ErvaringenSite

  Ervaringen Cardoen

  Iedereen in Vlaanderen is wel bekend met de reclame van Cardoen, "Dé autosupermarkt" volgens hen. Maar klopt dat ook? Is de service die ze beloven ook een goede service? Hoe zijn de auto's die Cardoen aanbiedt? Zijn die gewoon een pak goedkoper dan normaal of zit er toch een addertje onder het gras? Lees de reacties op ErvaringenSite en kom erachter wat echte klanten vinden van Cardoen!

  Over Cardoen

  Cardoen werd in 1949 opgericht, in Antwerpen, door Albert Cardoen. Cardoen was eerst en vooral een autohandelaar die tweedehandswagens verkocht. Pas veel later groeide het bedrijf uit tot de "supermarkt"-keten die we vandaag kennen. In 1953 startte Cardoen met het aankopen en verkopen van wagens in het buitenland. Het is pas nadat de zoon van Albert Cardoen mee in de zaak stapte, dat Cardoen nieuwe auto's begon te verkopen. Dat deed ze in 1988. Deze nieuwe wagens waren vooral afkomstig uit Italië en Spanje. In 2008 kwam Cardoen in de internationale persbelangstelling te staan door hun nieuwste actie. Om de verkoop tijdens de economische crisis op te krikken kwamen ze met de actie: "Tweede auto gratis". Klanten kregen bij de aankoop van een wagen een tweede wagen helemaal gratis! Sindsdien is Cardoen blijven groeien en ze telt op dit moment 13 vestigingen in België en enkele vestigingen in het buitenland. Cardoen garandeert de laagste prijs aan al haar klanten!


  Meer info over Cardoen? Kijk het filmpje!

  Diensten van Cardoen

  Bij Cardoen kan je dus eerst en vooral een nieuwe wagen kopen aan een lage prijs. Je kan er ook je wagen verkopen, dit hangt vast aan enkele voorwaarden. Als je van plan bent om een nieuwe wagen bij Cardoen te kopen dan bieden ze minimaal 1000 euro aan, ongeacht de leeftijd of het aantal kilometers van de wagen. Is je wagen meer waard, dan bieden ze de marktprijs. Als je niet van plan bent om een wagen bij Cardoen te kopen dan mag de auto niet ouder zijn dan 3 jaar en niet meer dan 30000 kilometers op de teller hebben. Daarna maakt Cardoen een schatting van de wagen.

  Je kan ook het onderhoud van je wagen laten doen bij Cardoen, ongeacht of je daar je wagen gekocht hebt of niet. Cardoen kan je ook helpen met de financiering van je wagen en de verzekering.

  Klachten of vragen over Cardoen

  Heb je een klacht of vraag voor Cardoen? Neem dan contact op met de klantendienst! Je kan ze bereiken via telefoon en e-mail. Je kan de centrale klantendienst bereiken of meteen contact opnemen met het dichtste filiaal bij jou in de buurt.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring was met Cardoen? Laat dan zeker een review achter op ErvaringenSite! Hierdoor geef je (potentiële) klanten een goede indruk van wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Cardoen.

  Ben je een potentiële klant van Cardoen? Lees dan zeker de reviews! Op ErvaringenSite vind je honderden reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Cardoen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  4,2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  3
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  4,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Mercedes A

  Mercedes A gekocht bij Cardoen Hasselt. Minstens 3000 euro voor dit specifieke model teveel betaald volgens garage. Veel te duur voor auto's die al een tijd te rotten lagen in de woestijn. Arrogant personeel die duidelijk geen scrupules mogen hebben om mensen in de zak te zetten. Dure levensles. Koop nooit een "voordelige" auto bij Cardoen, want er zullen altijd gebreken zijn. Bij mij een band die altijd langzaam leegliep en een vlek op de zetel die ik pas later opmerkte. Na de eerste wasbeurt en zo de waxlaag af, zag ik allerlei bestaande krassen. Pfff wat een idioot voel ik mij om zo bij die autosupermarkt mij te laten rollen

  Door: Koen 28-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Kia rio

  Aankoop in Cardoen Hasselt. Eerst auto veel later geleverd dan afgesproken. Waarvoor wel compensatie. Nadien probleem parkeersensoren waarvoor afspraak. Lever je auto in voor onderhoud. Bellen ze +- 1h later dat de auto niet staat ingepland. Alleen maar negatieve ervaringen.. heel erg jammer!

  Door: hoebrechts 05-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5
  rating

  Kia rio

  De aankoop is niet doorgegaan omdat ze, ondanks de mooie reclame, mijn oude auto niet wilden overnemen. Er staat nochtans in dat het aantal jaar geen rol speelt, dat de auto zelf naar daar moet kunnen rijden. Mijn auto is gekeurd en technisch in orde, maar volgens hen was er iets aan de motor?? Valse reclame dus.

  Door: Sophie 15-08-2019
  Jelle 22-08-2019

  Beste Sophie, Wat jammer dat de verkoop niet doorgegaan is. Kan je me in een privéericht (jelle@cardoen.be) vertellen in welke vestiging je deze ervaring had en hoe ik je in onze database kan terugvinden? Dan kijk ik wat er gebeurd is. Alvast bedankt. met vriendelijke groeten, het Cardoen team

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Jazz

  Ik zal geen auto meer kopen bij Cardoen wegens onbeschoftheid en nalatigheid van de jonge dames van de naverkoopdienst-onderhoud die samen blijven babbelen,1 zelfs met de rug naar de klant, later hem het onderhoudsboekje vergeten te geven en bij telefonisch onderhoud nadien de klant niet laten uitspreken maar onprofessioneel zelf blijven doorratelen. Als +-20-jarige klant haak ik hierop af.

  Door: Chantal Janssens 04-06-2019
  Jelle 11-06-2019

  Beste Chantal Janssens, Wat jammer om dit te lezen. Ik neem je feedback graag mee naar de toekomst zodat we het dan beter kunnen doen. Kan je me in een privébericht (jelle@cardoen.be) sturen in welke vestiging je deze ervaring had en onder welke naam ik je kan vinden in onze database. Alvast bedankt. met vriendelijke groeten, het Cardoen team

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6
  rating

  Schrijf zelf een review over Cardoen

  Uw beoordeling