Wicca Academy

Alle reviews

Wicca Academy

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

CIVAS Opleidingen

0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Thuiscursus.nl

0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

Theorie-leren.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Theorie-leren.nl

0 reviews

Op zoek naar een platform dat u kan helpen bij uw theorie examen? Theorie-leren.nl is een online platform om te leren voor je theorie examen, dit k...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

Wicca Academy

Is Wicca een religie? Is het een kunde? Er zijn vele omschrijvingen van toepassing op Wicca en wat het precies inhoudt. Als jij er meer over wilt weten dan vind je op internet heel veel informatie over dit onderwerp. Er zijn zelfs websites waar je cursussen en lessen kunt volgen om je kennis te vergroten. Sommige van deze sites zijn gratis, terwijl je bij andere voor een lidmaatschap betaalt. Waar moet je onder andere op letten als je lid wilt worden van zo'n site? We raden je aan om de reviews van andere gebruikers en consumenten op onze website te lezen. Zij hebben al ervaring met de diverse platforms en de informatie die er aangeboden wordt. Neem dus een moment de tijd om deze reviews op onze website te lezen voordat je zomaar ergens lid wordt zonder te weten waar je precies voor gaat betalen.

Wicca Academy
De Wicca Academy is een Amerikaanse site waar je lid van kunt worden als je lessen wilt volgen over deze vorm van religie. Voor vragen over de lessen die je kunt volgen kun je de klantenservice via het contactformulier op de site een e-mail sturen. Voordat je dat doet kun je de rubriek met veelgestelde vragen bekijken of reviews van andere klanten lezen. Deze reviews vind je geheel vrijblijvend op onze website. Het gratis lidmaatschap van de Wicca Academy is op elk moment te upgraden en je kunt ook op ieder moment je abonnement weer stop zetten. Er is een ook webshop op de site te bezoeken, daar vind je onder andere armbanden van kettingen van sterrenbeelden.

De producten en diensten van Wicca Academy
Omdat de Wicca Academy een Amerikaanse site is vind je hier al het lesmateriaal vanzelfsprekend in de Engelse taal. Met het gratis lidmaatschap kun je de eerste cursussen volgen zonder dat je daarvoor hoeft te betalen. Na het doen van de afsluitende test krijg je een certificaat en kun je verder met de betaalde lessen. Je krijgt bij een betaald lidmaatschap allerlei extra's zoals een wekelijkse horoscoop. Enkele van de lessen die je kunt volgen zijn het leggen van Tarot kaarten, de studie van sterrenbeelden, magie of mindfulness en meditatie. Elke cursus bestaat uit meerdere video's en een afsluitende test. Als je wilt lezen welke onderwerpen er in de video's behandeld worden kun je de blogs op de site van Wicca Academy lezen.

Reviews en commentaren over Wicca Academy
Heb jij uit interesse al kennis gemaakt met de Wicca Academy? Veel mensen hebben weleens iets over Wicca gehoord maar weten niet precies wat het is. Daarom is het verstandig dat jij een review over de Wicca Academy op onze website publiceert. Zo kunnen we samen al deze mensen informeren over de werkwijze van het platform en wat je er kunt leren. Op die manier zul je vele vragen van consumenten kunnen beantwoorden. Nog steeds weten veel mensen niet of wicca een religie of kunst is. Jouw beoordeling met een gedetailleerde beschrijving over de plus- en minpunten van deze school kan hen meer duidelijkheid brengen.