ErvaringenSite

  Europcar
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Waardeloos!

  Maria09-10-2016
  4
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  6

  Service

  2

  Prijs

  6

  Leveren

  2

  Na een fout van onze vliegtuigmaatschappij waren wij genoodzaakt een andere vlucht te nemen. Met als gevolg een dag later aankomen op de plaats van bestemming.
  Wij dachten dit netjes even te melden bij europcar, hebben daarbij geen enkel moment om geld terug gevraagd (voor de extra dag die wij niet gingen gebruiken), maar na 2 waardeloze gesprekken met callcenters in het buitenland werd onze boeking compleet gecancelled en waren we onze aanbetaling dus ook kwijt. Met als reden, de vlucht waar u op had moeten zitten is niet gecancelled/veranderd, dus heeft u pech.
  Belachelijk! De auto was al betaald alleen het ophaalmoment zou veranderen.
  Als ik een hotelkamer huur en ik maar er pas een dag later gebruik van, dan is dat ook geen probleem. Het geld hebben ze dan al. En als onze vlucht een dag later zou vertrekken ipv dat wij er nu niet meer bij konden en dus met een andere vlucht meemoesten, dan was er ook geen probleem geweest.
  Via een ander bedrijf alsnog een andere auto moeten gaan huren, daar gelukkig wel een normale klantenservice (in België). Nooit meer bij europcar!


  Bekijk ervaringen van Europcar

  Schrijf zelf een review over Europcar

  Uw beoordeling