Wolters Kluwer

Alle reviews

Wolters Kluwer

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

CIVAS Opleidingen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
CIVAS Opleidingen
0 reviews

Zoek je een bedrijf waar je cursussen en/of opleiding bij kunt volgen? Wil je dit graag als thuisstudie doen? Dan kan CIVAS Opleidingen wellicht ie...

De Bijlesmeester merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
De Bijlesmeester
0 reviews

Je kinderen een goede en kwalitatieve opvoeding geven is enorm belangrijk voor ouders. En de meeste mensen stellen dit gelijk aan goede punten hale...

Thuiscursus.nl merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
Thuiscursus.nl
0 reviews

Een goede opleiding is goud waard. Het scherpt je kennis aan, geeft je zelfvertrouwen een duwtje in de rug, en maakt je meer gewild op de arbeidsma...

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs
DuckTypen
0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

Wolters Kluwer

Ben je op zoek naar een onderneming die verschillende soorten diensten aanbiedt in een breed scala aan sectoren, waaronder Health, Tax & Accounting en Finance? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Wolters Kluwer. Of misschien ben je al vertrouwd met de diensten van dit bedrijf? Indien dit inderdaad het geval is, zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een eerlijke, informatieve Wolters Kluwer review te schrijven. Op die manier geef je andere potentiële klanten de kans om voor zichzelf te beslissen of het aanbod van deze onderneming iets voor hen zou kunnen zijn. Het maakt overigens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Wolters Kluwer
Wolters Kluwer is een wereldwijde leverancier van professionele informatie, software-oplossingen en diensten voor de gezondheidszorg, belastingen en boekhouding, bestuur, risico en naleving, en juridische en regelgevende sectoren. Wolters Kluwer zou al tientallen jaren ten dienste staan van professionals en helpt hen hun workflows te verbeteren en weloverwogen beslissingen te nemen. Hun deskundige oplossingen, een combinatie van diepgaande domeinkennis met geavanceerde technologie en diensten, zouden zorgen voor betere resultaten, analyses en verbeterde productiviteit en complexe problemen oplossen voor hun klanten. Deze onderneming wordt erkend en gewaardeerd omdat ze hun klanten zouden helpen hun potentieel te realiseren en impact te hebben wanneer dat het belangrijkst is.

Producten en diensten van Wolters Kluwer
Als je min of meer een idee hebt van datgene waarnaar je op de website van dit bedrijf op zoek bent, kun je rechts bovenaan een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster ingeven. Daarnaast kun je ook gewoon klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Health, Tax & Accounting, Finance, Compliance en Legal. Bij Wolters Kluwer inloggen of de Wolters Kluwer koers opvolgen? Ook dat is mogelijk via de website. Verder kun je op de website ook verschillende artikels met relevante content lezen, zoals bijvoorbeeld over ecofiscaliteit en Taxville Online. Heb je een vraag of opmerking voor het team van deze onderneming? Dan kun je in eerste instantie op de contactpagina kijken of je er een antwoord op je vraag vindt. Zoniet kun je het online formulier invullen en versturen om iemand van het team van Wolters Kluwer te bereiken.

Complimenten, klachten en tips voor Wolters Kluwer
Heb je ooit al een beroep gedaan op de diensten van Wolters Kluwer? Grijp dan snel de kans om op deze pagina een korte Wolters Kluwer review te plaatsen. Ben je tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening? Hoe verliep de communicatie met deze onderneming? Of heb je misschien nog enkele handige tips die je maar al te graag met onze bezoekers zou willen delen? Laat het ons zeker weten, wij kijken alvast uit naar jouw uniek verslag! En als je graag wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, hoef je alleen maar even hier te klikken. Wij wensen je in ieder geval veel leesplezier toe!