ErvaringenSite

  Ervaringen Verstraete

  Ben je echt iemand die oog heeft voor detail? Dan kan het huren van een woning soms lastig zijn. Je zult zeker op alle kleine zaken letten. Dit lukt natuurlijk niet bij elke aanbieder. Het zal zeker lonen om je tijd te nemen, om de verschillende aanbieders goed te onderzoeken. Als je nog niet op de hoogte bent van Verstraete, dan kan het best een optie voor je zijn. Op Ervaringensite.be kun je van eerdere klanten lezen wat hun ervaring is geweest met woningen van dit bedrijf.

  Over Verstraete

  Verstraete is opgericht in 2011. Het bedrijf heeft de focus gelegd op het realiseren van middelgrote en grote residentiele projecten. Het gaat hier om een familie bedrijf dat door de jaren heen zijn waarde heeft kunnen waarmaken op het gebied van wonen. Verstraete is op dit moment bezig met nieuwe projecten aan de kust van West- Vlaanderen, Oost- Vlaanderen, Brussel en Waals- Brabant. Het ontwikkelen van duurzame gebouwen die allemaal van kwaliteit zijn is de ambitie van het familiebedrijf. Elke project is voor het bedrijf uniek en streeft daarom ernaar om vanaf de beginfase tot de oplevering, de verschillende waarden aan de klant te brengen. Het team van Verstraete bestaat uit 18 dynamische mensen die over technische, financiële, juridische en commerciële vaardigheden beschikken.

  Examenvoorbereiding Kunst Algemeen HAVO

  Producten en diensten van Verstraete

  Om te zien welke projecten Verstraete biedt, kun je op de website de willekeurige locatie, aanbod en status invullen. Dan wordt aan jou een kaartoverzicht getoond. Mocht je toch nog meer projecten willen zien, kun je dit up- daten. Tot op dit moment heeft Verstraete de volgende projecten opgeleverd; Kortrijk Business Park, Princess Appartementen, Middelkerke Eymard, Oostduinkerke Beach Residence, Jabbeke Jabit’o, Knokke Valkenerf, Princess woningen, Princess Assistentieflats, Oostende Rino, Jodoigne- Geldenaken, Ronse Minerals, Ronse De Stadstuin, Chien Vert, Oudergem, Brussels B52, RR93, Souverain 24, ’T Leeuwke, The Mill House en Roeselare Adriano. De website van het bedrijf biedt ook de mogelijkheid de verschillende opties bij de projecten te bekijken. Onder de projecten kun je kiezen uit appartementen, assistentieflats, woningen en kantoren. Zo maakt Verstraete het mogelijk voor elke website bezoeker om voor de juiste optie te kiezen. Contact opnemen met het bedrijf kan via de website, door een contactformulier in te vullen. Als je langs wil lopen dan kan dit aan de Beneluxpark 26 bus 0051 8500 Kortrijk. Een mail sturen stelt het bedrijf ook op prijs via het email adres; info@verstrae.biz.

  Complimenten, klachten en tips voor Verstraete

  Complimenten, klachten en tips voor het bedrijf zijn allemaal om anderen te motiveren. Daarom is het voor ons belangrijk deze informatie te delen op onze website Ervaringensite.be. Heb je al een ruimte gehuurd bij Verstraete? En wil je graag je ervaring delen met anderen? Dan bieden wij jou de mogelijkheid dit direct te doen. Anderen die allang op zoek waren naar een aanbieder van verschillende appartementen, Assistentieflats, woningen of kantoren, kunnen zeker baad hebben aan die informatie die je achterlaat. Deel daarom vandaag nog jouw review en beoordeling over de diensten en producten die Verstraete biedt.

  Verstraete
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Verstraete

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Verstraete een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Verstraete. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Verstraete actief?

  Verstraete is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Verstraete gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.