Auto Barn

Alle reviews

Auto Barn

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

WijKopenAutos merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
WijKopenAutos
0 reviews

Bij Wijkopenautos kan je gemakkelijk je auto verkopen. Wat klanten vinden van Wijkopenautos lees je hier op ErvaringenSite.  Heb je reeds erva...

Tankpas.nl merklogo voor beoordelingen van Overige Autodiensten
tankpas.nl
0 reviews

Ben jij ondernemer of ZZP’er? Dan heb je vast wel gehoord van een tankpas. Er zijn veel bedrijven die een tankpas aanbieden, vandaar is het n...

Caraudioshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Overige Autodiensten producten
Caraudioshop.nl
0 reviews

De eerste autoradio kwam uit in circa 1922, dit werd ontdekt door twee broers, die entrepreneurs waren in deze tijd. Auto audio systemen ontwikkele...

SnappCar merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
SnappCar
0 reviews

De economie heeft als gevolg van de Corona pandemie een flinke opdonder heeft gekregen. Veel mensen er financieel op achteruit zijn gegaan. Ook wor...

Auto Barn

Ben jij een autobezitter? Of rijd je een leaseauto? Dan kan het bijna niet anders of je hebt ooit iets aangeschaft of zelfs moeten aanschaffen voor je auto. Dit kan een accessoire zijn, een onderdeel of misschien slechts enkel en alleen een geur-verfrisser. Wanneer je dan naar een winkel kunt gaan of op internet een adres weet die alles voor auto’s in huis hebben is dat wel zo prettig. Auto Barn is zo’n partij. Met zowel fysieke winkels verspreid over America als ook een website kun je bij hen terecht voor je auto gerelateerde wensen. Maar hoe om je er nu achter of Auto Barn een goede service heeft? Hebben ze als bedrijf genoeg kennis in huis? Als het gaat om leveringen en levertijden, hoe weet je dan of je ze kan vertrouwen. Hier op onze site ben je aan het juiste adres om antwoorden te krijgen op deze vragen en nog veel meer. Belgen die al contact hebben gehad met Auto Barn hebben hier hun review achtergelaten. Meningen, ervaringen en tips zullen ze je geven als het gaat om Auto Barn.

Over Auto Barn
In 1957 is Auto Barn begonnen onder de naam H&M Auto Parts in Brooklyn New York, een winkel met auto-onderdelen, daarnaast hadden ze nog een winkel met alleen importartikelen en beide winkels waren voorledig gericht op de groothandel. Vanaf de jaren 70 is men zich naast de professionele installateur ook gaan richten op de doe-het-zelver. In 1980 veranderde het bedrijf de naam in Auto Barn en kregen alle ondertussen geopende winkels eenzelfde soort format. Naast winkels openende Auto Barn ook een distributiecentrum in Port Washington van zo’n 50.000 vierkante meter om de vraag van de klant te kunnen blijven bedienen. Auto Barn is vanaf het begin van haar bestaan een familiebedrijf en is dat nog steeds tot en met de dag van vandaag. Naast een uitgebreid netwerk van winkels hebben ze op internet ook het gehele assortiment staan en bedienen ze tevens vanuit hun distributiecentrum deze stroom van goederen. De vraag naar producten van Auto Barn groeit gestaag, dit mede door het feit dat de verkoop in tweedehandsauto’s ook blijft groeien.

Producten en diensten van Auto Barn
Auto Barn biedt een vrij compleet pakket aan klanten aan als het gaat om auto producten. Ze hebben op hun internetpagina deze opgesplitst in 4 groepen; “accessoires”, “autoverzorgingsproducten”, “oliën en additieven” en “auto-onderdelen”. Bij accessoires moet je denken aan ruitenwissers, vloermatten, stoelhoezen, etc.. Wanneer ze het hebben over autoverzorgingsproducten dan vallen daar de shampoos, de verschillende soorten wax en schoonmaakmiddelen onder. Onder de derde groep “oliën en additieven” vallen de verschillende oliën als motor- en transmissie oliën. Bij additieven kun je denken aan brandstoftoevoegingen of bepaalde smeermiddelen. De laatste groep is auto-onderdelen, onder deze noemer verkopen ze alles van wieldoppen tot motorblokken, van kleine boutjes tot volledige versnellingsbakken.
Zoals gezegd hebben ze naast hun website ook verschillende winkels die de particuliere - als de professionele consumenten bedienen. Er zijn adviseurs beschikbaar in zowel de winkels als op internet voor ondersteuning daar waar nodig. Voor professionele consument heeft Auto Barn in New York een zogeheten “Parts Express Program” service opgezet die onderdelen bij de monteur kan leveren binnen een uur na bestelling.

Ervaringen en meningen over Auto Barn
Zit u auto vol met onderdelen en accessoires die u via Auto Barn heeft besteld? Maakt u vaak gebruik van de website van Auto Barn? Heeft u ervaringen met dit bedrijf? Zowel goede als slechte ervaringen horen wij en de rest van België graag van jou. Door jouw review hier achter te laten helpt je hen bij het maken van de juiste keuze als het gaat om auto gerelateerde producten.