ErvaringenSite

  Ervaringen Topbloemen

  Lees het! Lees wat anderen zeggen over deze organisatie. Je zal er geen spijt van krijgen. Je kunt nu namelijk ontdekken wat anderen zeggen over hun. Je zal een eerlijk verhaal lezen. Geen verkoopverhaal. Kies ervoor om sneller een goed en eerlijk beeld te krijgen van een organisatie. Met de hulp van ErvaringenSite wordt het allemaal mogelijk.

  Over Topbloemen.be

  Wie houdt er nu niet van een bloemetje? Het is heerlijk om te krijgen. Ook is het leuk om het van tijd tot tijd weg te geven. Bij een verjaardag, een jubileum of gewoon wanneer het jou leuk lijkt om iemand te verrassen. Er zijn zoveel momenten om een bloemetje weg te geven. Wacht hier niet te lang mee. Doe het gewoon. Via Topbloemen.be is het mogelijk om dit snel en goed te doen. Er zijn mogelijkheden om zo een leuke tijd te hebben en om volop te genieten van de verse bloemen welke ze versturen. Ook is het natuurlijk fijn om een telefoontje te krijgen wanneer mensen jou bedanken.

  Hoe pijnlijk het kan zijn als je vergeet een bosje bloemen te bestellen: Toren C laat het zien. 

  Diensten van Topbloemen

  Het gaat hier natuurlijk vooral om het versturen van een bloemetje. Er is echter nog vee meer. Het is slim om de site te bezoeken om zo te zien wat er allemaal mogelijk is. Wacht niet langer en doe het nu! Direct.


  Klachten, complimenten en tips voor jou over Topbloemen.be

  Het doet hun keer op keer weer pijn. Ook maakt het ze keer op keer weer gelukkig. Het ontvangen van een klacht is natuurlijk niet leuk. Het is echter wel een manier om jouw bedrijfsvoering beter te maken. Wanneer je de service afdeling van deze organisatie kent dan weet je, dat ze het hun pijn doet en gelukkig maakt. Het is echter essentieel om niet je oren, je mond of je ogen te sluiten wanneer er iets misgaat. Onderneem actie en start met het uitvoeren van verbeteringen. Hierdoor krijg je nog meer tevreden klanten en kun je van een ontevreden klant een happy klant maken.

  Wat zijn jouw ervaringen over Topbloemen?

  Wat vind jij van hun? Ben jij een klant bij Topbloemen? Dan is het natuurlijk belangrijk om jouw mening met anderen te delen. Je kunt dit doen door op je Facebook pagina een verhaal te vertellen. Het is echter ook mogelijk om dit op onze site ErvaringenSite te doen. Je bereikt een groter publiek en meer mensen zullen je dankbaar zijn voor je hulp.

  Lees de reviews en weet wat je krijgt als je een bosje bloemen bestelt bij Topbloemen.be! Hoe beoordelen klanten hun boeketten? Hoe snel bezorgen ze?

  Topbloemen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  4
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Boeket met fles wijn

  Schandalig. Bestelling van 1 dag op voorhand van boeket met fles wijn tgv verjaardag gewoon niet geleverd! De bedoeling van de verrassing valt helemaal in het water! Nooit meer hier!

  Door: Nora Attia15-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Topbloemen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Topbloemen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Topbloemen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Topbloemen actief?

  Topbloemen is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels, Bloemisten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Topbloemen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.