ErvaringenSite

  Ervaringen Allopark

  Je auto parkeren bij een luchthaven is niet goedkoop. Je betaalt eigenlijk alleen om je auto dagen stil te laten staan. Allopark wil reizigers daarom helpen. Ze kunnen je geen gratis parkeerplek aanbieden, maar geven je wel de mogelijkheid om de goedkoopste parkeerplek te vinden. Je kunt bij Allopark eenvoudig de prijzen van verschillende parkeerplekken rondom de luchthaven vergelijken, zodat je nooit te veel betaalt. Moet jij vaak voor zaken op reis en wil je Allopark graag uitproberen? Neem dan eerst een kijkje bij de reviews van anderen die de vergelijker al gebruiken. Is Allopark namelijk wel betrouwbaar? Dat ontdek je op ErvaringenSite.

  Over Allopark

  Eigenlijk is het idee achter Allopark heel simpel, maar wel heel slim. Een online vergelijker voor parkeerplekken bij verschillende luchthavens. De wereld is door het reizen met vliegtuigen een stuk kleiner geworden. We kunnen overal heen en vliegtickets worden steeds goedkoper. Sommigen vliegen bijna elke week wel op en neer naar Londen voor werk en anderen gaan spontaan een weekendje naar Parijs om vakantie te vieren. We vliegen steeds meer en hebben daarom een parkeerplek nodig voor onze auto. Allopark zag hoe populair vliegreizen werden en heeft hier slim op ingespeeld.


  Voor een parkeerplek bij de luchthaven van Charleroi hoef je niet verder te zoeken.

  Parkeren in 3 stappen met Allopark

  1. Kies jouw luchthaven: Je kunt met Allopark parkeerplekken bij de luchthavens in Frankrijk, België, Italië, Zwitserland en Nederland vergelijken.
  2. Kies de datum: Nadat je de luchthaven gekozen hebt, heeft Allopark de data van je reis nodig. Vul in wanneer je de auto komt brengen en wanneer je de auto weer op komt halen.
  3. Boek jouw parkeerplek: Je krijgt nu een lijst met alle parkeerplekken. Je kunt hier een plek kiezen aan de hand van de prijs of de afstand tot de luchthaven.

  Diensten Allopark

  Met de vergelijker van Allopark vind je altijd een goedkope parkeerplek in de buurt van jouw luchthaven. Ze hebben echter nog meer diensten voor hun gebruikers. Het vergelijken wordt nu nog makkelijker met de App voor Android en Apple. Je kunt ook gratis gebruikmaken van chauffeurs en pendeldiensten. Je betaalt ook altijd veilig met Visa, Bancontact, MisterCash, iDeal, MasterCard, Maestro, sofort of PayPal.

  Klachten Allopark

  Neem bij problemen altijd eerst contact op met de klantenservice van Allopark voordat je een review schrijft. De klantenservice kan je klacht misschien oplossen. Op de website vind je het telefoonnummer van Allopark. Je kunt dan direct met een medewerker spreken. Je kunt echter ook contact opnemen via de Social Media van Allopark. Neem daarom een kijkje op Facebook en Twitter.

  Jouw ervaringen met Allopark

  Gebruik jij altijd eerst de prijsvergelijker voordat je op reis gaat? En heb jij al veel geld bespaard door Allopark? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met de vergelijker. Is de dienst betrouwbaar? Vind je altijd de goedkoopste parkeerplekken? En kun je de klantenservice altijd bereiken? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten. Anderen horen graag van je!

  Kun je bij alle luchthavens goedkoop parkeren? Krijg je de beste plek? En is de de dienst betrouwbaar? Lees hier reviews en ervaringen over Allopark.

  Allopark
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  3.4
  22% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.4
  Service
  rating
  2.6
  Prijs
  rating
  3.6
  Leveren
  rating
  2.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Parking 9/2020 Brussel

  Na een vlotte reservatie stond er in de mail geen adres/ omschrijving waar we naartoe moesten rijden.
  Na telefonisch contact met het aangegeven nummer, vond de contactpersoon ons reservatie nummer niet. Ook gaf hij het verkeerde adres door en heeft hij ons laten bellen naar zijn supervisor. Deze supervisor bleek om 03:15 een onschuldige slapende man te zijn, die van niks wist. Na deze schandalige communicatie hebben we de auto op een andere parking gezet. We krijgen ons geld niet terug.

  Door: Nienke Van Haaften17-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  geld weg.....slechte Allopark

  Augustus 2020 4 maanden geboekte parkeerplaats in Charleroi. Toen ik aankwam bij de Parking new jack, vond ik alleen een agressieve hond .... de parking was gesloten.
  Ik riskeerde het vliegtuig te verliezen en gelukkig vond ik parkeerplaats P4. aangekomen in Lamezia terme las ik een bericht op mijn e-mail waarin Allopark mijn parkeerplaats veranderde om 21:00 de dag voordat ik vertrok ... jammer dat ik het niet zag ... 55 euro gegeven aan deze oplichters en 70 besteed aan de nieuwe parkeerplaats.....

  Door: tony04-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Parking long term

  Vorig jaar parking geboekt bij Allopark voor komende zomer.
  Naar aanleiding van onze geannuleerde vlucht laat ik aan Allopark weten dat wij de parking niet zullen huren. Onze teruggave van de betaalde kosten werden geweigerd. Nogthans zoudenwij pas in augustus vertrekken. Dus ruim op tijd verwittigd. Dit is puur bedrog.

