ErvaringenSite

  Ervaringen Tiptopdeal

  Ontdek wat anderen over dit bedrijf zeggen! Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op ErvaringenSite kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met dit bedrijf is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. Lees hier echter meer over dit bedrijf.

  Over Tiptopdeal

  Deze website is een site vol met dagaanbiedingen. Je treft er de meest exclusieve deals aan voor een zeer scherpe prijs. De producten zijn dagelijks beschikbaar voor 24 uur. Ieder dag rond middernacht komen er nieuwe aanbiedingen op de site en verdwijnen de huidige aanbiedingen. Het is dus belangrijk om niet te lang te wachten.

  De klantenservice kun je via het contactformulier benaderen. Binnen 24 uur krijg je dan ook een reactie. Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief om zo geen enkele aanbieding te missen.
  De website is een sterk platform voor zowel de leverancier als de klanten. Door ze samen te brengen ontstaan er de mooiste deals.


  Je kunt ze bereiken onder de volgende contactgegevens.
  Klantenservice: support(at)tiptopdeal.nl
  Telefoonnummer: 036.737.0181
  KvK-nummer: 62103881
  Btw-nummer: NL854652450B01
  De bereikbaarheid:
  Van maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 15:00 uur
  Vestiging adres
  W Dreesweg 2, 1314 VB ALMERE

  Almere, de stad waar Tiptopdeal gevestigd is.

  Diensten van Tiptopdeal

  Het bedrijf biedt dagelijks top aanbiedingen aan in de vorm van een dagdeal. Het gaat om een groot scala van producten.

  Klachten, tips en complimenten over Tiptopdeal

  Ze hebben een sterke klantenservice welke per post, per mail en ook telefonisch te bereiken is. Hierdoor weet je dus dat je opmerkingen gehoord zullen worden. Hierna kunnen ze gaan zoeken naar een passende oplossing.

  Heb jij ervaring met Tiptopdeal?

  Pak je kans! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te laten weten wat ook jij vindt van deze organisatie. Op ErvaringenSite verzamelen we de meningen van mensen over bedrijven. Ook jouw mening telt.

  Lees hier de ervaringen van klanten van Tiptopdeal. Zijn dit echt de beste deals? Kun je hier wel veilig betalen? En hoe zit het met de leveringsvoorwaarden en retourbeleid?

  Tiptopdeal
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tiptopdeal

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tiptopdeal een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tiptopdeal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tiptopdeal actief?

  Tiptopdeal is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel & Winnen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tiptopdeal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.