ErvaringenSite

  Ervaringen Bubblebum

  Interesse in de producten van dit bedrijf, maar ken je ze verder amper of niet? Dan is het fijn dat mensen hun meningen en ervaring verwerkt hebben in een recensie. Je leest ze hier. En als je straks zelf hun producten hebt gebruikt, kom dan gerust nog eens terug voor een review of beoordeling!

  Veiligheid kinderen in auto

  Iedere ouder, grootouder, oom, tante of wie dan ook, wilt dat het kroost op de achterbank zo veilig mogelijk zit. Een baby zet je daarom goed vast met maxi cosi en al, maar zodra de voetjes tegen de voorstoelen aan trappen, is het eigenlijk tijd voor een kinderstoeltje. Dit gaat verder goed zolang ze dreumes en peuter zijn, mits het autostoeltje verstelbaar is. Daarna wordt het een ander verhaal.

  De kinderen kunnen beter deze achterbankklassieker zingen, dan misselijk zijn

  Autostoeltje ontgroeid, en nu?

  Aangezien kinderen behoorlijk in de groei zijn, ben je als ouder regelmatig bezig met het autozitje. Er komt alleen een moment dat ze niet goed meer in een stoeltje zitten. Vaak is dat zo rond de tijd dat het kind een kleuter is, maar hangt eigenlijk meer van gewicht en lengte af, dan van leeftijd. Probleem is dan wel dat je met een koter zit die niet meer in het stoeltje past, maar eigenlijk nog net te klein is om zonder ergens op te zitten in die autogordel op de achterbank te vertoeven. Helemaal tijdens langere autoritten. Naast veiligheid is het natuurlijk ook een praktisch puntje. Al is het alleen maar omdat ze niet goed uit het raam kunnen kijken en daardoor wagenziek worden. Of chagrijnig en dat is ook niet bevorderlijk voor de sfeer.  Bubblebum

  Dit bedrijf heeft zich gericht op de fase waarin het kind het autostoeltje ontgroeid is, maar nog wel wat hulp nodig heeft om goed en veilig op de achterbank te zitten. Denk daarbij aan de periode van vier tot elf jaar. Hun kinderzitjes zijn dan ook meer een doordacht opblaasbaar kussentje, wat gemakkelijk compactopgevouwen kan worden en daardoor in het dashboardkastje, handtas of rugtas past. Het gewicht wordt door de fabrikant vergeleken met een rol koek en is dus lichtgewicht te noemen. Door het formaat is het ook mogelijk om er drienaast elkaar te gebruiken. Dit is handig voor in de kleinere auto. Ook voldoen de zitjes aan de Europese en Amerikaanse regelgeving omtrent kinderzitjes. Naast het opblaasbare zitje, hebben ze ook speciale reiskussentjes die aan de gordel bevestigd kunnen worden.

  Recensies van consumenten voor consumenten

  Als je al ervaring met dit bedrijf en hun producten hebt, schrijf dan snel een review van jouw bevindingen. Daarmee help je namelijk de consumenten na jou die op zoek zijn naar de meningen en beoordelingen van de mensen die hen voor gingen. Denk daarbij aan opmerkingen over de kwaliteit, het gebruiksgemak, veiligheid, ervaringen onderweg, wat de kinderen er van vonden, enzovoort. En als je hier bent om te lezen, kom dan gerust nog eens terug om zelf te schrijven. Ook jouw mening telt!

  Bubblebum
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bubblebum

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bubblebum een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bubblebum. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bubblebum actief?

  Bubblebum is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bubblebum gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.