Zorgverzekeringvergelijker Daisycon

Alle reviews

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

DuckTypen merklogo voor beoordelingen van Studie en Onderwijs

DuckTypen

0 reviews

DuckTypen is een onderdeel van de Belgische DPG Media Magazines groep. Dit is een uitgever van bladen. In Nederland geven zij onder andere de volge...

ReBuy merklogo voor beoordelingen van Overig

ReBuy

0 reviews

Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waar u tweedehands elektronica kunt kopen? Of vraagt u zich af of u wel garantie hebt bij tweedehands ...

Ongediertewinkel merklogo voor beoordelingen van Overig

Ongediertewinkel

0 reviews

Heb je thuis of op je werk last van ongedierte en ben je op zoek naar een winkel die producten verkoopt om muizen, ratten, insecten, mollen, vogels...

AbeBooks merklogo voor beoordelingen van Cadeauwinkels

AbeBooks

0 reviews

Wat is er beter dan wegdromen in een boek? Een boek neemt je mee naar andere werelden, andere tijden. Maar waar vind je nog goede boekenwinkels die...

Zorgverzekeringvergelijker Daisycon

 

Iedere webshop begint met een goede website. Maar ook wanneer je een fysieke winkel hebt of een kantoor hebt waar je je producten en diensten aanbied, kom je niet meer weg zonder website. Heel veel mensen kiezen ervoor om het bouwen en het beheer van de website uit te besteden en een web designer en web host in te huren. Wanneer je een klein beetje verstand hebt van computers en veel geduld kun je het ook allemaal zelf doen! Er zijn heel veel tools op het internet te vinden die je daarbij kunnen helpen. Zo zijn er ook tools die je kunt gebruiken om prijs en productvergelijken op je site te implementeren. Op onze site proberen wij zoveel mogelijk bedrijven op te nemen, maar deze worden alleen maar waardevol wanneer u als gebruiker uw review achterlaat! Hier vind u informatie over het bedrijf Zorgverzekeringvergelijker Daisycon. Wilt u meer weten over deze webshop, of heeft u wel eens gebruik gemaakt van de aangeboden diensten van Daisycon.com? Lees dan snel verder. Heeft u ervaring met Daisycon.com? Laat dan hier ook uw review achter.

Over  Zorgverzekeringvergelijker Daisycon
In het jaar 2000 werd een bedrijf opgericht wat zich specialiseerde in performance based marketing. Hiervoor werden merken zoals affiliates.nl, kliks.nl, en leadbutler.nl ingevoerd, elke dienst op een eigen website. Sinds 2007 is Zorgverzekeringvergelijker Daisycon opgericht een website waarop al deze diensten gemakkelijk gecombineerd kunnen worden. Het kantoor was eerst in Almere, en is geleidelijk uitgebreid naar 5 kantoren. Behalve een nieuw in Antwerpen hebben ze tegenwoordig ook een kantoor in Denemarken, Duitsland en Noorwegen. Gedurende de eerste 10 jaar boekten zij veel succes en waren zij onder andere in staat het Belgische AdForce en het Duitse Afiliprint overgenomen en wisten zij het patent aan te vragen voor SmartView. Sinds de oprichting is dit bedrijf een vooraanstaande speler op de performance based marketing.

Producten en diensten van Zorgverzekeringvergelijker Daisycon
Met behulp van de website Daisycon.com kunnen web designers en publishers product- en prijsvergelijkers op hun website plaatsen. Alle tools werken met behulp van Affiliate Marketing en samen met haar partners zorgen voor de inhoud en het onderhoud zodat je altijd de juiste informatie op de vergelijkingssite hebt. Alles is plug en play, en Daisycon zorgt ervoor dat de inhoud klopt en zorgt ook voor het onderhoud. Wanneer de bezoekers van de website de vergelijker gebruiken en als gevolg daarvan een contract afsluiten of een product aanschaffen kan de eigenaar van de website op commissie rekenen.

Complimenten, Klachten en Tips voor Zorgverzekeringvergelijker Daisycon
Heeft u ook gebruikt gemaakt van Daisycon? Hoe vond u de service? Was het echt zo gemakkelijk de vergelijker op uw website neer te zetten? Was de informatie juist en heeft u ook wel eens commissie ontvangen? Laat uw review achter en vertel onze bezoekers over uw ervaring met dit bedrijf.