ErvaringenSite

    Ervaringen Twizzi

    Wat? Het is goed om dit te lezen. Ontdek alles over Twizzi.be. Het idee van de site is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt.

    Over Twizzi.be

    Dit is een website welke als platform dient om particulieren en vakmensen op een transparante manier aan elkaar te matchen. Particulieren kunnen gratis een opdracht plaatsen en vakmensen kunnen hier vervolgens op reageren. Het is erg gemakkelijk in gebruik. De site is onderdeel van Twizzi bvba.

    Twizzi BVBA
    Brandstraat 15A
    9160 Lokeren
    BTW: BE 0874.053.835
    Fax: 015 34 77 25

    Twizzi & Live Band

    Diensten van Twizzi.be

    In een paar stappen kun je een aanvraag plaatsen voor een vakman. Verschillende vakmensen zullen op je oproep reageren. Hierna kun je een vakman kiezen. Natuurlijk is dat geen must, maar simpelweg een optie. Iets waar je dus geheel vrijblijvend voor kunt kiezen of niet.

    Klachten, tips of complimenten over Twizzi.be

    Het is goed om je ongenoegen te uiten in de vorm van de klacht. Misschien klinkt het woord klacht in eerste instantie wat te zwaar. Het is echter niet belangrijk hoe iets heet. Het gaat uiteindelijk om de uitkomst. Het is voor Twizzi.be belangrijk om jou tevreden te houden als klant. Of niet?

    Ervaringen en review van Twizzi.be

    Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van Op onze site. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten over Twizzi.be. Natuurlijk kun je ook over andere Belgische bedrijven je mening achterlaten.

    Wat? Het is goed om dit te lezen. Ontdek alles over Twizzi.be. Lees meningen van duizenden klanten op ErvaringenSite

    Twizzi
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

    4.6
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.6
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    4.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    loodgieter en elektricien

    Via de site Twizzi heb ik iemand aangesteld om een centrale verwarming te plaatsen en elektriciteitswerken uit te voeren . Beide door dezelfde aannemer.
    Deze werken zouden een 2tal weken in beslag nemen en zijn gestart in april . De werken verliepen zéér moeizaam daar deze persoon nooit telefonisch bereikbaar is en als hij eens zin heeft antwoord hij op mijn mails of email eens om de zoveel tijd
    Maakt afspraken om langs te komen ,maar stuurde al 7 kéér zijn kat.
    Tot op vandaag (oktober) zijn de werken nog steeds niet afgerond. De verwarming moet nog worden opgestart en heb nog steeds geen keuringsattest en plannen van de electriciteit deze werd gekeurd door Vincotte.
    Moet nu een advocaat inschakelen daar Twizzi (zoals beschreven in de voorwaarden) hier niets kunnen aan doen.

    Denk dat op de Site van Twizzi zelfstandige zijn die zich laten registreren daar ze gekend zijn dat ze onbetrouwbaar zijn en aan geen werk meer geraken via mondreclame

    Heb mijn lesje geleerd en zal niemand meer via deze weg aannemen

    Door: PASCAL DAVID01-10-2020
    Pascal David03-12-2020

    opgebeld om hem te wijzen dat hij de werken correct moet uitvoeren . Ondertussen heeft Twizzi deze persoon geschorst daar zo personen niet welkom zijn bij hun. Bedankt Twizzi voor de inzet en hiervoor verdienen jullie een 10

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Dakwerker en loodgieter

    Elke aannemer die ik op deze site gevonden heb heeft slecht werk geleverd of heeft het werk niet afgewerkt na 100 % van het bedrag ontvangen gekregen te hebben in voorschotfacturen ! en je kan zelfs geen slechte review schrijven da hebben ze geblokkeerd hier.
    Ik zou deze site zeker niet aanbevelen !!
    Veel van deze reviews worden door de aannemers zelf geschreven pure oplichterij .

