Tutorials Point

Alle reviews

Tutorials Point

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

CIVAS Opleidingen

0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Thuiscursus.nl

0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

Theorie-leren.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Theorie-leren.nl

0 reviews

Op zoek naar een platform dat u kan helpen bij uw theorie examen? Theorie-leren.nl is een online platform om te leren voor je theorie examen, dit k...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

Tutorials Point

Ben je op zoek naar een website waar je terecht kunt voor online onderwijs? Dan zou het aanbod van Tutorials Point misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het bijzonder waarderen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw ervaring met Tutorials Point te schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten helpen beslissen of het aanbod van deze onderneming iets voor hen zou kunnen zijn. Het maakt trouwens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief is, want hier worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Tutorials Point
Tutorials Point is ontstaan uit het idee dat er een klasse van lezers bestaat die beter reageert op online inhoud en de voorkeur geeft aan het leren van nieuwe vaardigheden in hun eigen tempo vanuit het comfort van hun woning. Dit bedrijf begon met een enkele tutorial over HTML in 2006. Omwille van de enorme respons begon Tutorials Point met het toevoegen van andere tutorials. Dit leidde tot een grote verzameling tutorials en andere aanverwante artikelen over onderwerpen die variëren van programmeertalen tot webontwerpen en nog veel meer. De inhoud en bronnen zijn vrij beschikbaar, iets wat dit bedrijf zo probeert te houden om de lezers aan te moedigen zoveel mogelijk vaardigheden te verwerven. Tutorials Point dwingt zijn bezoekers ook niet tot aanmelden of invullen van gegevens. De missie van deze organisatie is om een eenvoudige leeromgeving te leveren met heldere en duidelijke inhoud over een breed scala van technische en niet-technische onderwerpen.

Producten en diensten van Tutorials Point
Op de homepage van Tutorials Point kun je in het zoekvenster een algemene of specifieke opdracht invoeren. Dit is vooral handig als je ongeveer weet waarnaar je op zoek bent. Daarnaast kun je ook klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Home, Jobs, Q/A, Tools, Coding Ground, UPSC Notes, Whiteboard, Tutorix en Login. Onderaan het zoekvenster kun je ook klikken op Library, Videos Courses, eBooks en GATE Exams. Bij Tutorials Point kun je je mits betaling ook aanmelden voor premium content, en er is een overzicht van recent toegevoegde cursussen, opgedeeld in verschillende subcategorieën, en van populaire cursussen. Daarnaast kun je ook bekijken welke trainers er zoal zijn en hoeveel cursussen ze tot nu toe hebben gepubliceerd. Voor vragen of opmerkingen kun je het contactformulier op de website invullen en versturen.

Complimenten, klachten en tips voor Tutorials Point
Heb je ooit al één of meerdere online cursussen via dit bedrijf gevolgd? En ben je op zoek naar een online platform om een verslag van jouw ervaring te schrijven? Dan is dit jouw kans, want hier kun je een bondige, eerlijke review voor andere potentieel geïnteresseerden achterlaten. Ben je tevreden over de kwaliteit van de cursussen? En is het team van Tutorials Point vlot bereikbaar als je vragen of opmerkingen hebt? Laat het onze bezoekers zeker weten! Tot slot hoef je alleen maar hier te klikken als je benieuwd bent naar wat mensen zoal schrijven over andere bedrijven.