ErvaringenSite

  Ervaringen Zorgverzekeringvergelijker Daisycon

  Iedere webshop begint met een goede website. Maar ook wanneer je een fysieke winkel hebt of een kantoor hebt waar je je producten en diensten aanbied, kom je niet meer weg zonder website. Heel veel mensen kiezen ervoor om het bouwen en het beheer van de website uit te besteden en een web designer en web host in te huren. Wanneer je een klein beetje verstand hebt van computers en veel geduld kun je het ook allemaal zelf doen! Er zijn heel veel tools op het internet te vinden die je daarbij kunnen helpen. Zo zijn er ook tools die je kunt gebruiken om prijs en productvergelijken op je site te implementeren. Op onze site proberen wij zoveel mogelijk bedrijven op te nemen, maar deze worden alleen maar waardevol wanneer u als gebruiker uw review achterlaat! Hier vind u informatie over het bedrijf Zorgverzekeringvergelijker Daisycon. Wilt u meer weten over deze webshop, of heeft u wel eens gebruik gemaakt van de aangeboden diensten van Daisycon.com? Lees dan snel verder. Heeft u ervaring met Daisycon.com? Laat dan hier ook uw review achter.

  Over Zorgverzekeringvergelijker Daisycon
  In het jaar 2000 werd een bedrijf opgericht wat zich specialiseerde in performance based marketing. Hiervoor werden merken zoals affiliates.nl, kliks.nl, en leadbutler.nl ingevoerd, elke dienst op een eigen website. Sinds 2007 is Zorgverzekeringvergelijker Daisycon opgericht een website waarop al deze diensten gemakkelijk gecombineerd kunnen worden. Het kantoor was eerst in Almere, en is geleidelijk uitgebreid naar 5 kantoren. Behalve een nieuw in Antwerpen hebben ze tegenwoordig ook een kantoor in Denemarken, Duitsland en Noorwegen. Gedurende de eerste 10 jaar boekten zij veel succes en waren zij onder andere in staat het Belgische AdForce en het Duitse Afiliprint overgenomen en wisten zij het patent aan te vragen voor SmartView. Sinds de oprichting is dit bedrijf een vooraanstaande speler op de performance based marketing.

  Producten en diensten van Zorgverzekeringvergelijker Daisycon
  Met behulp van de website Daisycon.com kunnen web designers en publishers product- en prijsvergelijkers op hun website plaatsen. Alle tools werken met behulp van Affiliate Marketing en samen met haar partners zorgen voor de inhoud en het onderhoud zodat je altijd de juiste informatie op de vergelijkingssite hebt. Alles is plug en play, en Daisycon zorgt ervoor dat de inhoud klopt en zorgt ook voor het onderhoud. Wanneer de bezoekers van de website de vergelijker gebruiken en als gevolg daarvan een contract afsluiten of een product aanschaffen kan de eigenaar van de website op commissie rekenen.

  Complimenten, Klachten en Tips voor Zorgverzekeringvergelijker Daisycon
  Heeft u ook gebruikt gemaakt van Daisycon? Hoe vond u de service? Was het echt zo gemakkelijk de vergelijker op uw website neer te zetten? Was de informatie juist en heeft u ook wel eens commissie ontvangen? Laat uw review achter en vertel onze bezoekers over uw ervaring met dit bedrijf.

  VAN ALGEMEEN NUT - Seizoen 1 - Aflevering 2 (Rudi Vranckx)

  Zorgverzekeringvergelijker Daisycon
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Zorgverzekeringvergelijker Daisycon

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Zorgverzekeringvergelijker Daisycon een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Zorgverzekeringvergelijker Daisycon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Zorgverzekeringvergelijker Daisycon actief?

  Zorgverzekeringvergelijker Daisycon is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig, Apps

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zorgverzekeringvergelijker Daisycon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.