ErvaringenSite

  Ervaringen TinyDeal

  Het concept van een webshop gevuld met allemaal andere kleine webshops is niks nieuws. Maar werkt zoiets ook goed? Hier lees je de reviews van ervaringen en de meningen van eerdere consumenten. Aan de hand van deze recensies en beoordelingen kunnen toekomstige klanten zich een beeld vormen bij het bedrijf en worden ze geholpen bij het maken van hun keuze. En hoe zit het eigenlijk met die app en die QR-codes op de website?

  Kleine prijsjes

  Hoe dichter bij de bron, hoe lager de prijzen doorgaans zijn. Neem bijvoorbeeld de groothandel. Daar is het vaak goedkoper dan gewoon in de winkel. Het zelfde geldt voor producten die normaliter vanuit het buitenland worden geïmporteerd. Als het mogelijk is deze zelf direct bij de buitenlandse leverancier te bestellen, scheelt het waarschijnlijk aanzienlijk, waardoor je dus goedkoper uit bent.

  Wat je ver haalt is goedkoper

  Veel van de producten die hier in de schappen liggen, worden in landen zoals China gemaakt. Daar dus kijken naar wat je nodig hebt, is dus zeker geen slecht idee. Verzendkosten zijn meestal ook niet al te hoog van daaruit naar hier, maar doordat het per gewone post gaat, kan het wel vier tot zes weken duren voordat je het binnen hebt. Aan de andere kant ben je tegen die tijd waarschijnlijk al vergeten dat je het besteld hebt, dus als het dan binnen komt, is het alsof je een cadeautje krijgt.


  Met een camera en een drone kun je prachtige video’s maken

  Tiny Deals

  Dit is een internationale site, met een bijbehorende mobiele app, voor allerlei producten tegen lage prijzen. Of het nu gaat om elektronica, gadgets, smartphones, accessoires, huis, tuin, speelgoed, bloemenzaden, magneetjes, LED ballonnen, adult toys, dingen voor in de auto, gereedschap, robots, sport, outdoor, sleutelhangers, hobby, persoonlijke verzorging, verlichting, kunstgebit, teenringen om af te vallen, elektronische oorsmeerverwijderaars of wat dan ook, het lijkt er te zijn. Alle bestellingen worden vanuit China verzonden, dus houdt rekening met een levertijd van een aantal weken. De bezorging is veelal gratis.

  Momenteel lijkt de site vertaald door een computerprogramma, waardoor er een bijzondere mix van Vlaams en Engels ontstaan is. Wellicht dat dit in de toekomst nog verandert. Desondanks is het niet onoverkoombaar.

  Recensies voor/door consumenten

  Sommige mensen vinden het eng om spullen uit het buitenland te bestellen. De webshop wekt de suggestie dat het groothandelsprijzen voor kleine aantallen zijn, waardoor een particulier hier ook gemakkelijk terecht kan. Hoe heb jij de prijzen ervaren? Kreeg je ook daadwerkelijk het product van de foto? Hoe gaat het in zijn werk als je iets wilt retourneren naar China? Of krijg je dan gewoon een refund (geld terug)? Weet jij een aantal antwoorden? Schrijf dan snel een review van jouw ervaring, beoordeling en geef je mening. Zo help je toekomstige consumenten bij het maken van een beslissing.

  TinyDeal
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TinyDeal

  Uw beoordeling