ErvaringenSite

  Ervaringen Tinki Academy

  De hond uw beste vriend! Een bekend gezegde bij velen. Maar dat is ook een feit, omdat honden vaker bewezen hebben dat zij niet alleen een huisdier, maar ook een metgezel kunnen zijn voor mensen. Honden tonen hun emoties, leven mee op zowel blijde als droevige momenten en verminderen vaak het gevoel van eenzaamheid of het gemis van een huisgenoot.

  Voor velen zijn honden dan ook echt een waardevolle en trouwe vriend. Daarom is het belangrijk om zo goed mogelijk te zorgen voor jouw hond. Niet alleen op het gebied van voeding, maar ook medische zorg, ontspanning en verzorgingsproducten zijn belangrijk voor honden. Tinky Academy is een van de bedrijven die zich committeert aan informatie rondom de zorg voor honden. Heb je interesse in hun producten of diensten? Bekijk dan eerst de ervaringen van anderen met dit bedrijf of andere soortgelijke bedrijven.

  Over Tinky Academy
  Tinky Academy is een onlinehondenschool, waarbij er trainingen en cursussen verzorgd worden voor hondenbaasjes. Deze trainingen zijn voor honden in alle leeftijdsfasen, vanaf puppy tot volwassen hond. De trainingen worden verzorgd door verschillende hondenexperts en omvatten onderwerpen zoals opvoeding, socialiseren, gezondheid en verzorging

  Producten en diensten van Tinky Academy
  De 6 onlinetrainingen van Tinky Academy zijn bedoeld om op elk moment en onder elke situatie om te kunnen gaan met jouw hond. Bij deze trainingen vertellen experts over onder andere de communicatie met de hond, de verzorging en de gezondheid. De trainingen kunnen of volledig gekocht worden of men kan ervoor kiezen alleen de online boeken te kopen. Gekochte trainingen zijn levenslang toegankelijk.

  Bij de trainingen leer je vooral een goede band op te bouwen met jouw hond, wederzijds vertrouwen op te bouwen en het leren kennen van elkaar. Dit kan bijvoorbeeld door het begrijpen van signalen. Ook krijg je tips omtrent de fysieke en mentale gezondheid van de hond. Denk hierbij aan zaken zoals de groei van de puppy, waarbij hormonen een belangrijke rol spelen. Verder keuzes om jouw puppy te steriliseren of castreren of speciale bewegingsoefeningen voor de oudere honden.

  Een van de cursussen die Tinky Academy aanbiedt is de puppycursus. In 30 uren kun je naar 75 videolessen kijken, waarbij er tips gegeven worden van erkende puppy experts. Het pakket bestaat verder uit 10 puppy boeken, die bestemd zijn voor de eerste 180 dagen met de nieuwe pup. Middels een stappenplan leer je verder hoe de meest voorkomende problemen met jouw puppy op te lossen. Ook zijn er schema’s voor oefeningen en opvoedingstips beschikbaar. Indien nodig is persoonlijke begeleiding door de deskundigen ook mogelijk.

  Complimenten, klachten en tips voor Tinky Academy
  Mocht je al eerder gebruik gemaakt hebben van de diensten van Tinky Academy, laat anderen dan middels een beoordeling weten wat je ervan vond. Hebben de trainingen geholpen om de relatie tussen jou en jouw puppy te versterken? Is het gelukt jouw volwassen hond manieren bij- en af te leren? En wat vond je van de kwaliteit van de dienstverlening van de experts? Zo geef je toekomstige klanten een realistisch beeld van hoe het werkt in de praktijk.

  Vissen Algemeen Nov'20: Seksuele eenwording, Wees verstandig, Geluk lacht naar jou + 4 x WIN!

  Tinki Academy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tinki Academy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tinki Academy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tinki Academy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tinki Academy actief?

  Tinki Academy is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tinki Academy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.