    Door: steven Littler29-01-2020
    steven Littler29-01-2020

    SANI-SOLUTIONS eduard hammanstr 21 8400 Oostende Btw N° : BE0627 929 597 Loodgieter is al sinds juli bezig nieuwe water en gasleidingen te leggen in een appartementsgebouw met 3 appartementen , ook moest hij 3 nieuwe cv installaties plaatsen , elke keer moest ik een voorschotfactuur betalen tot ik de volledige som betaald had de helft niet was afgewerkt en de installaties volledig werden afgekeurd op meerdere punten , in mijn ander appartementsgebouw had hij alle gasleidingen gecontroleerd en sommige vervangen alle 4 gasleidingen lekte ook diegene welke hij vervangen had sindsdien heb ik van hem niets meer gehoord , ook heeft hij nog 1 nieuwe cv installatie bij mij thuis maar half afgewerkt en 100% ontvangen,zaak is in behandeling bij advocaat

    Twizzi Helpdesk03-12-2020

    Dag Steven, We vinden het jammer om dit te lezen, maar hebben nooit voordien gehoord over deze problemen. Zou je ons eventueel op de hoogte kunnen brengen door een mailtje te sturen naar support@twizzi.be. Wij vinden het namelijk enorm belangrijk dat de vakmannen die bij ons ingeschreven zijn goed werk leveren. En in het geval dat wij weten van een probleem, kunnen wij dan ook proberen om de vakman op te bellen en hem aan te manen om deze problemen recht te zetten. Maar dan moeten we natuurlijk wel weten dat er iets niet juist is gelopen. En indien de vakman na aanmaning van ons de problemen niet rechtzet, zetten wij deze vakman uit ons netwerk. Dus zelfs in dit geval zouden wij graag weten hoe het is afgelopen zodat we deze vakman niet verder in contact brengen met mensen als hij niet van zijn woord is. Met vriendelijke groeten, Twizzi

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Plaatsing afsluiting door Renovation N° one

    Na contact via uw site zijn we bedrogen geweest door Kelly Adam en haar bedrijf Renovation N° one. We hadden een overeenkomst en hadden een voorschot betaald maar de werken zijn nooit uitgevoerd. Een deel van het voorschot hebben we kunnen recupereren. Blijkbaar is dit de gewoonte van dit bedrijf. Is het mogelijk om hier een onderzoek tegen te starten aub? Dit is ook geen goede reclame voor uw firma twizzi.
    dank bij voorbaat.

    Door: Henk D'Haeyers06-10-2019
    Twizzi Helpdesk30-10-2019

    Dag Henk, jammer te lezen dat je ontevreden bent over betreffende firma. Zoals we jou reeds eerder gemeld hebben via e-mail werd de toegang tot onze website voor deze firma reeds een tijdje geleden ontzegd. Wij doen steeds ons uiterste best, maar soms zijn er mensen met minder goede bedoelingen waar wij jammer genoeg weinig aan kunnen doen. Als je nog vragen hebt hieromtrent mag je ons steeds contacteren op support@Twizzi.be. Groetjes, Het Twizzi team

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    twizzi

    hier word niet gezien naar de werkman enkel naar u tas waar geld moet in komen zelf eerlijke reviews over bedrijven zetten ze als ze zelf willen en als je eens niet over een komt met een klant zoals als je weigert om er voor te werken omdat je het niet vertrouwt en die klant zet dan een slecht review en je legt het uit aan de mensen van twizzi
    hoe het zit dan krijgje het deksel op de neus en dit na dat je elke keer zeer goede reviews hebt gehad

    Door: peter10-06-2019
    Twizzi Helpdesk13-06-2019

    Dag Peter, Jammer te lezen dat je niet tevreden bent. Inhoudelijk kunnen wij niet zien over wat het gaat. Het is dus moeilijk voor ons hier zo op te reageren. Beoordelingen worden bij Twizzi niet “zomaar” verwijderd, als we dat bij élke aanvraag “zomaar” zouden doen, dan pas zouden we voor het geld kiezen. Zou je ons willen contacteren op support@Twizzi.be dan bekijken we welke oplossingen er alsnog voor jou mogelijk zijn. Groetjes, Het Twizzi team

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Terras

    De heer Ahmet Poyraz van Emin vloer die we op u site gevonden hebben heeft bij ons het terras heraangelegd. Het is om te zeggen dat we zeer blij zijn van zijn werk alles is gebeurt zoals moest en in de voorziene tijd.

    Door: patrick Deknock18-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Snel geregeld

    Makkelijk een auto te bestellen, goed geregeld. Top!

    Door: timo09-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Schrijf zelf een review over Twizzi

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Twizzi een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Twizzi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Twizzi actief?

    Twizzi is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel & Winnen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Twizzi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.