ErvaringenSite

  Ervaringen Wikium

  Het grote voordeel van het volgen van cursussen en opleidingen online is natuurlijk dat je het op elk moment van de dag kunt doen, waar en wanneer het jouw uitkomt. Maar wat mag je verwachten van een zo'n cursus? Weet je al of de aanbieder van de cursus die je wilt volgen betrouwbaar is? Zal het resultaat dat je met een online cursus kunt behalen overeen komen met je verwachtingen? Om deze vragen beantwoord te krijgen raden we je aan om reviews van andere consumenten op onze website te lezen. Alleen zij kunnen je met hun recensies inzicht geven in de werkwijze van de diverse aanbieders die er op het internet te vinden zijn. Door het lezen van hun commentaren zul je zonder moeite een cursus kunnen kiezen die aan je verwachtingen, budget en wensen zal voldoen.

  Over Wikium

  Wikium is een online platform dat geheugentraining door middel van spelletjes aanbiedt. Het bedrijf achter de website is gebaseerd in Moskou en de klantenservice is alleen per e-mail bereikbaar. De site beschikt over een uitgebreide rubriek met veelgestelde vragen. Je kunt kiezen voor de gratis standaard versies van de aangeboden cursussen, je krijgt dan gelimiteerd toegang to het programma. Daarnaast zijn er de betaalde versies, die uitgebreider zijn en meer mogelijkheden bieden. Elke cursus is verkrijgbaar voor 1 maand, 1 jaar of voor het leven. Kun je de cursussen van Wikium veilig betalen? Deze site biedt gewaarborgde betaalmethodes voor alle cursussen die het aanbiedt. Je kunt onder ander gebruik maken van creditcard en PayPal om een bestelling te betalen.

  De producten van Wikium

  De programma's die Wikium gebruikt om je geheugen te kunnen trainen hebben verschillende doeleinden. Zo zijn er cursussen die je leren hoe mensen psychologie en hun gedrag gebruiken en andere cursussen helpen je om stress en angst te beheersen of efficiënter met je tijd om te gaan. Alle aangeboden cursussen maken gebruik van internationale en Russische technieken en zijn ontworpen aan de hand van wetenschappelijke resultaten. Is Wikium ook op smartphones te gebruiken? Zowel voor Apple als Android mobieltjes kun je een app downloaden om op elk moment van de dag je cursus te kunnen volgen. Is Wikium met meer mensen tegelijk te gebruiken? Met een groepsaccount kun je met vier personen gelijktijdig gebruik maken van de cursussen.

  Reviews over Wikium

  Vertel ons wat jij als klant vindt van de cursussen die Wikium te bieden heeft! Help ons om andere consumenten te laten zien wat deze site haar klanten werkelijk te bieden heeft en hoe tevreden zij daarmee zijn. Dit kun je heel eenvoudig doen door een review op onze website te plaatsen. We geven je die mogelijkheid omdat wij weten dat nieuwe klanten er behoefte aan hebben om de ervaring van bestaand klanten te lezen. Alleen op die manier komen zij te weten wat hen te wachten staat en wat zij krijgen voor het geld dat zij investeren. Daarom nodigen we je uit om in jouw beoordeling dieper in te gaan op de de prijs en kwaliteit van de cursussen en hoe je begeleid wordt als je vragen of klachten hebt. Door alle reviews bij elkaar te voegen zij wij in staat op een realistisch beeld de werkwijze van Wikium te laten zien.

  Wikium
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wikium

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Wikium een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Wikium. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Wikium actief?

  Wikium is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wikium gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.