ErvaringenSite

  Ervaringen BlaBlaCar

  Wat velen van BlaBlaCar vinden! BlaBlaCar is een gemeenschap geworden van bestuurders en mensen welke een lift zoeken. BlaBlaCar zorgt voor een verbinding tussen deze twee groepen van mensen. Maandelijks zijn er meer dan 2 miljoen mensen welke op die manier een lift krijgen of een lift geven in hun auto. BlaBlaCar zorgt dus voor een compleet nieuwe manier van vervoer. Naast het openbaar vervoer is er een tussenstap tot je bij het vervoer via een eigen auto komt. Een goed concept in combinatie met en goede klantenservice, een sterk platform zorgde en zorgt voor een constante groei van BlaBlaCar binnen Europa. Het is goed voor het milieu, de portemonnee van de lifter en de portemonnee van de liftgever. Autoverhuur aanbiedingen, autoverhuur bedrijven en auto lease bedrijven zien in deze site een nieuwe concurrent vanuit een onverwachte hoek.

  Over Blablacar

  BlaBlaCar is er al een tijdje. Hieronder hebben we de belangrijkste kenmerken opgesomd van BlaBlaCar. De kenmerken zijn:

  • Goede bedrijfscijfers
  • Actief in meer 19 landen
  • Een bestand van meer dan 20 miljoen leden
  • Een geschatte 700.000 ton verminderde CO2-uitstoot
  • Een gemiddelde bezetting van een auto met 2,8 mensen (tegenover 1,6 gemiddeld zonder het concept)
  • De apps zijn meer dan 5 miljoen keer gedownload
  • Facebook-fans

  Blablacar uitleg; hoe werkt het en wat moet je doen? Bekijk dit filmpje en je weet het!

  De diensten van Blablacar

  BlaBlaCar zorgt voor de bemiddeling van mensen welke in een half lege auto rijden en mensen welke een lift nodig hebben. Als je op zoek bent naar een rit dan zal het als volgt gaan:
  - Start met het vinden van een rit. Je voert de reisdatum in, de vertrekplaats en kijkt dan welke auto’s in dezelfde richting gaan. Bekijk de profiele of je een goed gevoel hebt bij de bestuurder.

  - Neem contact op met de bestuurder. Reserveer een zitplaats en neem daarna contact op met de bestuurder van de auto.

  - Samen reizen. Zorg dat je op tijd bent en betaal het afgesproken bedrag (zorg dat je het gepast bij je hebt).

  - Geef na de reis een beoordeling aan de bestuurder van de auto.

  Klachten of tips over Blablacar

  Het is natuurlijk mogelijk, dat er ergens iets misgaat. Het is dan slim om direct een klacht in te dienen. Op die manier is het probleem op te lossen.

  Wat vind jij van Blablacar?

  Heb jij een persoonlijke ervaring met BlaBlaCar? Dan is het goed om je ervaring te delen met anderen. ErvaringenSite is opgericht met het doel om anderen bekend te maken met deze beoordelingen. ErvaringenSite wil graag een transparante plek zijn waar bedrijven, zoals Blablacar beoordeeld kunnen worden.

  Lees onafhankelijke ervaringen over blablacar. Bestuurder van een auto of juist op zoek naar een lift? Lees hoe betrouwbaar het is en alle ervaringen van consumenten die u voorgingen op ErvaringenSite!

  BlaBlaCar
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5.8
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Superleuk ritje naar het strand!

  Had een hele gezellige bestuurder toen ik een dagje naar Scheveningen wilde deze zomer, Mark heette hij. Vrolijk met leuke verhalen en lekker goedkoop ook nog. Veel leuker dan een taxi!

  Door: Florien31-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  nope

  Werkt voor geen meter.

  Door: John02-10-2015
  Frans25-08-2016

  Goede onderbouwing John...

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over BlaBlaCar

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BlaBlaCar een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over BlaBlaCar. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BlaBlaCar actief?

  BlaBlaCar is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autoverhuur, Auto lease

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BlaBlaCar gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.