ErvaringenSite

  Auto europe
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  goede ervaring - budget Catania

  christel 10-06-2017
  8
  Zou hier weer kopen: JA

  Bestellen

  8

  Service

  8

  Prijs

  8

  Leveren

  8

  Auto gehuurd in Catania; via AUto Europe bij Budget; kregen aanbod voor "grotere wagen" maar dat hebben we geweigerd; net als de bijkomende verzekering waarvoor we via Autoeurope de restitutie hadden genomen. Waarborg voor tank is 60 EUR; wat ook de prijs bleek voor het voltanken : EERLIJKE waarborg; Andere waarborgen voor de verzekeringen werden blijkbaar niet gereserveerd.
  In Catania moet je niet naar AutoEurope in de luchthaven, zoals aangegeven op de voucher en de info , maar direct naar de auto-dealer. in dit geval Budget en die zit buiten het luchthavengebouw , even verderop.
  check wagen bij afhaling : OK; de schade onderaan de bumper wilde men wel niet aanduiden want daar ging men toch niet op controleren bij terugname; even aangedrongen en foto's genomen maar uiteindelijk ook OK bij teruggave (inderdaad geen controle onderaan de bumper).
  Auto was relatief nieuw : slechts 7000 km op de teller.
  In Sicilie zijn de wegen slecht (een collega heeft voor een lekke band 160 EUR opgehoest) ; een verzekering voor banden kan wel eens nuttig zijn. In Sicilie zijn er onverlichtte tunnels ... zorg dat je weet hoe de lichten werken (niet meer evident met al die automatische opties).
  Zeer vlotte afwerking ophaling en terugname - eerlijke waarborg brandstof - positief verhaal.


  Bekijk ervaringen van Auto europe

  Schrijf zelf een review over Auto europe

  Uw beoordeling