Financial Lease

Alle reviews

Financial Lease

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

IkRij.nl merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
IkRij.nl
0 reviews

Misschien zou u denken dat leasen een vrij nieuw concept is, maar eigenlijk is leasen al een eeuwenoude vorm van pachten. Vroeger werd er namelijk ...

Athlon merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
Athlon
0 reviews

Het huren van een wagen, scooter of fiets schijnt een goedkopere mobiliteitsoplossing te zijn dan de investering in de aankoop van een voertuig. De...

Sterke Actie - Peugeot merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Auto lease producten
Sterke Actie - Peugeot
0 reviews

U verplaatsen van locaties in een wagen is geen luxe meer. Mensen leggen lange afstanden af om te gaan naar het werk. Het bezitten van een auto is ...

Alamo merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
Alamo
6 reviews

Alamo: Ervaringen Kekke kar nodig om indruk te maken op je verkering of schoonfamilie? Voor wie tijdelijk behoefte heeft aan een auto, kan een huu...

Financial Lease

Op het moment dat je als ondernemer een nieuwe auto voor je onderneming wilt aanschaffen dan kan je dit doen door middel van Financial Lease zonder dat je een grote investering doet. Bij Financial Lease financiert de bank de totale aanschafwaarde van de auto exclusief de BTW en je betaalt vervolgens de auto af aan de bank. Er zijn vele aanbieders van Financial Lease zoals financiallease.nl Op onze reviewpagina van ErvaringenSite kan je de klantervaringen teruglezen van andere ondernemers die ervoor gekozen hebben om gebruik te maken van Financial Lease.

Wat is Financial Lease
Dit bedrijf biedt de mogelijkheid om een auto financial te leasen via hun website. Dit betekent dat je geen grote investering hoeft te doen voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto voor je onderneming. Je kan kiezen tussen een personenauto of een bedrijfsauto. Op het moment dat je kiest voor Financial Lease dan betekent dit dat je kiest voor een lease vorm waarbij je de auto afbetaald aan de bank. De bank betaalt het gehele bedrag exclusief de BTW en een eventuele aanbetaling. Je bent als ondernemer direct economisch eigenaar van de auto en zolang de lease termijn nog loopt blijft de bank juridisch eigendom van de auto. Op het moment dat je de laatsteleasetermijn voldoet wordt je auto volledig eigendom van je onderneming.  Economisch eigenaar van de auto zijn betekent dat je als ondernemer de auto op de balans kan zetten van je onderneming en dat deze wordt gezien als bedrijfseigendom. Op deze manier kan je profiteren van verschillende fiscale voordelen zoals het terugvorderen van de BTW en het afschrijven economisch gezien van je auto. Zolang de bank juridisch eigenaar is van de auto dan wordt deze als onderpand gezien op het moment dat je onderneming de maandelijkse kosten niet meer kan betalen.

De producten van Financial Lease
Op de website van Financial Lease kan je kiezen voor een nieuwe of gebruikte auto. Dit kan een personenauto of bedrijfsauto zijn. Je bepaalt hierna de looptijd. Dit kan 24, 36, 48 of 60 maanden zijn. Daarnaast kies je een slottermijn en de hoogte van de aanbetaling waarmee je de maandelijkse kosten verlaagd. Dan dien je de aanvraag in via de website en wordt je onderneming getoetst voor de acceptatie van je Financial Lease aanvraag. Als het is goedgekeurd dan ondertekent je alle benodigde documenten en lever je deze aan. Op het moment dat alles akkoord is betaald de bank het bedrag van de betaling aan het autobedrijf.

Complimenten, klachten en tips voor Financial Lease
Op het moment dat je hebt gekozen voor Financial Lease om je auto aan te schaffen dan heb je een klantervaring met dit bedrijf gehad. Het is belangrijk om je ervaringen te delen met andere potentiële klanten zodat deze in de toekomst een goede keuze kunnen maken. Dit kunnen zowel positieve als negatieve klantervaringen zijn.