DOOXI

Alle reviews

DOOXI

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

WijKopenAutos merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
WijKopenAutos
0 reviews

Bij Wijkopenautos kan je gemakkelijk je auto verkopen. Wat klanten vinden van Wijkopenautos lees je hier op ErvaringenSite.  Heb je reeds erva...

Tankpas.nl merklogo voor beoordelingen van Overige Autodiensten
tankpas.nl
0 reviews

Ben jij ondernemer of ZZP’er? Dan heb je vast wel gehoord van een tankpas. Er zijn veel bedrijven die een tankpas aanbieden, vandaar is het n...

Caraudioshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Overige Autodiensten producten
Caraudioshop.nl
0 reviews

De eerste autoradio kwam uit in circa 1922, dit werd ontdekt door twee broers, die entrepreneurs waren in deze tijd. Auto audio systemen ontwikkele...

SnappCar merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
SnappCar
0 reviews

De economie heeft als gevolg van de Corona pandemie een flinke opdonder heeft gekregen. Veel mensen er financieel op achteruit zijn gegaan. Ook wor...

DOOXI

Zoek je naar een goede en betrouwbare leverancier van onderdelen voor je auto? Wil jij weten wat de verschillende online shops te bieden hebben? Hoe ze met jou en je bestelling omgaan? Wat er gebeurt als als je een klacht indient? Hoe het bedrijf je helpt als je een product wilt retourneren? Al deze antwoorden zijn eenvoudig te beantwoorden als je de tijd neemt om de reviews te lezen die andere klanten publiceren. Zij plaatsen die op onze website zodat jij duidelijkheid krijgt over waar je de beste service krijgt. Ook krijg je te zien bij welke shops je beter niet naar binnen wandelt. Aan de hand van alle informatie kun jij dus weloverwogen besluiten om voor de best gewaardeerde online shop te kiezen. We zijn blij dat we je ermee van dienst kunnen zijn.

Over Dooxi
Dooxi is een van oorsprong Chinees merk auto-onderdelen dat twintig jaar geleden opgericht werd in Guangzhou. Door constante innovatie worden de verkochte producten inmiddels geëxporteerd naar meer dan 30 landen wereldwijd. Het assortiment bestaat uit meer dan 2000 unieke producten voor diverse automerken. De klantenservice van Dooxi is voor vragen, klachten en suggesties schriftelijk bereikbaar. Je kunt zelf een e-mail sturen of gebruik maken van het formulier op de site. Je aankopen bij deze online shop zijn gewaarborgd omdat er veilige betaalmethodes zoals creditcard en PayPal aangeboden worden. Bestellingen naar Europese landen zoals Nederland, Duitsland en België worden normaal gesproken binnen 15 tot 20 dagen thuisbezorgd.

De producten van Dooxi
In het assortiment van Dooxi vind je een ruim assortiment aan diverse onderdelen voor auto's van verschillende merken. Je kunt hier onder andere onderdelen zoals pompen en filters bestellen voor het brandstofsysteem van je auto. Daarnaast zijn er diverse artikelen te bestellen om het luchtsysteem te repareren en voor het koelsysteem heeft Dooxi bijvoorbeeld kits om de olie op de juiste manier te kunnen koelen. Tel daarbij het gamma aan andere producten zoals uitlaten en gereedschappen op en je kunt er vrijwel zeker van zijn dat Dooxi de onderdelen verkoopt die je nodig hebt. Zoals bij de meeste online shops hanteert ook deze webshop de gebruikelijke termijn van 14 dagen om producten terug te sturen als je er niet tevreden mee bent.

Reviews over Dooxi
Heb jij als klant een uitgesproken mening over de producten die deze online shop verkoopt? Neem dan ons aanbod aan om er een review over te schrijven. Je kunt deze beoordeling geheel gratis op onze website posten zodat andere consumenten kunnen lezen wat jij te zeggen hebt. Zo kun je hen waarschuwen voor de nadelen van het winkelen bij deze automaterialenzaak of je kunt ze wijzen op de positieve manier waarop je behandeld bent. Het gaat ons erom dat je jouw ervaring zo eerlijk mogelijk omschrijft, alleen zo zijn wij in staat om een realistisch beeld te laten zien over hoe Dooxi echt met klanten omgaat. Wacht dus niet langer en help andere consumenten. Als je zelf ook reviews leest dan ben je eigenlijk verplicht om die van jouw te plaatsen.