  Door: Cindy Roelant22-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Parking allopark

  Zeer negatieve ervaring.
  Ik wou annuleren. Kreeg mail dat dit in orde was. Nooit centen terug gezien. Dit terwijl ik een mail ontving waarin stond dat ze me gingen terug betalen.
  Zeer onbetrouwbaar.
  Nooit méér

  Door: Deprez01-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  UParking (PREMIUM)

  Dit jaar hebben wij beroep gedaan op Uparking (allopark) om op onze wagen te letten terwijl we weg waren. Wij zijn heel tevreden van de prijs en diensten die wij mochten ontvangen. Op tijd onze wagen kunnen binnen brengen op een veilige locatie (of dat was onze indruk tenminste), na enkele minuten mochten wij al gevoerd worden naar Zaventem en waren wij er zo een 10 minuten later. Als wij terug waren moest ik enkel bellen, zoals afgesproken, en buiten gaan wachten. Zij waren er enkele minuten later, vriendelijk (en geduldig). Alles was prima, een aanrader! Enkel spijtig van de andere klant die bij ons zat in het vervoer en die respectloos haar ontevredenheid over ??? tegen onze chauffeur te luid uitte. (calm tf down lady - de chauffeur had niets te maken met je frustratie, don't shoot the messenger!)
  -het zou duidelijker kunnen zijn op de shuttles (wie op wie aan het wachten is). Maar wij hebben elkaar toch rap gevonden.

  Door: Yannick06-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  31/07/2019

  Wij hadden reservatie gedaan, hierbij kregen we direct een bevestigingsmail van en werd het bedrag direct van onze creditkaart afgetrokken.
  Bij aankomst in de parking, werd ons meegedeeld dat parking volgeboekt was. Wij zouden hiervan een mail gekregen hebben.
  Werknemer achter de balie was zeer arrogant !
  Wij konden geen tijd meer verspillen. We moesten ons vliegtuig halen.
  We zijn naar de luchthaven gereden, maar hadden al een geruime tijd verloren door de situatie van de parking.
  Door al dit gebeuren hebben we onze vlucht GEMIST en 2 DAGEN van onze reis moeten afgeven.
  Alsjeblieft mensen, wees gewaarschuwd ! Dit platform is niet betrouwbaar‼️

  En als ik vraag om de annuleringsmail nogmaals te forwarden. Krijg ik een gewoon document i.p.v. van de mail!
  Opgelet ze zijn echt corrupt!

  Door: Mieke Verbrugghe06-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Parkeerplaats

  In hun site staat dat je je autosleutel niet hoeft af te geven, maar toen ik daar aan kwam moest ik ineens mijn sleutel hier achterlaten. Toen ik terug aankwam van mijn vakantie belde ik ze op. Er werd mij beloofd dat wanneer ik zou bellen ze direct zouden komen. Ik heb daar samen met een ander paar anderhalf uur zitten wachten terwijl ze zeiden dat ze er binnen een kwartier zouden zijn. We hebben in dat half uur verschillende keren gebeld met elke keer een andere smoes van hen dat voor uitstel zorgde. Toen het busje eindelijk aankwam pakte hij de mensen mee die pas 5 minuten aan het wachten waren en lieten ons weer achter. Ze hebben totaal geen orde in hun werk en hebben helemaal geen idee wie er belt en wie er langer stond te wachten. Ze hebben ook geen duidelijk teken op hun busje dat laat zien dat zij het zijn omdat er meerdere busjes langskomen van andere parkings waardoor je niet doorhebt dat zij dat zijn.
  De zitplaats naast de chauffeur in mijn auto stond verzet . Duidelijk hebben de auto voor iets anders gebruikt.
  Achter koffer deur werkt niet meer naar behoren, normaal gesproken gin alles automatisch , nu niet meer .

  Door: Khalid Saoud24-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Reservering parking

  Kan geen pluspunten geven heb mijn parking moeten annuleren door omstandigheden ze gingen de betaling terug storten n'a 5 weken nog altijd niets terug gekregen. Meerdere e-mail gestuurd altijd het zelfde berichtje uw terug is in behandeling. Ik zal nooit allopark aanbevelen.

  Door: Dewaele Gilbert22-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Allopark Times Parking (Premium) Vilvoorde

  Mijn vrouw had deze parking geboekt na het zien van hun positieve feedbacks op de site ( wel straf daar je uiteindelijk geen enkele review kan posten). Daar aangekomen moesten we bijna 20minuten op een shuttle want de man die er aankwam moest naar zijn vrouw. Dus weer even wachten dan maar. Na een heelijk verlof werden we al gauw met onze voeten terug naar de realiteit gebracht. Zoals zij eerder hadden gezegd, hebben we gebeld om te zeggen dat we op weg waren naar de afgesproken plek. Er werk vriendelijk gezegd dat we een 5 tal minuten moesten wachten maar dat de shuttle onderweg was. Op de afgesproken plek stonden er nog een aantal mensen te wachten.Toen we na een twintig minuten nog eens probeerden te bellen, kregen we steeds een bezettoon te horen.Steeds kwamen er meer mensen bij.Na een 15minuten later kwam er een shuttle aan maar die ging niet naar de plek die de meesten van ons nodig hadden. Uiteindelijk kwam de juiste shuttle nu aan , al moesten er nog heel veel mensen wachten op de volgende.Bij het depot aangekomen te zijn was daar niemand aanwezig en moesten we, in het donker, onze auto maar zoeken en de poort uiteindelijk maar zelf terug sluiten!!
  Dit getuigd van weinig respect en is duidelijk een fraudeuze handel! Ik hoop van harte dat zulke zaken worden onderzocht en bestraft worden! Ons zien ze daar NOOIT! meer !!

  Door: Peter Commissaris22-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Allopark

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Allopark een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Allopark. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.4 gekregen, waarbij 22% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Allopark actief?

  Allopark is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) (vliegveld) Parkeren

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Allopark gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.