ErvaringenSite

  Ervaringen Who's There

  Er zijn altijd momenten waarop je op zoek bent naar een geschikt cadeau. Deze kunnen nodig zijn voor een huwelijk, een verjaardag, een geboorte of tijdens ziekte. Men zegt altijd ‘zeg het met woorden’. Daarom hoort naast een bloemetje zeker ook een leuke kaart of een mok met een inspirerend opschrift. Tegenwoordig kunnen tekstuele boodschappen niet alleen via kaarten gegeven worden, maar ook in de vorm van leuke boekjes, notebooks of een kattebelletje.

  Een van de bedrijven waar je terecht kunt voor giftcards, notebooks, memo’s en dergelijke items is de Who’s There Group. Om een beeld te krijgen van hoe anderen de producten hebben ervaren en als men tevreden was met de dienstverlening, kunt u de reviews van dit bedrijf bekijken. Zo heb je inzicht in de praktische kant van de gifts, maar ben je bijvoorbeeld ook op de hoogte ervan wat je kan verwachten als je een cadeau voor iemand zou willen bestellen.

  Over Who’s There
  De Who’s There Group is opgericht in januari 2018 en bestaat uit de bedrijven Knock Knock en EM & Friends. Knock Knock die in 2002 is opgericht door Jen Bilik, is gespecialiseerd in het maken van notepads, planners, tijdschriften en boeken. Het doel hiervan is dat mensen hun gevoel kunnen uiten en op een grappige wijze lijstjes kunnen maken.

  EM & Friends is in januari 2013 opgericht door Emily Mc Dowell. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van kaarten voor speciale gelegenheden met toepasselijke teksten. Het doel hiervan is om middels humor, eerlijkheid en oprechtheid vanuit het hart de gevoelens te delen met een andere en zo verbindingen te maken onder mensen. Dit bedrijf heeft bijkans 2000 retailers wereldwijd. Daarnaast is het ook mogelijk om online te shoppen.

  Producten en diensten van Who’s There
  Knock Knock biedt haar klanten producten zoals boeken met affirmaties, quotes, informatie en tips voor bijvoorbeeld de opvoeding en liefdesrelaties. Andere items zijn de journals & notebooks, waarmee je dagelijks jezelf mee kunt bemoedigen door bijvoorbeeld op te schrijven waarvoor je dankbaar bent, waarom je geliefd bent of motivaties om je doelen te behalen. Voor de gestructureerde personen zijn de notepads van Knock Knock interessant, omdat je op een leuke manier je to do list kunt maken, jouw dagelijkse agenda bijhouden of een dieet inplannen.

  EM & Friends verkoopt kaarten voor elke gelegenheid. De kaarten zijn gebaseerd op het empathisch vermogen van de mens en kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor ziekte, overlijdensgevallen, bij blijdschap maar ook bij verdrietige momenten. De teksten op de kaarten zijn bedoeld om mensen te helpen door hun zware periode heen te gaan. Bij bestellingen van 6 of meer kaarten krijgen klanten 25% korting. De bestelde kaarten worden binnen 1 tot 3 dagen geleverd. Het is ook mogelijk om de kaarten overzees geleverd te krijgen. Momenteel verzendt het bedrijf leveringen naar meer dan 100 landen wereldwijd.

  Complimenten, klachten en tips voor Who’s There
  Heb je al eerder een cadeau voor jezelf of voor een geliefde gekocht via de Who’s There Group? Voel je dan vrij om anderen te vertellen hoe je dit hebt ervaren. Was de jarige of zieke blij met het cadeau? Waren de notepads handig om je schema bij te houden? En vertel zeker ook wat je van de dienstverlening vond.

  Johan Derksen over algemeen directeur Feyenoord: ''Jan Nobody'' - VOETBAL INSIDE

  Who's There
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Who's There

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Who's There een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Who's There. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Who's There actief?

  Who's There is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cadeauwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Who's There gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.