ErvaringenSite

  Ervaringen Twizzi

  Wat? Het is goed om dit te lezen. Ontdek alles over Twizzi.be. Het idee van de site is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt.

  Over Twizzi.be

  Dit is een website welke als platform dient om particulieren en vakmensen op een transparante manier aan elkaar te matchen. Particulieren kunnen gratis een opdracht plaatsen en vakmensen kunnen hier vervolgens op reageren. Het is erg gemakkelijk in gebruik. De site is onderdeel van Twizzi bvba.

  Twizzi BVBA
  Brandstraat 15A
  9160 Lokeren
  BTW: BE 0874.053.835
  Fax: 015 34 77 25

  Twizzi & Live Band

  Diensten van Twizzi.be

  In een paar stappen kun je een aanvraag plaatsen voor een vakman. Verschillende vakmensen zullen op je oproep reageren. Hierna kun je een vakman kiezen. Natuurlijk is dat geen must, maar simpelweg een optie. Iets waar je dus geheel vrijblijvend voor kunt kiezen of niet.

  Klachten, tips of complimenten over Twizzi.be

  Het is goed om je ongenoegen te uiten in de vorm van de klacht. Misschien klinkt het woord klacht in eerste instantie wat te zwaar. Het is echter niet belangrijk hoe iets heet. Het gaat uiteindelijk om de uitkomst. Het is voor Twizzi.be belangrijk om jou tevreden te houden als klant. Of niet?

  Ervaringen en review van Twizzi.be

  Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van Op onze site. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten over Twizzi.be. Natuurlijk kun je ook over andere Belgische bedrijven je mening achterlaten.

  Wat? Het is goed om dit te lezen. Ontdek alles over Twizzi.be. Lees meningen van duizenden klanten op ErvaringenSite

  Twizzi
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  5
  40% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.2
  Service
  rating
  4.8
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  4.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Dakwerker en loodgieter

  Elke aannemer die ik op deze site gevonden heb heeft slecht werk geleverd of heeft het werk niet afgewerkt na 100 % van het bedrag ontvangen gekregen te hebben in voorschotfacturen ! en je kan zelfs geen slechte review schrijven da hebben ze geblokkeerd hier.
  Ik zou deze site zeker niet aanbevelen !!
  Veel van deze reviews worden door de aannemers zelf geschreven pure oplichterij .

  Door: steven Littler29-01-2020
  steven Littler29-01-2020

  SANI-SOLUTIONS eduard hammanstr 21 8400 Oostende Btw N° : BE0627 929 597 Loodgieter is al sinds juli bezig nieuwe water en gasleidingen te leggen in een appartementsgebouw met 3 appartementen , ook moest hij 3 nieuwe cv installaties plaatsen , elke keer moest ik een voorschotfactuur betalen tot ik de volledige som betaald had de helft niet was afgewerkt en de installaties volledig werden afgekeurd op meerdere punten , in mijn ander appartementsgebouw had hij alle gasleidingen gecontroleerd en sommige vervangen alle 4 gasleidingen lekte ook diegene welke hij vervangen had sindsdien heb ik van hem niets meer gehoord , ook heeft hij nog 1 nieuwe cv installatie bij mij thuis maar half afgewerkt en 100% ontvangen,zaak is in behandeling bij advocaat

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Plaatsing afsluiting door Renovation N° one

  Na contact via uw site zijn we bedrogen geweest door Kelly Adam en haar bedrijf Renovation N° one. We hadden een overeenkomst en hadden een voorschot betaald maar de werken zijn nooit uitgevoerd. Een deel van het voorschot hebben we kunnen recupereren. Blijkbaar is dit de gewoonte van dit bedrijf. Is het mogelijk om hier een onderzoek tegen te starten aub? Dit is ook geen goede reclame voor uw firma twizzi.
  dank bij voorbaat.

  Door: Henk D'Haeyers06-10-2019
  Twizzi Helpdesk30-10-2019

  Dag Henk, jammer te lezen dat je ontevreden bent over betreffende firma. Zoals we jou reeds eerder gemeld hebben via e-mail werd de toegang tot onze website voor deze firma reeds een tijdje geleden ontzegd. Wij doen steeds ons uiterste best, maar soms zijn er mensen met minder goede bedoelingen waar wij jammer genoeg weinig aan kunnen doen. Als je nog vragen hebt hieromtrent mag je ons steeds contacteren op support@Twizzi.be. Groetjes, Het Twizzi team

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  twizzi

  hier word niet gezien naar de werkman enkel naar u tas waar geld moet in komen zelf eerlijke reviews over bedrijven zetten ze als ze zelf willen en als je eens niet over een komt met een klant zoals als je weigert om er voor te werken omdat je het niet vertrouwt en die klant zet dan een slecht review en je legt het uit aan de mensen van twizzi
  hoe het zit dan krijgje het deksel op de neus en dit na dat je elke keer zeer goede reviews hebt gehad

  Door: peter10-06-2019
  Twizzi Helpdesk13-06-2019

  Dag Peter, Jammer te lezen dat je niet tevreden bent. Inhoudelijk kunnen wij niet zien over wat het gaat. Het is dus moeilijk voor ons hier zo op te reageren. Beoordelingen worden bij Twizzi niet “zomaar” verwijderd, als we dat bij élke aanvraag “zomaar” zouden doen, dan pas zouden we voor het geld kiezen. Zou je ons willen contacteren op support@Twizzi.be dan bekijken we welke oplossingen er alsnog voor jou mogelijk zijn. Groetjes, Het Twizzi team

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Terras

  De heer Ahmet Poyraz van Emin vloer die we op u site gevonden hebben heeft bij ons het terras heraangelegd. Het is om te zeggen dat we zeer blij zijn van zijn werk alles is gebeurt zoals moest en in de voorziene tijd.

  Door: patrick Deknock18-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Snel geregeld

  Makkelijk een auto te bestellen, goed geregeld. Top!

  Door: timo09-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Schrijf zelf een review over Twizzi

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Twizzi een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Twizzi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Twizzi actief?

  Twizzi is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel & Winnen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Twizzi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.