervoor kiezen alleen de online boeken te kopen. Gekochte trainingen zijn levenslang toegankelijk.

Bij de trainingen leer je vooral een goede band op te bouwen met jouw hond, wederzijds vertrouwen op te bouwen en het leren kennen van elkaar. Dit kan bijvoorbeeld door het begrijpen van signalen. Ook krijg je tips omtrent de fysieke en mentale gezondheid van de hond. Denk hierbij aan zaken zoals de groei van de puppy, waarbij hormonen een belangrijke rol spelen. Verder keuzes om jouw puppy te steriliseren of castreren of speciale bewegingsoefeningen voor de oudere honden.

Een van de cursussen die Tinky Academy aanbiedt is de puppycursus. In 30 uren kun je naar 75 videolessen kijken, waarbij er tips gegeven worden van erkende puppy experts. Het pakket bestaat verder uit 10 puppy boeken, die bestemd zijn voor de eerste 180 dagen met de nieuwe pup. Middels een stappenplan leer je verder hoe de meest voorkomende problemen met jouw puppy op te lossen. Ook zijn er schema’s voor oefeningen en opvoedingstips beschikbaar. Indien nodig is persoonlijke begeleiding door de deskundigen ook mogelijk.

Complimenten, klachten en tips voor Tinky Academy
Mocht je al eerder gebruik gemaakt hebben van de diensten van Tinky Academy, laat anderen dan middels een beoordeling weten wat je ervan vond. Hebben de trainingen geholpen om de relatie tussen jou en jouw puppy te versterken? Is het gelukt jouw volwassen hond manieren bij- en af te leren? En wat vond je van de kwaliteit van de dienstverlening van de experts? Zo geef je toekomstige klanten een realistisch beeld van hoe het werkt in de praktijk.