ErvaringenSite

  Auto europe
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Puur bedrog!

  Elke20-07-2017
  4,5
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  8

  Service

  2

  Prijs

  6

  Leveren

  2

  Wij hebben een auto gehuurd via auto europe en dit bij de firma THRIFTY in de luchthaven van Alicante. Alles was op voorhand betaald, dus wij zijn zeer correct geweest.
  Bij aankomst hebben we de auto niet gekregen en dit omdat de credit kaart waarvan een garantie dient te worden genomen niet op naam staat van mijzelf maar van mijn man die ook mee was! Resultaat geld kwijt, geen auto, tenzij alternatief voor 3 keer de prijs die wij al hadden betaald en nog steeds geld kwijt!
  We hebben uiteraard autoeurope gebeld en daar hebben ze gezegd dat wij de voorwaarden maar moesten hebben gelezen. Daarop staat dat de hoofdbestuurder zijn naam,dezelfde moet zijn als die van de kredietkaart! Ronduit belachelijk! We zijn met taxi vertrokken en zijn onze vakantie in mineur gestart. NOOIT MEER autoeurope, ze weigeren zelf enige compensatie, uiteindelijk hebben we de auto niet gebruikt maar betalen we wel de omnium verzekering. Maw in gevolg van schade betaalt auto europe alle kosten dus een garantie via kredietkaart is zelfs overbodig. Puur bedrog!


  Bekijk ervaringen van Auto europe

  Schrijf zelf een review over Auto europe

  Uw beoordeling