ErvaringenSite

  Ervaringen Vivosun

  Eten uit je eigen moestuintje, of uit jouw zelf gemaakte plantenkas. Dat is een droom van alle tuinliefhebbers. Door zelf te planten bespaar je niet alleen heel veel geld, maar eet je zeker ook gezonder. Je weet wat je jouw planten toedient en hoe je deze verzorgt.

  Tuinbouw wordt met de dag populairder, vanwege de vele voordelen. Het kan als hobby gedaan worden, maar men kan ook planten telen voor de verkoop. Er is bijvoorbeeld een steeds toenemende vraag naar organisch geteelde groenten en fruitsoorten. Om te kunnen telen zijn essentiële tuinartikelen en tuinbouwapparatuur cruciaal. VIVOSUN is een van de bedrijven die op deze behoefte ingespeeld heeft. Via onze website kun je de reviews van VIVOSUN en soortgelijke bedrijven lezen, zodat je zelf een idee hebt van de producten en diensten.

  Over VIVOSUN
  VIVOSUN is een fabrikant van tuinbouwapparatuur. Het bedrijf is opgericht in Californië en is operationeel over de hele wereld. Met de apparatuur van VIVOSUN kunnen telers hun eigen binnentuin opzetten. Het bedrijf draagt de merkwaarden eenvoudig, intelligent, empowerment, gezond, hoogste kwaliteit en koel uit. Middels technologie en systemen maakt VIVOSUN het telen efficiënter en gemakkelijker voor de landbouwers.

  Producten en diensten van VIVOSUN
  Bij VIVOSUN worden er groeitenten verkocht van verschillende afmetingen. Het materiaal waarvan de tent gemaakt is, is 98%reflecterend, hetgeen ervoor zorgt dat de planten sneller groeien. Ook is de tent voorzien van een laag 600D canvas, welke ervoor zorgt dat deze niet makkelijk scheurt en ook lichtbestendig is. De metalen frame van de tent biedt de mogelijkheid om verschillende verlichtingen en ventilatiesystemen te plaatsen in de tent. Verder is de tent voorzien van filterriemen om filters op te hangen en van een observatievenster zodat de teler de klant regelmatig kan bezichtigen.

  Naast de groeitenten zijn er ook plantenkassen in verschillende modellen en grootten in het assortiment van VIVOSUN en verder apparaten die stimulerend werken op de plantengroei, zoals groeilampen, ventilatoren, kweekzakken en ook hitte zakjes, bestemd voor het ontkiemen van zaden en het vermeerderen van plantenstekjes. Er worden door VIVOSUN ook kant en klare hydrocultuur systemen verkocht, met name met één, twee en drie lagen. Landbouwers kunnen ook terecht voor plantenrekken en accessoires, zoals snoeischaren, bodem testers, pH meters, hygrometers en thermometers. Waterpompen en luchtpompen zijn ook te verkrijgen.

  Bestellingen van VIVOSUN worden van maandag tot vrijdag geleverd via USPS, UPS of FedEx. De levering geschiedt binnen 3 tot 5 werkdagen. Bestellingen boven $59 worden geheel gratis geleverd. Mocht een artikel beschadigd of gebroken zijn kan dit binnen 30 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Ook in geval er onderdelen ontbreken, kan dit probleem gemaild worden naar official@vivosun.com, waarna er zo gauw mogelijk nieuwe onderdelen verzonden worden naar de klant.

  Complimenten, klachten en tips voor VIVOSUN
  Geef vandaag nog jouw review over VIVOSUN. Vertel anderen hoe jouw planten het doen in de plantenkassen of hydrocultuur systemen. Heb je ooit een klacht moeten indienen? Laat dan ook weten hoe de klantenservice verliep. Anderen zullen dit enorm waarderen, omdat zij zodoende meer inzicht hebben in de producten en diensten van het bedrijf.

  1A STEM (WET/TEC): ALGEMEEN

  Vivosun
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vivosun

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vivosun een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vivosun. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vivosun actief?

  Vivosun is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vivosun gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.