ErvaringenSite

  Ervaringen xsmoke.com

  Lees dit! Wat anderen van xsmoke.com vinden. xsmoke.com is een site waar je tal van producten rondom e-smoking kunt kopen. Natuurlijk hoort hier ook de elektronische sigaret bij. Het is goed om hier gebruik van te maken als roker. Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van xsmoke.com om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over xsmoke.com. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij! 

  Over xsmoke.com
  Xsmoke.com is een grote speler van de elektronische sigaretten in Scandinavië. Het is mogelijk om op de site een kwaliteitssigaret te kopen (een e-sigaret) met een goede accu end e perfecte simulatie van het roken. Het doel is om de mensen te helpen om op een gemakkelijke manier een traditionele sigaret vaarwel te kunnen zeggen. Het is een webwinkel waar je ook batterijen en navullingen kunt krijgen. Er is nog veel meer trouwens.   
  De e-sigaret is een zeer populaire elektronische sigaret in de Scandinavische landen en nu ook in België. Er is volop informatie te vinden. 

  Alle vragen en informatie wordt binnen 24 uur beantwoord per mail, per telefoon of per Facebook. 
  De elektronische sigaretten lijken veel op de normale sigaretten. Ze bevatten echter geen van de 4000 giftige stoffen welke normale sigaretten hebben. De elektronische sigaretten zijn ook totaal niet schadelijk voor de omgeving. Tevens zijn ze ook een stuk goedkoper. Het is mogelijk om op de site xsmoke.com te berekenen hoeveel geld je bespaart en hoe slim het dus is om over te stappen op een elektronische sigaret. Dit nog helemaal naast de voordelen voor de gezondheid. Het is trouwens mogelijk om de sigaret via de usb kabel op te laden en via een oplader. 

  Diensten van xsmoke.com
  De website xsmoke.com is een aanbieder van verschillende elektronische sigaretten. Ze bieden ook alle producten en zaken aan welke hierbij horen. Het is ook mogelijk om navulverpakkingen te kopen in de verschillende smaken welke er zijn. Tevens is het mogelijk om de batterijen te kopen en de opladers welke hierbij horen. Iets wat natuurlijk goed is. 

  Klachten, tips en complimenten over xsmoke.com
  Ben je ergens niet tevreden over of heb je een klacht? Dan is het mogelijk om hier een klacht over in te dienen. Het is dan mogelijk om dit per mail, per post en ook per telefoon te doen. Ontdek de verschillende mogelijkheden om dit te doen. 

  Heb jij ervaringen bij xsmoke.com
  Het is goed om anderen te helpen! Als je ervaring hebt met xsmoke.com dan is het goed om je review op ErvaringenSite.be achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van xsmoke.com. Kies ervoor om mensen te helpen! 

   

  Klanten vertellen! Goed alternatief of niet? Lees dit! Wat anderen van xsmoke.com vinden op ErvaringenSite.be

  xsmoke.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7,6
  67% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,4

  Service

  8

  Prijs

  6,6

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Eindelijk gestopt met rokken

  Evelien R.10-09-2016

  EINDELIJK ben ik kunnen stoppen met roken

  Lang leve XSMOKE (en ik nu ook)!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  van het roken af

  Annelies30-07-2016

  Met XSMoke van het roken afgekomen. Het kost wel een aantal tientjes, maar dat had ik zo terug verdiend, want roken is natuurlijk vele malen duurder.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Begrijp niets van Xsmoke

  Hilde P09-03-2016

  Site is in het Duits, dat begrijp ik niet. Bovendien is het erg duur.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Schrijf zelf een review over xsmoke.com

  Uw beoordeling