ErvaringenSite

  Ervaringen VCAdirect

  Wanneer je werkt in één van de zogenaamde verhoogd risicogroepen op ongevallen zoals de bouw of installatie van zonnepanelen kan het bezitten van een zogenaamd VCA certificaat verplicht zijn. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Waar kun je een VCA certificaat behalen? Hoe wordt de cursus door de cursisten ervaren? VCAdirect verzorgt online cursussen. Lees hier de ervaringen van consumenten die ervaring hebben met dit bedrijf.

  Over VCAdirect
  VCA staat voor gezond, duurzaam en veilig werken. Het certificaat was in het begin alleen voor mensen die werkten in de bouw verplicht, maar heel veel branches hebben deze standaardisering overgenomen. Het doel van VCA is om alle werkgevers en werknemers bewust te maken van veiligheid op het werk, en onveilige situaties te herkennen en op te lossen. Het is bewezen dat na het volgen van deze opleiding de kans op een ongeval dramatisch verlaagd wordt en een hoop letsel op deze manier voorkomen wordt.

  Plusport BV is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het verzorgen van online cursussen. In 2004 introduceerde PlusPort het merk VCAdirect. Dit onderdeel van het bedrijf begon zich te specialiseren in het op de markt brengen van digitale veiligheidstrainingen. De cursussen zijn te verkrijgen in verschillende talen en toegespitst op verschillende bedrijfstakken. Het bedrijf is aangesloten bij de NRTO. De online trainingen van Plusport voldoen aan de SCROM standaard en kunnen in bijna alle LMS-systemen gebruikt worden.

  Producten en diensten van VCAdirect
  VCA opleiding is onder te verdelen in 2 verschillende soorten. De VCA bedrijfscertificering is speciaal bedoeld voor de leidinggevenden van bedrijven en branches die risicovolle werkzaamheden uitvoeren, zoals bijvoorbeeld in de bouw of bij de installatie van zonnepanelen. Omdat de eisen per branche kunnen verschillen is deze bedrijfscertificering weer onderverdeeld in 3 verschillende certificeringen. De VCA persoonscertificering is uiteraard toegespitst op de veiligheid van het individu op de werkvloer.

  VCAdirect voorziet in de mogelijkheid om dergelijke veiligheidscursussen voor bepaalde beroepssectoren digitaal te volgen en een certificaat te behalen. De cursuspakketten bestaan uit video en audio presentaties, digitale tekstboeken, oefeningen, toetsen en in de meeste gevallen wordt de cursus afgesloten met een digitaal examen. Wanneer iemand al in het bezit is van een certificaat kan de cursus ook zonder examen worden gekocht, als zijnde een opfris of herhalingscursus.

  Complimenten, Klachten en Tips voor VCAdirect
  Het volgen van een werkgerelateerde veiligheidscursus kan een hoop leed voorkomen. Het VCA certificaat is dan ook in heel veel beroepssectoren een verplichting voor de werknemers. Wanneer u een dergelijke cursus moet volgen kan een e-leaning optie heel erg aantrekkelijk zijn. Heeft u de VCA cursus bij VCAdirect gevolgd? Was dat de cursus voor bedrijven of particulieren. Wat vond u van de kwaliteit van de video, de audio en de rest van het lesmateriaal? Ontving u voldoende feedback, en ondersteuning bij vragen? Vind u de cursus nuttig? Laat hier uw review achter over dit bedrijf zodat anderen zich een beter beeld kunnen vormen over wat hen te wachten staat als zij deze cursus bij VGAdirect aanvragen

  Infofilm CSW algemeen

  VCAdirect
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over VCAdirect

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is VCAdirect een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over VCAdirect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is VCAdirect actief?

  VCAdirect is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VCAdirect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.