ErvaringenSite

  Europcar
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Ten onrechte aanrekenen van extra kosten

  Helsmoortel Michel26-12-2016
  3,5
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  8

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Op 23/09/2016 huurde ik bij Europcar een bestelwagen te Sint-Denijs-Westrem. De bediende van het kantoor aldaar was zo vriendelijk mij 's morgens te melden dat er een probleem was met de gereserveerde bestelwagen. Er zou voor een vervangbestelwagen gezorgd worden die van Zaventem moest komen en mogelijks wat later te Sint-Denijs-Westrem zou geleverd worden.
  Door deze latere levering werd het transport waarvoor de bestelwagen bedoeld was dan ook met circa een uur uitgesteld waardoor die niet meer voor sluitingstijd (17.00 u.) kon bezorgd worden. Voor de kantoorbediende was dit geen probleem. Ik moest enkel de sleutel van de bestelwagen in de brievenbus, bestemd voor de autosleutels, deponeren. De afstand Sint-Denijs-Westrem naar Kortrijk heen en terug bleef onder de grens van 120 km.
  Op de uitgavenstaat van mijn kredietkaart stelde ik echter vast dat er mij een bijkomende kost van € 37,77 (€11,22 voor benzine en €20,00 voor de benzineservice) werd aangerekend, ondanks het feit dat de filiaalhouder mij gezegd had dat ik niet hoefde te tanken bij aflevering van de bestelwagen als compensatie voor het geleden ongemak.
  Op 28/10/2016 heb ik dit gemeld. Er werd mij beloofd dat er met mij contact zou opgenomen worden. Uiteindelijk heb ik zelf contact moeten opnemen.
  Europcar weigerde verder hierop in te gaan.


  Bekijk ervaringen van Europcar

  Schrijf zelf een review over Europcar

  Uw beoordeling