ErvaringenSite

  Europcar
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Nooit geen huur auto meer

  W vd Leeden06-11-2015
  2,5
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  4

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Bij aankomst in Spanje stond er een huur auto voor ons klaar. Na zelf even checken zat hij helemaal vol schades. Hier hebben wij foto's van gemaakt en terug naar de balie medewerker gegaan. Deze heeft zij genoteerd. Na 5 dagen de auto te hebben gehuurd hebben wij de auto, zonder verdere schade, terug gebracht. Deze werd niet meer gecontroleerd. Terug van vakantie werd er 1837,- van de creditcard afgeschreven. Dit was voor de schade die op de auto zat. Na al bijna 3 maanden mailen hebben wij nog ons geld niet terug. Wij hebben immers de schades op foto en ze zijn genoteerd op de check in formulier. Dus staan goed in ons recht.

  Europcar zegt dat de schade door ons gemaakt moeten zijn terwijl (nogmaals) de schade erop zat toen wij de auto kregen. Foto's met datum en tijd zijn aanwezig en het is duidelijk zichtbaar dat deze in de garage op het vliegveld zijn gemaakt.

  Het mail verkeer gaat heel langzaam omdat de medewerkster in België het door moet sturen naar Spanje en je dan na min 10 dagen weer een reactie terug ontvangt.

  Wij huren dus noooooit geen auto meer en raden Europcar dan ook af bij iedereen.


  Bekijk ervaringen van Europcar

  Schrijf zelf een review over Europcar

  Uw beoordeling