ErvaringenSite

  Ervaringen Marchi Mobile

  Wil je luxe en kamperen maar al te graag met elkaar combineren? Dan zou het aanbod van Marchi Mobile misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten van deze onderneming? In dat geval zouden we het natuurlijk erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met Marchi mobile zou willen schrijven. De door jou verstrekte informatie in de vorm van een Marchi Mobile review kan erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten van deze onderneming, en hen helpen beslissen of de producten en diensten van dit bedrijf iets voor hen zou kunnen zijn. Het maakt overigens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Marchi Mobile

  Marchi Mobile Holding AG is van oorsprong een Oostenrijkse fabrikant van luxe motorhomes uit Wenen. Sinds 2020 heeft deze onderneming zijn hoofdkantoor in de Zwitserse stad Zürich. Dit naar Mario Marchi genoemde bedrijf werd in mei 2010 opgericht op basis van de verwerving van de rechten en de verdere ontwikkeling van het aerodynamische vrachtwagenontwerp van de Duitse ontwerper Luigi Colani. Dankzij de unieke vorm van de voertuigen verbruiken ze op lange trajecten, afhankelijk van de uitrusting, tot 25% minder brandstof dan vergelijkbare vrachtwagens. Op basis daarvan ontwikkelden Marchi en zijn team de eerste camper, en stelden ze deze in 2011 aan het grote publiek voor. De series Elemment en MMpro worden onderverdeeld in de modellen Elemment Palazzo Luxe Camper, Elemment viva Shuttle Mobile, Elemment Visione, MMpro en MMpro Liberty.

  Andre Sharon optreden Frambus Leeuwarden - Archief Aquarius

  Producten en diensten van Marchi Mobile

  Denk je dat Marchi Mobile iets voor jou zou kunnen zijn? Op de website van dit bedrijf kun je bovenaan klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Marchi Mobile, Range, Ownership en Contact. Elk van deze categorieën is verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je vlotter door het aanbod van dit bedrijf zou kunnen navigeren. Verder kun je op de homepagina een groot aantal foto's en video's bekijken, meer lezen over het bedrijf zelf en een reeks persartikels lezen. Ook de duurzame aanpak van Marchi Mobile komt hier aan bod. Als je meer wilt weten over de verschillende modellen en specificaties, klik je gewoon op Range. Benieuwd naar de Marchi Mobile prijs of heb je een andere vraag? Dan kun je op de knop Contact klikken.

  Complimenten, klachten en tips voor Marchi Mobile

  Heb je al ervaring met de producten en diensten van Marchi Mobile? Grijp dan de kans om op deze pagina een informatieve Marchi Mobile Elemment Palazzo review te schrijven! Zo kun je onze bezoekers laten weten of je tevreden bent over de kwaliteit van de door dit bedrijf verkochte producten en of de onderneming vlot bereikbaar is als je vragen of opmerkingen hebt. Wij kijken alvast uit naar jouw persoonlijk verslag! En als je meer wilt weten of gelijkaardige bedrijven, hoef je alleen maar even hier te klikken. Veel leesplezier!

  Marchi Mobile
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Marchi Mobile

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Marchi Mobile een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Marchi Mobile. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Marchi Mobile actief?

  Marchi Mobile is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige Autodiensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Marchi Mobile gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.