ErvaringenSite

  Ervaringen HelloSpecial

  Wat vinden gebruikers van HelloSpecial van het kopen van producten of diensten via een online veilingplatform? Om de meningen van anderen te weten te komen kunt u hier ervaringen lezen van klanten die gebruik hebben gemaakt van het veilingaanbod van HelloSpecial, zodat u goed geïnformeerd bent voordat u besluit om ook een bod te plaatsen. Het mee doen aan een veiling kan interessant zijn, zeker wanneer het lukt om tegen een klein prijsje mooie producten te bemachtigen. Maar hoe werkt dat precies en zijn andere mensen te spreken over het aanbod van dit bedrijf? U leest het in de reviews.

  Over HelloSpecial

  HelloSpecial biedt een interactieve website waarop bedrijven hun producten of diensten door middel van een veiling aan de man kunnen brengen. HelloSpecial fungeert daarbij als een intermediair, die de consument en de aanbieder met elkaar verbindt. Wat HelloSpecial onderscheidt van andere online veilingen, is het feit dat er trendy en luxe producten geveild worden. U vindt hier dus geen outlet artikelen of producten uit een oude collectie, maar juist de meest nieuwe producten en luxueuze diensten, zoals vakanties, juwelen, games of elektronica.


  Een online veiling is toch iets heel anders dan een echt veilinghuis. Een filmpje over Veilinghuis De Zwaan in Amsterdam

  Diensten

  HelloSpecial biedt haar klanten de mogelijkheid om te bieden op een zeer divers aanbod van producten en diensten. Het gaat daarbij om de nieuwste producten, waaronder bijvoorbeeld smartphones. Op het online platform vindt u een scala aan producten.

  Voor de consument betekent dit dat u een dienst of product voor een aantrekkelijke prijs kunt kopen, wanneer u beschikt over de juiste tactiek. Door slim te bieden of op de juiste momenten een tegenbod te doen, kunt u voor een kleine prijs de mooiste producten winnen. Ook voor aanbieders biedt HelloSpecial interessante mogelijkheden. Naast een platform waarop zij hun spullen kunnen verkopen, creëert HelloSpecial namelijk ook veel media-uitingen, wat veel exposure en dus naamsbekendheid oplevert voor de aanbieders op het platform.

  Hoe werkt de veiling

  Om als consument mee te kunnen bieden op de veiling van een bepaald product of dienst, moet u zich eerst registreren, zodat uw gegevens bekend zijn en de eventueel gewonnen producten ook direct naar u kunnen worden toe gezonden. Het aanmaken van een account doet u eenvoudig via de website. Na het inloggen kunt u alle veilingen bekijken en meebieden waar u maar wilt. U kunt elk bod verhogen met €1 of met €5. Wordt er nog een bod gedaan in de laatste twee minuten van de looptijd van de veiling, dan wordt de eindtijd met een aantal seconden verlengd, zodat andere bieders nog de kans krijgen om eventueel een tegenbod te kunnen doen.

  Op meerdere producten bieden

  Wanneer u eenmaal geregistreerd bent, staat het u vrij om op meerdere veilingen tegelijk te bieden. De prijzen zijn inclusief BTW, maar er komen wel nog veilingkosten bij. Deze kosten staan bij de veiling vermeld en hebben als doel om de bedrijfskosten van HelloSpecial te dekken. U kunt uw betaling via een beveiligde betaalomgeving doen, zoals iDEAL, Mr. Cash of creditcard.

  Klachten

  Wat als u een klacht heeft over de dienstverlening van HelloSpecial? U kunt uw klacht dan sturen naar de afdeling Klantenservice, waarvan u de contactgegevens op de website kunt vinden. U ontvangt dan een reactie binnen twee werkdagen. HelloSpecial staat ook open voor suggesties om de service te verbeteren, zodat het meedoen aan de veilingen voor alle partijen zo prettig mogelijk verloopt. Heeft u weleens mee gedaan aan een veiling via het online veilingplatform van HelloSpecial? Laat hier dan ook weten hoe dat u is bevallen.

  Lees de beoordelingen van echte klanten van HelloSpecial. Is deze veilingwebsite betrouwbaar? Zijn de deals echt? Wat is de levertijd? Reviews online!

  HelloSpecial
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over HelloSpecial

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is HelloSpecial een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over HelloSpecial. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is HelloSpecial actief?

  HelloSpecial is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel & Winnen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HelloSpecial gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.