IkRij.nl

Alle reviews

IkRij.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Athlon merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
Athlon
0 reviews

Het huren van een wagen, scooter of fiets schijnt een goedkopere mobiliteitsoplossing te zijn dan de investering in de aankoop van een voertuig. De...

Sterke Actie - Peugeot merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Auto lease producten
Sterke Actie - Peugeot
0 reviews

U verplaatsen van locaties in een wagen is geen luxe meer. Mensen leggen lange afstanden af om te gaan naar het werk. Het bezitten van een auto is ...

Alamo merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
Alamo
6 reviews

Alamo: Ervaringen Kekke kar nodig om indruk te maken op je verkering of schoonfamilie? Voor wie tijdelijk behoefte heeft aan een auto, kan een huu...

IParking Schiphol merklogo voor beoordelingen van autoverhuur en andere services
iParking Schiphol
4 reviews

iParking Schiphol: Ervaringen Ik ga op vakantie en neem niet mee… de auto! Vlieg je vanaf Schiphol, dan kan het echter een hele klus zijn o...

IkRij.nl

Misschien zou u denken dat leasen een vrij nieuw concept is, maar eigenlijk is leasen al een eeuwenoude vorm van pachten. Vroeger werd er namelijk landgoed geleased aan boeren en die groeide daar verschillende dieren en groente voor verkoop tegen een mooie prijs.

Voordat u een auto wilt leasen of zelfs kopen, kijkt u natuurlijk eerst waar u terecht kunt. Daarom is het belangrijk om reviews te lezen, zo weet u zeker dat u bij de juiste bedrijf een auto leaset of koopt.

Leasen is al een lange tijd bezig en zelfs de grieken waren bezig met het leasen van persoonlijke eigendommen of onroerend goed. Natuurlijk komt er veel bij kijken zoals de juiste afspraken en dergelijke. Vanaf 1980 was het mogelijk om auto’s te leasen. Voor veel mensen is dit aantrekkelijk, omdat er een vast bedrag wordt vastgesteld voor het rijden van de nieuwste auto’s.
 
Over Ikrij
Ikrij is een bedrijf dat lease contracten aanbiedt voor alle consumenten. Ikrij is een lease label van Wittebrug lease. Zij zijn specialisten op het gebied van auto’s leasen maar u kunt ook terecht voor reparatie, schadeherstel en levering. Kijk hier voor meer reviews over soortgelijke bedrijven.

Zij hebben verschillende dealers waar u terecht kunt voor meer informatie als u er niet uitkomt op de website. Op de website kunt u gemakkelijk kijken wat zij aanbieden aan private lease. Zo kiest u bijvoorbeeld uit occasion of nieuwe auto’s. U kunt de kosten voorhand berekenen en zo weet u of u de juiste beslissing maakt.

Zij zetten ook voor u de voordelen en nadelen op rij, bij het leasen van een auto bij ikrij. U kunt gemakkelijk contact met ze opnemen via de website. Zij zijn trots op de partners die zij hebben zoals Wittebrug autoschade, Kasco autoschade, Deurloo autoschade, Valstar autoschade, Deukloos en Ikrijschadevrij.

Producten en diensten Ikrij
Het is tegenwoordig aantrekkelijk om een auto te leasen, want er zijn veel voordelen bij het leasen van een auto. Zo zegt ikrij.nl dat u bijvoorbeeld alleen nog maar hoeft te tanken en de rest wordt voor u verzorgd.

Op de website kunt u verschillende mogelijkheden kiezen zoals een nieuwe auto private lease of occasion private lease. Tegen een vaste maandbedrag hoeft u niet meer na te denken over motorrijtuigenbelasting, verzekering en onderhoud want alles is inbegrepen.  

Zo kiest u bijvoorbeeld de nieuwste volkswagen en betaald u een vaste maandbedrag voor een bepaalde tijdvak. U sluit dus eigenlijk een contract af met het bedrijf, waarbij u best voordelig uitkomt voor een nieuwe auto.  

Complimenten, klachten of tips voor Ikrij
Heeft u toevallig recent een auto geleased bij ikrij.nl? Dan willen wij dat graag weten. Laat een review achter, want zo helpt u toekomstige klanten met het afsluiten van een private lease contract bij ikrij.nl en kan iedereen gebruik maken de nieuwste auto’s.

Laat ook een review achter als u ervaring heeft met de klantenservice van ikrij.nl, reageren zij snel op een bericht? of duurt het te lang? Dan willen wij dat graag weten en anderen ook. 

Laat ook bij klachten een review achter, had u bijvoorbeeld een bepaalde verwachting en voldoen hun niet aan u eisen? laat het ons dan weten. Zo creëren we allemaal een beter beeld van het bedrijf en kan iedereen gerust gebruik maken van de private lease diensten van ikrij.