ErvaringenSite

  Ervaringen Cardoen

  Iedereen in Vlaanderen is wel bekend met de reclame van Cardoen, "Dé autosupermarkt" volgens hen. Maar klopt dat ook? Is de service die ze beloven ook een goede service? Hoe zijn de auto's die Cardoen aanbiedt? Zijn die gewoon een pak goedkoper dan normaal of zit er toch een addertje onder het gras? Lees de reacties op ErvaringenSite en kom erachter wat echte klanten vinden van Cardoen! 

  Over Cardoen
  Cardoen werd in 1949 opgericht, in Antwerpen, door Albert Cardoen. Cardoen was eerst en vooral een autohandelaar die tweedehandswagens verkocht. Pas veel later groeide het bedrijf uit tot de "supermarkt"-keten die we vandaag kennen. In 1953 startte Cardoen met het aankopen en verkopen van wagens in het buitenland. Het is pas nadat de zoon van Albert Cardoen mee in de zaak stapte, dat Cardoen nieuwe auto's begon te verkopen. Dat deed ze in 1988. Deze nieuwe wagens waren vooral afkomstig uit Italië en Spanje. In 2008 kwam Cardoen in de internationale persbelangstelling te staan door hun nieuwste actie. Om de verkoop tijdens de economische crisis op te krikken kwamen ze met de actie: "Tweede auto gratis". Klanten kregen bij de aankoop van een wagen een tweede wagen helemaal gratis! Sindsdien is Cardoen blijven groeien en ze telt op dit moment 13 vestigingen in België en enkele vestigingen in het buitenland. Cardoen garandeert de laagste prijs aan al haar klanten! 


  Meer info over Cardoen? Kijk het filmpje!

  Diensten van Cardoen
  Bij Cardoen kan je dus eerst en vooral een nieuwe wagen kopen aan een lage prijs. Je kan er ook je wagen verkopen, dit hangt vast aan enkele voorwaarden. Als je van plan bent om een nieuwe wagen bij Cardoen te kopen dan bieden ze minimaal 1000 euro aan, ongeacht de leeftijd of het aantal kilometers van de wagen. Is je wagen meer waard, dan bieden ze de marktprijs. Als je niet van plan bent om een wagen bij Cardoen te kopen dan mag de auto niet ouder zijn dan 3 jaar en niet meer dan 30000 kilometers op de teller hebben. Daarna maakt Cardoen een schatting van de wagen. 

  Je kan ook het onderhoud van je wagen laten doen bij Cardoen, ongeacht of je daar je wagen gekocht hebt of niet. Cardoen kan je ook helpen met de financiering van je wagen en de verzekering. 

  Klachten of vragen over Cardoen 
  Heb je een klacht of vraag voor Cardoen? Neem dan contact op met de klantendienst! Je kan ze bereiken via telefoon en e-mail. Je kan de centrale klantendienst bereiken of meteen contact opnemen met het dichtste filiaal bij jou in de buurt. 

  Schrijf je eigen review! 
  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring was met Cardoen? Laat dan zeker een review achter op ErvaringenSite! Hierdoor geef je (potentiële) klanten een goede indruk van wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Cardoen. 

   Ben je een potentiële klant van Cardoen? Lees dan zeker de reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Cardoen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  3
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  6

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Laat je niet vangen door autohandel Cardoen!!!

  Marc Braeckmans04-08-2018

  CAR-DOEN = NIET-DOEN!!!

  Loop niet in hun val en lees even wat mij overkwam:

  Cardoen ontvangt waarborgsom voor blijkbaar ONBESTAANDE wagen!
  Nadat ik een betaalde optie (100 €) op de wagen genomen had werd het voertuig snelsnel van hun site verwijderd...

  Op datum woensdag 25/07/2018 nam ik een optie op wagen Alfa Romeo Stelvio first edition AWD 280 (Cardoen ID: 149293)
  100- € waarborg werd onmiddellijk betaald (Ref. 11014). De auto stond bij Cardoen Brugge en ging op 27/07 of ten laatste 30/07 opgehaald worden om hem te kunnen bekijken en proefrit te maken in vestiging Lier. Na ettelijke telefoontjes... Brugge... Antwerpen... Lier: Tot op heden geen spoor van de wagen! Zaakvoerder Erik Laenens (vestiging Lier) gebeld, ge-emailed... weet van niets, vindt niets.
  Onbegrijpelijk en ongehoord. Wat een bende! Eén ster evaluatie is eigenlijk nog 1 ster teveel.
  Dan van lieverleed mijn 100- € waarborg maar teruggevraagd... tot hiertoe weerom: No response.
  Hoe klein kan een firma zijn?!
  Bestáát die wagen overigens wel? En zo ja... waar bevindt hij zich??

  Beste mensen, schenk nooit uw vertrouwen aan deze dubieuze firma.
  Hier is méér aan de hand, zoveel bewijst hun stilzwijgen op alle fronten.

  Dit wordt een kluifje voor "De Inspecteur" van Radio 2 en Test-Aankoop.
  Wordt zeker vervolgd want CAR-DOEN = NIET-DOEN!!!

  Marc Braeckmans09-08-2018

  Hierbij kan ik melden dat de firma CARDOEN op eigen initiatief contact met mij heeft opgenomen en dat alles zoals vermeld in mijn eerder geplaatste ervaring/reactie uit hoofde van CARDOEN volkomen op overmacht berust. Bij deze vermeld ik dan ook graag dat de firma alles in het werk stelde om mij bewuste wagen voor te stellen en mij alsook een uitvoerige testrit met de nieuwe wagen aan te bieden. De wagen voldeed trouwens voor de volle 100% aan mijn verwachtingen en de verkoper was zeer aangenaam en beleefd. Alles komt dus uiteindelijk neer op een zeer positieve ervaring met firma CARDOEN en wij hebben besloten van de wagen dan ook effectief aan te kopen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Schrijf zelf een review over Cardoen

  Uw beoordeling