ErvaringenSite

  Ervaringen Twizzi

  Wat? Het is goed om dit te lezen. Ontdek alles over Twizzi.be. Het idee van de site is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt.

  Over Twizzi.be

  Dit is een website welke als platform dient om particulieren en vakmensen op een transparante manier aan elkaar te matchen. Particulieren kunnen gratis een opdracht plaatsen en vakmensen kunnen hier vervolgens op reageren. Het is erg gemakkelijk in gebruik. De site is onderdeel van Twizzi bvba.

  Twizzi BVBA
  Brandstraat 15A
  9160 Lokeren
  BTW: BE 0874.053.835
  Fax: 015 34 77 25

  Diensten van Twizzi.be

  In een paar stappen kun je een aanvraag plaatsen voor een vakman. Verschillende vakmensen zullen op je oproep reageren. Hierna kun je een vakman kiezen. Natuurlijk is dat geen must, maar simpelweg een optie. Iets waar je dus geheel vrijblijvend voor kunt kiezen of niet.

  Klachten, tips of complimenten over Twizzi.be

  Het is goed om je ongenoegen te uiten in de vorm van de klacht. Misschien klinkt het woord klacht in eerste instantie wat te zwaar. Het is echter niet belangrijk hoe iets heet. Het gaat uiteindelijk om de uitkomst. Het is voor Twizzi.be belangrijk om jou tevreden te houden als klant. Of niet?

  Ervaringen en review van Twizzi.be

  Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van Op onze site. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten over Twizzi.be. Natuurlijk kun je ook over andere Belgische bedrijven je mening achterlaten.

  Wat? Het is goed om dit te lezen. Ontdek alles over Twizzi.be. Lees meningen van duizenden klanten op Ervaringensite.be

  Twizzi
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7
  67% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,4

  Service

  6,6

  Prijs

  7,4

  Leveren

  6,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  twizzi

  hier word niet gezien naar de werkman enkel naar u tas waar geld moet in komen zelf eerlijke reviews over bedrijven zetten ze als ze zelf willen en als je eens niet over een komt met een klant zoals als je weigert om er voor te werken omdat je het niet vertrouwt en die klant zet dan een slecht review en je legt het uit aan de mensen van twizzi
  hoe het zit dan krijgje het deksel op de neus en dit na dat je elke keer zeer goede reviews hebt gehad

  Door: peter10-06-2019
  Twizzi Helpdesk13-06-2019

  Dag Peter, Jammer te lezen dat je niet tevreden bent. Inhoudelijk kunnen wij niet zien over wat het gaat. Het is dus moeilijk voor ons hier zo op te reageren. Beoordelingen worden bij Twizzi niet “zomaar” verwijderd, als we dat bij élke aanvraag “zomaar” zouden doen, dan pas zouden we voor het geld kiezen. Zou je ons willen contacteren op support@Twizzi.be dan bekijken we welke oplossingen er alsnog voor jou mogelijk zijn. Groetjes, Het Twizzi team

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Terras

  De heer Ahmet Poyraz van Emin vloer die we op u site gevonden hebben heeft bij ons het terras heraangelegd. Het is om te zeggen dat we zeer blij zijn van zijn werk alles is gebeurt zoals moest en in de voorziene tijd.

  Door: patrick Deknock18-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Snel geregeld

  Makkelijk een auto te bestellen, goed geregeld. Top!

  Door: timo09-08-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Schrijf zelf een review over Twizzi

  Uw beoordeling