Verstraete

Alle reviews

Verstraete

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig

ReBuy

0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig

Ongediertewinkel

0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon merklogo voor beoordelingen van Overig

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon

0 reviews

 Iedere webshop begint met een goede website. Maar ook wanneer je een fysieke winkel hebt of een kantoor hebt waar je je producten en die...

Verstraete

Ben je echt iemand die oog heeft voor detail? Dan kan het huren van een woning soms lastig zijn. Je zult zeker op alle kleine zaken letten. Dit lukt natuurlijk niet bij elke aanbieder. Het zal zeker lonen om je tijd te nemen, om de verschillende aanbieders goed te onderzoeken. Als je nog niet op de hoogte bent van Verstraete, dan kan het best een optie voor je zijn. Op ErvaringenSite kun je van eerdere klanten lezen wat hun ervaring is geweest met woningen van dit bedrijf.

Over Verstraete
Verstraete is opgericht in 2011. Het bedrijf heeft de focus gelegd op het realiseren van middelgrote en grote residentiele projecten. Het gaat hier om een familie bedrijf dat door de jaren heen zijn waarde heeft kunnen waarmaken op het gebied van wonen. Verstraete is op dit moment bezig met nieuwe projecten aan de kust van West- Vlaanderen, Oost- Vlaanderen, Brussel en Waals- Brabant. Het ontwikkelen van duurzame gebouwen die allemaal van kwaliteit zijn is de ambitie van het familiebedrijf. Elke project is voor het bedrijf uniek en streeft daarom ernaar om vanaf de beginfase tot de oplevering, de verschillende waarden aan de klant te brengen. Het team van Verstraete bestaat uit 18 dynamische mensen die over technische, financiële, juridische en commerciële vaardigheden beschikken.

Producten en diensten van Verstraete
Om te zien welke projecten Verstraete biedt, kun je op de website de willekeurige locatie, aanbod en status invullen. Dan wordt aan jou een kaartoverzicht getoond. Mocht je toch nog meer projecten willen zien, kun je dit up- daten. Tot op dit moment heeft Verstraete de volgende projecten opgeleverd; Kortrijk Business Park, Princess Appartementen, Middelkerke Eymard, Oostduinkerke Beach Residence, Jabbeke Jabit’o, Knokke Valkenerf, Princess woningen, Princess Assistentieflats, Oostende Rino, Jodoigne- Geldenaken, Ronse Minerals, Ronse De Stadstuin, Chien Vert, Oudergem, Brussels B52, RR93, Souverain 24, ’T Leeuwke, The Mill House en Roeselare Adriano. De website van het bedrijf biedt ook de mogelijkheid de verschillende opties bij de projecten te bekijken. Onder de projecten kun je kiezen uit appartementen, assistentieflats, woningen en kantoren. Zo maakt Verstraete het mogelijk voor elke website bezoeker om voor de juiste optie te kiezen. Contact opnemen met het bedrijf kan via de website, door een contactformulier in te vullen. Als je langs wil lopen dan kan dit aan de Beneluxpark 26 bus 0051 8500 Kortrijk. Een mail sturen stelt het bedrijf ook op prijs via het email adres; info@verstrae.biz.

Complimenten, klachten en tips voor Verstraete
Complimenten, klachten en tips voor het bedrijf zijn allemaal om anderen te motiveren. Daarom is het voor ons belangrijk deze informatie te delen op onze website ErvaringenSite. Heb je al een ruimte gehuurd bij Verstraete? En wil je graag je ervaring delen met anderen? Dan bieden wij jou de mogelijkheid dit direct te doen. Anderen die allang op zoek waren naar een aanbieder van verschillende appartementen, Assistentieflats, woningen of kantoren, kunnen zeker baad hebben aan die informatie die je achterlaat. Deel daarom vandaag nog jouw review en beoordeling over de diensten en producten die Verstraete biedt.