Woodwind & Brasswind

Alle reviews

Woodwind & Brasswind

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig

ReBuy

0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig

Ongediertewinkel

0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

Harney & Sons Fine Teas merklogo voor beoordelingen van Overig

Harney & Sons Fine Teas

1 reviews

Heb jij je weleens afgevraagd hoeveel soorten thee er zijn? Op die vraag is bijna geen antwoord te geven als je alleen al kijkt naar het aantal onl...

Woodwind & Brasswind

Bent u op zoek naar een nieuw muziekinstrument en konden ze u niet helpen bij de lokale muziekwinkel? Dan is een zoektocht op internet een logische vervolgstap. Maar al gauw zult u merken dat daar veel verschillende aanbieders te vinden zijn en elke aanbieder pretendeert de beste te zijn. Een bedrijf dat al jaren muziekinstrumenten online aanbiedt is Woodwind & Brasswind. Ze beweren een groot aanbod te hebben en ook nog eens de goedkoopste te zijn. Voor u als consument de uitdaging om te achterhalen of dit ook daadwerkelijk waar is. Hier op ErvaringenSite helpen we door reviews van andere mensen beschikbaar te stellen. U leest hier ervaringen en meningen waarmee u een duidelijk beeld krijgt van het bedrijf Woodwind & Brasswind en haar producten.

Over Woodwind & Brasswind
Het bedrijf Woodwind & Brasswind is opgericht in het jaar 2012 in Los Angeles in de Verenigde Staten. Het richt zich op de verkoop van muziekinstrumenten en bijbehorende accessoires. Ze doen dit via haar webwinkel en catalogus. De catalogus wordt maandelijks verstuurd naar meer dan honderd duizend scholen, bedrijven en huishoudens. Het bedrijf werkt vanuit een groot distributiecentrum in Kansas City en heeft haar callcenter in Indianapolis. Ze garanderen de laagste prijs ten opzichte van iedere geautoriseerde dealer waar dan ook in Amerika en doen dit tot 45 dagen na verkoop. Het bedrijf claimt zich te onderscheiden door het kennisniveau van haar personeel, de toewijding aan muzieklessen op scholen en de wensen van muzikanten over de gehele wereld. De producten van Woodwind & Brasswind zijn reeds geleverd aan meer dan 90 verschillende landen. Woodwind & Brasswind doneert via DonorsChoose.org en doet dit met als doel de muziekles terug te krijgen op iedere openbare school in Amerika. Het bedrijf is tevens officieel sponsor van de Drum Corps International.

Producten en Diensten Woodwind & Brasswind
Kijkend naar de producten die Woodwind & Brasswind aanbiedt op haar website dan kan al snel de conclusie getrokken worden dat voor ieder instrument dat er te vinden is, men een aantal opties in de aanbieding heeft. In verschillende prijs- en kwaliteitsklassen zijn er instrumenten te vinden. Zo hebben ze houtblazers, koperblazers, snaarinstrumenten, percussie- en toetsinstrumenten. Daarnaast verkopen ze bij Woodwind & Brasswind diverse accessoires zoals, tassen, hoezen, standaarden en bijvoorbeeld stem producten. Naast de verschillende muziekinstrumenten en -accessoires hebben ze muziekboeken en lesmaterialen. Ook qua geluid hebben een ruim aanbod, van versterker en subwoofer, tot microfoon en diverse kabels. Het complete aanbod kan op verschillende manier doorzocht en gefilterd worden. Zo kun je filteren op waardering van consumenten, prijs, merk en bijvoorbeeld op best sellers.

Ervaringen, mening, review Woodwind & Brasswind
Bent u bekend met het bedrijf Woodwind & Brasswind? Heeft u een muziekinstrument via de webwinkel van Woodwind & Brasswind besteld? Of bent u misschien vaste klant en heeft u al meerdere keren iets besteld bij het bedrijf? In alle gevallen dat u een mening kunt vormen over het bedrijf en haar producten dan horen wij graag van u. We willen u dan ook vragen hier op onze site een review achter te laten met daarin u ervaringen met Woodwind & Brasswind. Uw genomen moeite wordt erg gewaardeerd.