Airport Rental Cars

Alle reviews

Airport Rental Cars

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Alamo merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
Alamo
6 reviews

Alamo: Ervaringen Kekke kar nodig om indruk te maken op je verkering of schoonfamilie? Voor wie tijdelijk behoefte heeft aan een auto, kan een huu...

Momondo merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Momondo
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Momondo.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het vergelijkt de vliegticket aanbieder...

Hertz merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
Hertz
13 reviews

Hertz: Ervaringen Zekerheid is bij het huren van een auto geen overbodige luxe. Je rijdt immers in een onbekende wagen en wilt natuurlijk wel dat ...

Sunny Cars merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
Sunny Cars
5 reviews

Makkelijk een auto huren bij Sunny Cars, Rent a Smile. Huur een lach, maar is dat ook zo? Alles wat je moet weten over Sunny Cars voordat je bij di...

Airport Rental Cars

Bedrijven die auto's verhuren zijn er in vele soorten en maten. Je bent allang niet meer afhankelijk van een louche verhuurkantoor op je buitenlandse plaats van bestemming. Tegenwoordig kun je gewoon vanuit je luie stoel een auto kiezen die voor je klaar staat als je aankomt. Natuurlijk zijn er grote bedrijven waar je terecht kunt voor een huurauto maar er zijn ook sites die als bemiddelaar optreden en auto's van diezelfde grote bedrijven aanbieden. Om erachter te komen waar jij de beste service krijgt raden we je aan reviews van klanten te lezen. Zij vertellen in die reviews over de aangeboden service, hoe er met klachten en vragen werd omgegaan en hoe de ontvangst ter plaatse was. Deze reviews vind je voor jouw gemak geheel gratis op onze website.

Over Airport Rental Cars
Dit is een site die door het Amerikaanse bedrijf Priceline LLC uit Connecticut wordt gebruikt om huurauto's aan klanten wereldwijd aan te bieden. Het bedrijf heeft zelf geen wagenpark maar werkt samen met internationale en lokale verhuurders om hun klanten auto's te verhuren. Je kunt een auto die je via deze website reserveert direct betalen met je creditcard of je wacht met betalen tot je ter plaatse bent om het voertuig op te halen. Op deze website vind je een rubriek met veelgestelde vragen en om contact op te nemen met de klantenservice kun je gebruik maken van een contactformulier. Omdat Airport Rental Cars samenwerkt met grote verhuurbedrijven zijn er vaak speciale aanbiedingen op de site te vinden.

De producten van Airport Rental Cars
Je kunt bij Airport Rental Cars zowel zakelijk als privé terecht als je een auto wilt huren. De site biedt diverse mogelijkheden zoals bijvoorbeeld kleine middenklassers, SUV's en luxe sportauto's. Je kunt kiezen om de auto op te halen en in te leveren op dezelfde plaats maar ook enkele reizen behoren tot de opties. Dit wil zeggen dat je de auto in plaats A ophaalt en in plaats B weer inlevert. Enkele van de grote verhuurders waar Airport Rental Cars mee samenwerkt zijn Avis, Alamo, Enterprise en Hertz. Door gebruik te maken van het zoekfilter op de site krijg je de mogelijkheden te zien die bij je wensen aansluiten. Door jouw gegevens in te voeren kun je de auto die je huren wilt reserveren.

Reviews over Airport Rental Cars
Heb jij tijdens een reis een huurauto geboekt bij Airport Rental Cars? Dan willen we graag van je horen wat jouw ervaring met dit bedrijf is. We hopen dat je onze uitnodiging aan wilt nemen om een review over deze bemiddelaar op onze website te plaatsen. Door dat te doen help je niet alleen ons maar ook andere consumenten. Zij zijn namelijk fanatiek op zoek naar informatie over hoe sites zoals Airport Rental Cars met klanten omgaan en welke service ze te bieden hebben. Jij kunt hen daarover informeren door dit soort zaken te vermelden in jouw beoordeling. Bovendien bundelen wij alle reviews zodat er een duidelijk overzicht ontstaat van de waardering die klanten voor dit bedrijf hebben.