Wikium

Alle reviews

Wikium

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

CIVAS Opleidingen

0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Thuiscursus.nl

0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

Theorie-leren.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

Theorie-leren.nl

0 reviews

Op zoek naar een platform dat u kan helpen bij uw theorie examen? Theorie-leren.nl is een online platform om te leren voor je theorie examen, dit k...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

Wikium

Het grote voordeel van het volgen van cursussen en opleidingen online is natuurlijk dat je het op elk moment van de dag kunt doen, waar en wanneer het jouw uitkomt. Maar wat mag je verwachten van een zo'n cursus? Weet je al of de aanbieder van de cursus die je wilt volgen betrouwbaar is? Zal het resultaat dat je met een online cursus kunt behalen overeen komen met je verwachtingen? Om deze vragen beantwoord te krijgen raden we je aan om reviews van andere consumenten op onze website te lezen. Alleen zij kunnen je met hun recensies inzicht geven in de werkwijze van de diverse aanbieders die er op het internet te vinden zijn. Door het lezen van hun commentaren zul je zonder moeite een cursus kunnen kiezen die aan je verwachtingen, budget en wensen zal voldoen.

Over Wikium
Wikium is een online platform dat geheugentraining door middel van spelletjes aanbiedt. Het bedrijf achter de website is gebaseerd in Moskou en de klantenservice is alleen per e-mail bereikbaar. De site beschikt over een uitgebreide rubriek met veelgestelde vragen. Je kunt kiezen voor de gratis standaard versies van de aangeboden cursussen, je krijgt dan gelimiteerd toegang to het programma. Daarnaast zijn er de betaalde versies, die uitgebreider zijn en meer mogelijkheden bieden. Elke cursus is verkrijgbaar voor 1 maand, 1 jaar of voor het leven. Kun je de cursussen van Wikium veilig betalen? Deze site biedt gewaarborgde betaalmethodes voor alle cursussen die het aanbiedt. Je kunt onder ander gebruik maken van creditcard en PayPal om een bestelling te betalen.

De producten van Wikium
De programma's die Wikium gebruikt om je geheugen te kunnen trainen hebben verschillende doeleinden. Zo zijn er cursussen die je leren hoe mensen psychologie en hun gedrag gebruiken en andere cursussen helpen je om stress en angst te beheersen of efficiënter met je tijd om te gaan. Alle aangeboden cursussen maken gebruik van internationale en Russische technieken en zijn ontworpen aan de hand van wetenschappelijke resultaten. Is Wikium ook op smartphones te gebruiken? Zowel voor Apple als Android mobieltjes kun je een app downloaden om op elk moment van de dag je cursus te kunnen volgen. Is Wikium met meer mensen tegelijk te gebruiken? Met een groepsaccount kun je met vier personen gelijktijdig gebruik maken van de cursussen.

Reviews over Wikium
Vertel ons wat jij als klant vindt van de cursussen die Wikium te bieden heeft! Help ons om andere consumenten te laten zien wat deze site haar klanten werkelijk te bieden heeft en hoe tevreden zij daarmee zijn. Dit kun je heel eenvoudig doen door een review op onze website te plaatsen. We geven je die mogelijkheid omdat wij weten dat nieuwe klanten er behoefte aan hebben om de ervaring van bestaand klanten te lezen. Alleen op die manier komen zij te weten wat hen te wachten staat en wat zij krijgen voor het geld dat zij investeren. Daarom nodigen we je uit om in jouw beoordeling dieper in te gaan op de de prijs en kwaliteit van de cursussen en hoe je begeleid wordt als je vragen of klachten hebt. Door alle reviews bij elkaar te voegen zij wij in staat op een realistisch beeld de werkwijze van Wikium te laten zien.