ErvaringenSite

  Auto europe
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  problemen mastercard

  herman beyers19-10-2017
  5
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  8

  Service

  2

  Prijs

  8

  Leveren

  2

  Voor onze vakantie aan het Gardameer boekten we bij autoeurope een auto vanaf de vlieghaven Bergamo op 22/9 ( Sicily by cars)
  Wij hadden vooraf alles netjes betaald met mijn mastercard en ook een 'super cover' verzekering geboekt.
  Ik had vooraf op de site de (engelstalige) algemene voorwaarden gelezen en daar vond ik geen hindernissen.
  Groot was onze verbijstering toen bij het afhalen de bediende doodleuk vertelde dat ik geen creditcard had ( mastercard via Argenta bank).
  Hij neemt mijn voucher met daaraan de 6 blz nederlandstalige algemene voorwaarden en wijst met de vinger direct naar een alinea op pag 5 waar staat dat mastercard wordt aanvaard maar daarachter iets van elektronische kaart en relief opdruk. Daarover staat niets in de engelstalige voorwaarden die ik vooraf gelezen had.
  Ik kon geen contact krijgen met autoeurope die zogezegd 24h bereikbaar zijn.
  Hij stelde me voor om rechtstreeks bij Sicily by cars een voertuig te huren, ik kon niet anders dan daarop in te gaan ( elders was het duurder). Eigenaardig genoeg was mijn creditcard nu wel ok.
  Ik heb later gebeld met autoeurope en het probleem uitgelegd en ze antwoordden me dat ze me zouden doorverbinden met de klantendienst. ik word verbonden met een nummer in Munchen waar ik uitsluitend in het engels mijn verhaal kwijt kan. Omdat ik dat onvoldoende beheers om die complexe situatie uit te leggen heb ik alles op mail gezet en tot op heden, na 14 dagen nog altijd geen antwoord gehad.
  De creditkaarten die recent uitgegeven worden zijn zonder in relief gedrukte nummers.


  Bekijk ervaringen van Auto europe

  Schrijf zelf een review over Auto europe

  Uw beoordeling