ErvaringenSite

  Ervaringen Vita Coco

  Als u aan tropische strand vakanties denkt dan denkt u al gauw aan zon, zee, strand en palmbomen. Naast dat palmbomen het goed doen op foto’s produceren ze ook kokosnoten. Zowel het vocht als het vlees van de noot zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens erg gezond. Er zijn veel bedrijven die kokosnoten verwerken in allerlei voedingswaren en / of kokosnoot gerelateerde producten verkopen. Maar hoe komt u er achter welk bedrijf of product u het best kan kopen? Welk bedrijf levert de beste kwaliteit voor de bij behorende prijs. Ook Vita Coco is een bedrijf dat kokosnoten als hoofdingrediënt in haar producten verwerkt, ze brengen onder andere kokoswater op de markt. Voor u als consument om erachter te komen wat anderen van het bedrijf vinden kunt u hier op Ervaringensite.be terecht. Hier leest u meningen en ervaringen van mensen die u voor zijn geweest en de tijd hebben genomen om een review achter te laten.

  Over Vita Coco

  Het bedrijf Vita Coco werd opgericht in 2004 in New York. Ze hadden de missie om kokoswater op de markt brengen als een reguliere drank in de supermarkt, kokoswater te herpositioneren als een lifestyle drank en hielpen daarbij mee een start te maken aan de trend van natuurlijk functionele dranken. Vanaf oprichting is Vita Coco uitgegroeid tot een bedrijf dat haar producten wereldwijd verkocht ziet in meer dan dertig landen. Ze werken nou samen met diverse palmboom plantages en de omliggende dorpen. Het Vita Coco Project zorgt via het Give, Grow en Guide principe van de organisatie voor ondersteuning in de dorpen door bij te dragen aan leefomstandigheden en scholingsmogelijkheden.

  Nieuwe Maan in de intens sensitieve Schorpioen - Algemeen:TRANSFORMATIE, Pak je kansen om te groeien

  Producten en Diensten Vita Coco

  De producten van Vita Coco zijn gemaakt van het vocht van de kokosnoot afkomstig van de palmboom. Kokoswater zit vol met elektrolyten is ideaal om te hydrateren. Kokoswater is gezond en heeft een specifieke tropische smaak. Zoals ze het zelf zeggen op hun website helpen ze hun klanten met: een beetje beter te drinken, een beetje beter te eten, en een beetje beter te leven.
  De producten van Vita Coco bestaan uit Kokoswater, met al dan niet een extra smaak toegevoegd. Daarnaast hebben ze ook Kokoswater met extra geperst kokossap toegevoegd. Vita Coco heeft ook een viertal blikjes met koolzuur houden kokosdrank, Vito Coco Sparkling noemen ze die. Ze hebben de smaken grapefruit, citroen en gember, framboos en limoen en ananas & passiefruit. Vervolgens hebben ze nog een range aan kokosdranken met extra toegevoegde cafeïne, een organische kokosdrank en kokosolie.

  Meningen, ervaringen, beoordelingen en reviews Vita Coco

  Bent u bekend met de producten van Vita Coco en heeft u hier een mening over? Koopt u geregeld een van de dranken van Vita Coco? Heeft u ooit misschien wel eens gekookt met de kokosolie van Vita Coco? We van Ervaringensite.be horen dan graag van u. Uw mening en ervaringen dragen bij aan het scheppen van een helder beeld van Vita Coco. Door een review achter te laten op onze site en het bedrijf te beoordelen op haar producten en diensten helpt u uw mede Belg een gedegen keus te maken wanneer ze op het punt staan een kokosdrank uit te kiezen.

  Vita Coco
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vita Coco

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vita Coco een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vita Coco. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vita Coco actief?

  Vita Coco is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vita Coco gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.