ErvaringenSite

  Ervaringen Vlaamsewebwinkel

  Online winkelen is een vorm van elektronische handel, waarmee consumenten rechtstreeks via internet goederen of diensten van een verkoper kunnen kopen via een webbrowser of een mobiele app. Bij deze methode weet u als consument vaak genoeg niet bij wie u winkelt en komt volgens onderzoekers voor dat er onbewust meer wordt gekocht bij buitenlandse webwinkels. Wilt u kopen bij webwinkels vanuit uw eigen vaderland om zo de economie in eigen land te versterken? Wenst u daarbij met de klantenservice te praten in uw eigen taal? ErvaringenSite kunt u assisteren in het vinden van de webwinkel afkomstig van uw eigen land. Bekijk de reviews en maak uw keuze. De ervaringen van anderen vermeld in de reviews kunnen u helpen om de juiste keus te maken, waarvan u later geen spijt zal hebben. Plaats ook uw ervaringen, zodat anderen net als u ook de juiste keus maken.

  Over Vlaamsewebwinkel
  De Vlaamsewebwinkel.be is een Vlaamse en Belgische webwinkel die een label aanbiedt. Deze label geeft aan dat de bezoeker of klant bij een Vlaamse of Belgische handelaar koopt. Alle Vlaamse en Belgische bedrijven kunnen zich bij de Vlaamsewebwinkel aanmelden voor de label en hun waar aanbieden aan consumenten die uitsluitend willen kopen bij Vlaamse en Belgische web handelaars. De Vlaamse Webwinkel – Belgische Webwinkel is gevestigd aan de Gaston Baerstraat 3 9800 Sint Martens Leerne.

  Producten en diensten van de Vlaamsewebwinkel
  Om u als consument te verzekeren dat het een Vlaamse of Belgische webwinkel is uit eigen land moet elke webhandelaar een label dragen, meent de Vlaamsewebwinkel. Er zijn 3 soorten lidmaatschap kaarten waaruit de webhandelaar kan kiezen. Het gratis lidmaatschap, daar ieder Vlaamse of Belgisch webwinkel dit label moet kunnen dragen. Het solidair lidmaatschap, welke gepaard gaat met jaarlijkse kosten. Leden ontvangen hierbij een code om het VWW BWW-label op hun webwinkel te plaatsen net als drie sterren. Het premium lidmaatschap gaat ook gepaard met 4 sterren en een hyperlink naar hun certificaat dat toegang biedt aan de bezoekers. Verder kan elk lid ook een gelieerde worden en het label van de Vlaamsewebwinkel aanraden. Hebt u een goed bezochte site of bent u een webdesigner? Dan wordt u in staat gesteld een advertentie plaatsen of het label plaatsen en daarbij commissie te ontvangen.

  Verzending, kosten en betalingen bij Vlaamsewebwinkel
  De web handelaar kan de label via de site Vlaamsewebwinkel.be aanvragen. Na goedkeuring wordt de label opgestuurd via een unieke code. De kosten van de label variëren tussen 0 - 95 euro exclusief btw. Bij de Vlaamsewebwinkel kan worden betaald met Mollie, iDEAL, PayPal, visa, Mastercard, Belfius, KBC, Maestro, Bancontact en American express. Voor klachten zijn ze telefonisch te bereiken op 09-282 84 38.

  Complimenten, klachten en tips voor de Vlaamsewebwinkel
  Het Vlaamse- en Belgische Webwinkel Label geeft elke online koper de garantie dat hij of zij aan een Vlaamse of Belgische handelaar koopt.

  Beschikt u al over een Vlaamse- en Belgische Webwinkel Label? Wat vindt u van de diensten die de vlaamsewebwinkel.be biedt? Wat vindt u van hun klantenservice? Bent u als Vlaamse of Belgische web handelaar tevreden met hun diensten? Wilt u wat vertellen over de vlaamsewebwinkel.be? Hebt u een compliment te melden?

  Plaats uw ervaringen en advies op de website. U bent ook welkom om de reviews van andere te lezen op onze site over de vlaamsewebwinkel.be.

  #21: Zero Waste in Coronatime

  Vlaamsewebwinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vlaamsewebwinkel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vlaamsewebwinkel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vlaamsewebwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vlaamsewebwinkel actief?

  Vlaamsewebwinkel is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vlaamsewebwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.