Autobandenmark

Alle reviews

Autobandenmark

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

WijKopenAutos merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
WijKopenAutos
0 reviews

Bij Wijkopenautos kan je gemakkelijk je auto verkopen. Wat klanten vinden van Wijkopenautos lees je hier op ErvaringenSite.  Heb je reeds erva...

Tankpas.nl merklogo voor beoordelingen van Overige Autodiensten
tankpas.nl
0 reviews

Ben jij ondernemer of ZZP’er? Dan heb je vast wel gehoord van een tankpas. Er zijn veel bedrijven die een tankpas aanbieden, vandaar is het n...

Caraudioshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Overige Autodiensten producten
Caraudioshop.nl
0 reviews

De eerste autoradio kwam uit in circa 1922, dit werd ontdekt door twee broers, die entrepreneurs waren in deze tijd. Auto audio systemen ontwikkele...

SnappCar merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
SnappCar
0 reviews

De economie heeft als gevolg van de Corona pandemie een flinke opdonder heeft gekregen. Veel mensen er financieel op achteruit zijn gegaan. Ook wor...

Autobandenmark

Deel jouw ervaring op deze reviewpagina voor autobandenmarkt.be. We zijn benieuwd wat jouw ervaring is met dit bedrijf en de producten en service die ze leveren. Dankzij die ervaring krijgen anderen een beter beeld van dit bedrijf en is het makkelijker om een keuze te maken.

Autobandenmarkt.be is een bedrijf waar je terecht kunt voor verschillende soorten banden en velgen voor zowel gebruik op personenauto´s als busjes en zelf vrachtwagens.

Laat jouw review achter op deze pagina zodat anderen ontdekken wat jouw ervaring is met dit autobandenbedrijf. Het is lastig om af te gaan op een website, daarom is jouw hulp en review zo belangrijk. Anderen hebben namelijk sterk de behoefte aan eerlijke en betrouwbare informatie over dit bedrijf. 

Over autobandenmarkt.be
Autobandenmarkt.be is een online winkel voor banden die erkend is door de merken Michelin en Continental en bovendien TÜV gecertificeerd. De online webshop is onderdeel van het Duitse bedrijf Delticom AG Hannover uit Duitsland.

Als je online banden besteld is de levering altijd gratis. Je kunt ervoor kiezen om de banden thuis te laten afleveren of bij een van de 550 servicepartners van autobandenmarkt.be. Als je voor de laatste optie kiest zijn er geen verrassingen over de prijzen, omdat die altijd vooraf vast staan. 

Tegenwoordig moeten alle personenauto´s uitgevoerd zijn met een TPMS, oftewel een Tyre Pressure Monitoring System. Dit is een systeem om de bandenspanning van auto´s te controleren. Als je een dergelijk systeem hebt kun je direct de bandenspanning aflezen. Dit is bedoeld om de verkeersveiligheid te verbeteren, omdat een slechte bandenspanning voor ongelukken kan zorgen. Op de website van autobandenmarkt.be vind je meer informatie over de soorten systemen, de eisen en waar je rekening mee moet houden bij de installatie.  

Producten en diensten van autobandenmarkt.be
Bij autobandenmarkt.be kun je terecht voor banden en velgen voor zowel personenauto´s als vrachtwagens, motoren, quads, bestelwagens en landbouwvoertuigen. 

Voor personenauto´s zijn er meer banden dan je waarschijnlijk zou denken. Je kunt niet alleen kiezen voor zomer- en winterbanden, maar ook voor off-road banden, vernieuwde banden, banden voor oldtimers, allweather banden en runflat banden. Deze laatste soort zijn banden waarmee je na lekrijden nog steeds veilig naar huis kunt rijden met een maximum snelheid van 80km per uur. 

Je kunt bij deze online winkel ook kiezen voor het kopen van stalen of aluminium velgen voor verschillende bandentypes. Je krijgt hier altijd een velg-montageset bij. Mocht je zowel nieuwe banden als velgen willen dan kan dat ook. 

Als motorfanaat kun je bij autobandenmarkt.be waarschijnlijk ook de juiste banden vinden voor jouw motor. Of dit nu een crossmotor is, een cruiser, een toermotor, of zelfs een scooter. 

Ervaringen, klachten en tips over autobandenmarkt.be
We zijn niet alleen nieuwsgierig naar jouw ervaring met de banden en velgen van dit bedrijf, maar we willen ook graag weten wat je van de service vind. Deel jouw ervaring over de snelheid, en klantvriendelijkheid van deze organisatie zodat anderen zich een goed en objectief beeld kunnen vormen.