ErvaringenSite

  Ervaringen Financial Lease

  Op het moment dat je als ondernemer een nieuwe auto voor je onderneming wilt aanschaffen dan kan je dit doen door middel van Financial Lease zonder dat je een grote investering doet. Bij Financial Lease financiert de bank de totale aanschafwaarde van de auto exclusief de BTW en je betaalt vervolgens de auto af aan de bank. Er zijn vele aanbieders van Financial Lease zoals financiallease.nl Op onze reviewpagina van ErvaringenSite kan je de klantervaringen teruglezen van andere ondernemers die ervoor gekozen hebben om gebruik te maken van Financial Lease.

  Wat is Financial Lease
  Dit bedrijf biedt de mogelijkheid om een auto financial te leasen via hun website. Dit betekent dat je geen grote investering hoeft te doen voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto voor je onderneming. Je kan kiezen tussen een personenauto of een bedrijfsauto. Op het moment dat je kiest voor Financial Lease dan betekent dit dat je kiest voor een lease vorm waarbij je de auto afbetaald aan de bank. De bank betaalt het gehele bedrag exclusief de BTW en een eventuele aanbetaling. Je bent als ondernemer direct economisch eigenaar van de auto en zolang de lease termijn nog loopt blijft de bank juridisch eigendom van de auto. Op het moment dat je de laatsteleasetermijn voldoet wordt je auto volledig eigendom van je onderneming. Economisch eigenaar van de auto zijn betekent dat je als ondernemer de auto op de balans kan zetten van je onderneming en dat deze wordt gezien als bedrijfseigendom. Op deze manier kan je profiteren van verschillende fiscale voordelen zoals het terugvorderen van de BTW en het afschrijven economisch gezien van je auto. Zolang de bank juridisch eigenaar is van de auto dan wordt deze als onderpand gezien op het moment dat je onderneming de maandelijkse kosten niet meer kan betalen.

  De producten van Financial Lease
  Op de website van Financial Lease kan je kiezen voor een nieuwe of gebruikte auto. Dit kan een personenauto of bedrijfsauto zijn. Je bepaalt hierna de looptijd. Dit kan 24, 36, 48 of 60 maanden zijn. Daarnaast kies je een slottermijn en de hoogte van de aanbetaling waarmee je de maandelijkse kosten verlaagd. Dan dien je de aanvraag in via de website en wordt je onderneming getoetst voor de acceptatie van je Financial Lease aanvraag. Als het is goedgekeurd dan ondertekent je alle benodigde documenten en lever je deze aan. Op het moment dat alles akkoord is betaald de bank het bedrag van de betaling aan het autobedrijf.

  Complimenten, klachten en tips voor Financial Lease
  Op het moment dat je hebt gekozen voor Financial Lease om je auto aan te schaffen dan heb je een klantervaring met dit bedrijf gehad. Het is belangrijk om je ervaringen te delen met andere potentiële klanten zodat deze in de toekomst een goede keuze kunnen maken. Dit kunnen zowel positieve als negatieve klantervaringen zijn.

  3M 2020 Beweging II

  Financial Lease
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Financial Lease

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Financial Lease een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Financial Lease. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Financial Lease actief?

  Financial Lease is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Auto lease

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Financial Lease gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.